Μακρυ ή κοντο μαλλι?

• τα φρυδια

ο καημός του Έλλην μεταλλά, να αφήσει μαλλί, μπόλικο και ωραίο. Λοιπόν το κοντό ξέρετε τι βολικό που είναι? Τα μακριά μαλλιά θέλουν φροντίδα, δεν είναι παίξε-γέλασε. To δύσκολο είναι να περαστεί το στάδιο του καρέ, για όποιον τα αφήνει μακριά …Άστα να πανε!

:lol:
σχεδον το περιμενα!

θεικό!!αρχοντας!

:lol::lol::lol::lol:

Μου αρέσει το μακρύ μαλλί στα αγόρια. Φαντάζομαι ότι η ερώτηση πάει για τα αντρικά κουρέματα γιατί για τις γυναίκες είναι πολύ πιο σπάνιο το κοντό μαλλί και προσωπικά δεν μου αρέσει.

μακρυ ρε!αρκει να μην φουντωνει

[COLOR=“Indigo”]Δεν ήξερα αν η ερώτηση ήταν Τι μαλλί έχει ο καθένας, ή Τι μαλλί μας αρέσει στους άλλους…

[/COLOR]

όντως πολύ δύσκολο στάδιο… :lol:

Eπιτελους ενας που μιλαει σωστα.Οταν ξυριζομαι με ξυραφι(σπανια πλεον) παντα αφηνω φαβοριτες!Ειναι τρουιλα.

Εχει κ αυτος αλλωστε(τις καλυτερες)

Μεσαίο / normal

Όταν το’χω αφήσει πάνω από 2μηνο έχω συνέχεια την αίσθηση ότι φαίνομαι σαν κριάρι και ότι χρειάζομαι κούρεμα, ενώ όταν το’χω κοντοκουρεμένο, φαίνομαι σαν παιδί με λευχαιμία.

γεια σας παιδια.Ειμαι 15.Σκεφτομαι σοβαρα να αφησω μακρυ,αλλα η τριχα μου ειναι “χοντρη” και δεν ξερω πως θα γινουν αν τα αφησω.γιατι απο οσο ξερω μακρυ μαλλι συνηθως αφηνουν ατομα με “λεπτη” τριχα.Τι να κανω;
Ευχαριστω.

Γεια σας παιδια.Ειμαι 15.Θελω να αφησω μακρυ μαλλι,αλλα η τριχα μου ειναι “χοντρη”,και τα μαλλια μου αρκετα πυκνα,και δεν ξερω πως θα γινουν εαν τα αφησω.Απ’οτι ξερω,μακρυ μαλλι κανει περισσοτερο σε αυτους με “λεπτη” τριχα,και αραια μαλλια.Τι να κανω;
Ευχαριστω.

η αληθεια κρύβεται στα μαλλιά και στα μούσια.

αντε και στους sex pistols…

και γω εχω χοντρη τριχα και πολυ μαλλι…αλλα οταν τα ειχα μακρια ηταν τρου…το μονο δυσκολο ειναι να περασεις το σταδιο των πρωτων 7-8 μηνων…μετα χαλαρα…δεν εχει σχεση η τριχα…ο καθενας απλα την παλευει αλλιως.

Πωπω δεν την είχα δει αυτή τη θρεντάρα! Λοιπόν, είχα μαλούρα για πάνω από 10 χρόνια μέχρι που ο μαλάκας πήγα φαντάρος και τα έκοψα. Τώρα τα έχω αφήσει ξανά και είναι σε στάδιο ημίμακρο. Απλά δεν αντέχω να βλέπω τη φάτσα μου κοντοκουρεμένη! Μάλλον θα τα φτάσω ισα να πιάνονται ή θα σταματήσω κάπου εδώ όμως. Πάντως η αλήθεια είναι ότι εύχομαι να μου άρεσε το κοντό μαλλί γιατί τόσα χρόνια έχω βαρεθεί τα λουσίματα, τη λαδωμένη τρίχα και να ξυπνάω το πρωί σαν ποζεράς στα 80s. Αλλά δεν μπορώ ρε γαμώτο, έχω αρρώστια με το μακρύ μαλλί…

χαχχαχα.τιμιος!..εγω τα κοψα τον σεπτεμβρη που περασε…και τωρα τα αφηνω απτον φλεβαρη.και θα τα αφησω παλι…εχει φαση τελικα να τα βλεπεις να μακραινουν και να προσπαθεις να τη παλεψεις :stuck_out_tongue: και γλυτωνω και το καρέ γιατι τα πισω τα χω 1 χρονο ακουρευτα \μ/

Τα πίσω; Χαίτη κι έτσι; Αυτό κι αν είναι τρου!

ναι ρε…ειμαι σα ποδοσφαιριστης απτο μουντιαλ 98 φαση…αλλα με καπελο η μαντηλα ξερω γω ειναι καλη φαση.δεν εισαι σαν μπαλα δλδ οπως κανονικα

ανησυχιες

Εγω ρε γαμωτο τα ειχα κανα χρονο ακουρευτα…Αλλα σπανε πολυ στις ακρες και γινονται μπουκλες. Πολυ αληταριο και γουσταρω δεν λεω, αλλα δεν μακραινει παραπανω ή μακραινει απελπιστικα αργα :p:p:p