εεε οχι και 40??? με υποτιμας νομιζω!!!:p:p:p
Σορρυ δεν φταίω εγώ,το refresher δν έκανε καλή δουλεία και είχα δει οτι είχες 39…
68 WTF!!! Σε βλέπω σε κανά μήνα moderator
54.75 posts per day.
razor7 είσαι πολύ λίγος…
οτι μπορω κανω εκτορα…:p:p
μου δινετε τροφη για ποσταρισμα!!!:lol::lol:
που να δείς στο τί φάγατε σίμερα τι γίνετε,αν και δν ποστάρο πολύ.
off topic : τσεκάρετε http://www.virtualdrumming.com/drums/windows/drums-free-drumming.html έχει και δράμς απο γνωστούς
μην χέρεστε,δν έχει λαρς η τζόι,αλλα έχει με διπέταλο
από το στόμα μου το πήρες
πλακα κανεις…σαν γυφτος στο κερατσινι που πουλαει αλβανοφουντα ειναι εδω περα ρε
χιλιες φορες πιο ωραιος ηταν με κοντο εποχης superunknown/down on the upside και μετα
για του λογου το αληθες
[SPOILER]
[/SPOILER]
Κλαιω…:lol3:
εμενα παντως και με μακρυ και με κοντο… δε μου κανει ιδιαιτερη αισθηση… :p:p
Λίγα λόγια για τον Χρηστάρα ρε.
όπως και να χει είναι “8O” με κοντό η μακρύ μαλλί :D:lol:
γενικα μακρυ αν το σηκωνει ομως κ το μαλλι… ο φιλος μ προ στρατου ειχε μαλλι π το ζηλευαν ολες μ οι φιλες… για τον κρις κορνελ ομως ψηφιζω κοντο δαγκωτο. με το κοντο μ κανει λιγο σαν τον τυπο π τραγουδουσε πριν απο καμια δεκαρια χρονια ενα ντουετο με την ΑΕΣ Αννα Βισση…
ty pennington- extreme makeover home edition.
ΙΔΙΟΣ με τον Cornell
Τρελιάρικο χρώμα.
Και το μαλλί του Bach…
το τρελιαρικο χρωμα δε ξερω γιατι αναφερεται απλα να πω πως τα μαλλια μου εχουν περιπου αυτη την αποχρωση!:lol::lol::lol:
Αγαπημένο χρώμα :thumbup:
Otherside απ’την φωτο που είχες ποστάρει νομίζω έχεις πιο σκούρο μαλλί απ’αυτήν εδώ.
Πάντως αυτό το χρώμα τα σπάει.
Ωραία extreme επιλογή, δεν ξέρω όμως αν θα το δοκίμαζα ποτέ.
Εγώ όταν τα βάφω νομίζω γίνονται ίδια σε χρώμα, επειδή είχα κάποτε ανταύγειες στο μαλλί μου οι οποίες γίνονται ανοιχτό κόκκινο ενώ το φυσικό μου κοκκινομπορντό
ειναι πιο σκουρο ναι… και στη φωτο ειδικα που ειναι μες στα σκοταδια…
το επομενο χρωμα που θα εχουν θα ειναι αυτο το σουπερ γαμωτο χρωμα!! το κοκκινο ειναι ρισπεκτ!!!
βασικα ετσι ειναι το μαλλι μου τωρα… (το χρωμα)
Τι είναι αυτο το EPOC στο ταψί???
[SIZE=“5”]
MΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΔΙΑΟΛΕ!!![/SIZE]
Μάχιμο μαναράκι η μικρή ε? :blues: