μμμμ… για μενα μακρυ χ-α-λ-α-ρ-α!!!
για το αγορι μου ομως θα ηθελα κοντο… και το ξυρισμενο τ δεχομαι αλλα το μακρυ… δε ξερω… θα με βαζει να του τα κανω πλεξουδακια και δε θα ψηνομαι!!!:lol::lol::lol:
και είναι μόλις μια μέρα στο φόρουμ ε.
Ή να του τα ισιώνεις.
Ψηφίζω μακρύ και για νεαρές και για νεαρούς. Είναι γοητεία (αν το μαλλί είναι προσεγμένο βέβαια).
Και ειδικά αν ο άλλος έχει αφήσει και λίγα μούσια για να γίνει σετ.
χαχαχα!! ξεχασα να το αναφερω οταν συστηνομουν χθες πως ειμαι προστυχομουτρο…:D:D
μονο που σε αυτο το ποστ μου το μυαλο σου πηγε στην προστυχια και οχι το δικο μου!:p:p
ή να καταναλωσεις δε ξερω και εγω ποσες συσκευασιες ζελε για να του τα σηκωσεις ολα ορθια…
ασε σου λεω… εχουν δει πολλα τα ματια μου!! κλαψουριζουν οταν τα μακραινουν γιατι δε τους καθονται, μετα οταν τα μακρυνουν ζεσταινονται… αστα να πανε!!!:p:p
βεβαια χωρις πλακα τωρα… αν μου αρεσε καποιος το λιγοτερο που θα κοιταζα θα ηταν το αν εχει μακρυ ή κοντο μαλλι!
Άντρες γκρινιάριδες, τι να πεις…πεταμένα λεφτά
ετσι ετσι!! οπως τα λες φιλεναδα!!! μια ζωη νταντεμα θελουν!!!:p:p
Κάπως έτσι θα προκύπτουν και οι φαντασιώσεις τους που μας βλέπουν νοσοκόμες κλπ…
Οκ, σταματώ
χαχαχα!!! νοσοκομες, καμαριερες και δε ξερω και εγω τι αλλο…
αλλα καλυτερα να σταματησουμε γιατι ειναι περισσοτεροι απο εμας εδω μεσα και δε μας παιρνει!!! :D:D
Θέλω όμως κάπου να κράξω και τους εξαρτημένους μαμάκιδες. Θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ.
Συνεχίστε, που θα πάει θα πέσει η ατάκα:lol:
Σούπερ Κατερίνα έγινε το ρόκιν.
θα ανοιξουμε ενα αλλο thread γι’αυτο… εγω εχουμε βγει εντελως off topic!
θα μας την πουν!!
εντιτ: μας την ειπαν!!!
off topic στο off topic.μαγεία…
on topic:μόνο κοντό σε συνδυασμό με μούσια.8)
απανταω on topic: μαμαει η επιλογη σου, μαμαει!!! ::thumbup:
Πρέπει νάσαι ο μοναδικός σλατζάς με ανάλογη κόμμωση και facial hair.
Πόσο του πήγαιναν τα μακριά…
Τα δικα μου δεν ειναι ουτε κοντα αλλα ουτε και τοσο μακρια…!Οποτε δεν εχω προβλημα…Αν και τωρα θελω να τα αφησω λιγο!
Σε μιά μ’ερα 40 ποστς? είναι καλή αυτή…
ον τοπικ : Το δουλεύω μακρύ είμαι στους 8 μήνες ακούρευτος,δν νομίζω να μου πάει τόσο το μακρύ ή κοτσίδα,αλλά το μεσαίο όπως τώρα μ’αρέσει αρκετα
μα ναι,είναι όντως αξιοπερίεργο…
στη μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο που δεν κάνεις πλάκα έχω πολλά παραδείγματα στο μυαλό μου για να σου αποδείξω το αντίθετο.