Γιατί ρε αγουέηκ; Είναι μεγάλο πρόβλημα να μακραίνεις μαλλι. Μια πάει προς τα δώθε, μία προς τα κείθε, χαίτη πίσω, να πετάει πάνω, ξυπνάς σαν ευχούλης. Άστα σου λέω, μεγάλο πρόβλημα…
Παπαρδέλα το καπέλο είναι καλή λύση δε λέω, αλλά έχω να φορέσω από το γυμνάσιο ξέρω γω. Πάντα τα αντιπαθούσα. Άσε που ιδρώνεις κιόλας. Τέσπα, εμένα το μόνο μου θέμα σε αυτή τη φάση είναι ότι ώρες ώρες πίσω είναι σα τσουλήθρα. Ξέρεις, κλίση προς τα έξω, σαν κάτι καμπαρετζούδες με καρέ στα 40s ξέρω γω.
χαχαχα ναι καταλαβα αυτο που γυρναει! ελα ρε! καπελο μπεηζμπολ αναποδα και εισαι ΘΡΑΣ!..θα μακρυνουν και θα βαρυνουν και δεν θα γυρναει μετα το μαλλι…παντα ετσι ειναι στην αρχη.
Άντε γεια ρε.
Μακρύ μαλλί FTW.
Άργησα αλλά το κατάλαβα εν τέλει. 8)
τα χα μια δεκαετία μακριά, αλλά έπεσε κούραση και κάνας δυο λόγοι ακόμα και τα ΚΟΦΣΑ. δε με βλέπω να τα ξαναμακραίνω, αλλά πότε δεν ξες.
Εγω σε αυτο το σταδιο βρισκομαι. 8)
τα μαλλιά τα εχουμε πανω μας και τα νιώθουμε ωραια ετσι οπως ειναι…
δεν παμε για φωτογράφιση
Ακριβώς αυτό βασικά. Συνέχεια γυρναει το μπουρδέλο γαμωτο. 5 χρόνια το είχα και εφτυσα αιμα. Το προσπαθησα να το ξαναφησω αλλα δεν… μου την σπαει και το κοβω.
αυτο μου θυμησε κατι ερωτηση τυπου
γεια σου κατερινα ειμαι με τον φιλο μου εδω κ 3 μηνες αλλα δεν του αρεσει το χρωμα απο τα κορδονια στα παπουτσια π φοραω κ καθε μερα μου πεταει σποντες.να τον χωρισω ή να βαλω αλλο χρωμα κ να μη μεινω μονη το καλοκαιρι?
TreloMar@ki15_xania
:lol::lol::lol:
λοιπον διανυω τον τριτο χρονο μακριου μαλλιου κ ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα…φυσικα το ημιμακρο σταδιο ηταν αποθαρρυντικο αλλα τελικα αξιζε με τα χιλια τον κοπο…η τριχα μου ειναι χοντρη αλλα δεν ειναι προβλημα…η μονη μαλακια ηταν οτι το προηγουμενο καλοκαιρι ειχα κοψει την φραντζα μου γτ ειχα φαει ενα κολλημα κ τωρα δεν φτανει μεχρι κατω το μπροστα μαλλι…ειμαι στο σταδιο του αναμεσα στο βυζι κ τον ωμο…αλλα πιο κοντα στον ωμο.
προτυπο γκιλμορ.
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
Ξαναφήνω μακρύ μαλλί μέχρι Σεπτέμβριο θα το κρατήσω…έχω να κουρευτώ 4 μήνες…
Για να δούμε…
ΥΓ
Πάντως το μακρύ μαλλί ήταν είναι και παραμένει respect
ποοοοοολυ μακρι ^^^:p
ρε αφηνω εδω και ενα χρονο περιπου τα πισω μαλλια και κοβω τα πλαινα και τη φραντζα…αλλα δε ξερω αν θα ταν καλυτερα να αφησω και τα πλαινα και να τα βαζω πισω απτα αυτια…
Γερασα γαμωτο για μακρυ μαλλι…
Τωρα να αφησω παλι μακρια μαλλια
με κουτελο αλα ΟΑΚΑ??
Γεματο στη μεση και αδειο στις ακρες?
\m/
Να σου πω την αληθεια δε μου πολυ αρεσει αυτο το λουκ αλλα ετσι γλιτωνεις απο τη φαση που ειναι τα μαλλια σε μεσαιο μηκος μπροστα και στα πλαινα και σπανε ασχημα τα νευρα
Οταν τα μακραινα ειχα παθει τικ με την κινηση να κανω τα μαλλια στο πλαι για να μη μπαινουν στα ματια μου
Ευτυχως εδω και 3 χρονια περασα αυτη τη φαση και βρηκα την υγεια μου
καταρχην το λουκ δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ποσταρε ο bleeding…
τον χειμωνα, ειχα βαλει extension(βλ.σποιλερ) για “προσομοιωση” και μπορω να πω πως μου αρεσε
](http://img692.imageshack.us/i/mulleta.jpg/) Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
αυτη τη στιγμη ειμαι περισσοτερο σε κατι τετοιο
απλα δεν ξερω αν πρεπει να τα αφησω και τα πλαινα και οταν μακρυνουν να τα βαζω πισω απτο αυτι και να δινει περισσοτερο ογκο στη χαιτη…
και οπως ειπες,το καλο ειναι οτι γλιτωνεις αυτο το μεσσαιο μηκος στα μαλλια
στη φωτογραφια σου εισαι σιγουρα καλυτερος απο αυτον που ποσταρε ο bleedin :lol::lol:
παντως μπορεις ανετα να πειραματιστεις και αν δε σου αρεσει κατι το διορθωνεις με τον καιρο
μακρύ μαλλί, κοντό πουλί.
Eπιβεβαιώνω.