Μακρυ ή κοντο μαλλι?

δηλαδη οσο το αφηνω να μακρυνει,θα παρατηρω μια σμικρυνση να υποθεσω…:lol::lol:

ισχύει. εγώ τώρα που κουρεύτηκα πήρα ίσα με 3 πόντους. στο πάχος.

Συμπαθυτική καραφλίτσα…πολύ κοντό κούρεμα…και οσονούπω Τζόλε λουκ:):!:

!! photo τωρα

Ένα μεγάλο και παχύ πουλί.

παντως γιατι να ναι τοσο αληθεια αυτο με τις γκομενες ρε…εχεις μαλλουρα…τζιτζικια…κουρευεσαι και τσουπ!.

μακρυ μαλλι ή θανατος! :stuck_out_tongue:

ειναι αναποσπαστο μερος της ολης φιλοσοφιας και γνησιος μεταλλας, χωρις εστω μια φορα στην ζωη του να εχει αφησει μαλλι, δεν υπαρχει.

παντως ενδιαφερον θα ειχε αν το μακρι μαλλι ηρθε μετα τη μουσικη ή πριν…
εγω ας πουμε το ειχα πριν.

Εγω ειχα μακρυ μαλλι απο τοτε που γεννηθηκα μεχρι 6 χρονων. 8)
Μετα οταν αρχισα το σχολειο κουρευτηκα, και τα ξανααφησα στα 17. Απο τοτε μεχρι τωρα τα εχω παντα μακρυα. :wink:

Κοντό. Προσέχουμε για να έχουμε. Συνοδευόμενο από μούσι που κυμαίνεται από γένια μέχρι γενειάδα, ανάλογα τα κατά καιρούς γούστα.

Κοντό μαλλί και μούσια ψηφίζουν και οι γυναίκες… 8)

και μακρυ μαλλι με μουσια και πολυ στυλ πιστευω οτι ψηφιζουν επισης οι γυναικες.

ολα καλα ειναι…
παντως απο εμπειρια σας λεω οτι το μαλλι δεν αρεσει σε πολλες γυναικες…
εγω εαν ημουν γυναικα θα ψηφιζα μαλλι…
αλλα και η φαλακρα ειναι καλη…
ο καθενας με το στυλ του…

σωστα λογια 8)

Νά’σαι καλά:):!:

παντως προσωπικα ξαναφηνω μαλλι μονο γιατι δεν αντεχω να παιζω κιθαρα και να μην κουνιεται τιποτα…και γενικα δεν μου καθεται καλα οταν παιζω…αλλιως δεν θα αφηνα με τιποτα ξανα μαλλι…το κοντο εκτος απο πιο ανετο,και ελκυστικο τις περισσοτερες φορες…ειναι ακομα και πιο συναυλιακο απτο μακρυ…οκ ντουντ δεν κανεις τοσο χεντμπανγκινγ…αλλα τα σπαει στο πιτ η σε crowd surfin. :wink:

Παρε συναυλιακο περουκινι ρε συ…:stuck_out_tongue:

καλοκαιρακι κοντο
χειμωνα μακρυ
θα παιξει μπαρμπερης
οπου να ναι 8)
ειναι ταλαιπωρια
οταν πιασουν οι ζεστες
οι καλες.8)

παω αυριο κουρεμα…δεν παλευεται με τη ζεστη…και ειδα και το βιντεο κλιπ του chicka boom και θελω μια τετοια :stuck_out_tongue:

Chicka Bomb φιλε:p

το πα με την προφορα του μωρε…εκει κολλησες? :stuck_out_tongue: