Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Tρελιαρικο χρωμα οντως.
Μουγκρητο ταυρου και chargee
Redheads… λατρεια! :oops:

Πιτσα ειναι παιδια!!! ειχαμε μαζωξη με την παρεα το βραδυ που τραβηκτηκε… :lol::lol:

μακρυ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αγαπαμε μακρυμαλληδες :D:D

Και οι μακρυμάλληδες αγαπάμε αυτούς/αυτές που μας αγαπούν:p

γουσταρω και κοντο μαλλι σε γυναικες γμτ…ειναι σπανιο να της πηγαινει…αλλα αν της πηγαινει ειναι κολαση.χαλη μπερη στυλ

παπαρδέλα <3

κοντό μαλλί <3

πρεπει να το εχω ξαναπει παλιοτερα και γω στο πιο ομορφη κτλ,αλλα κοντο μαλλι σε γυναικες FTW-εφοσον τηρουν καποια βασικα στανταρντς-

\μ/

απλά να μην είναι σαν dykes
να μην είναι σαν την Πρωτοψάλτη ξέρωγω

σε κάθε άλλη περίπτωση, κοντό μαλλί = WIN

<3 :p:p:p

κοντό και πολλά γένια. Και ας λένε ότι θέλουν.

(μακρύ στις κοπελες! μεχρι την μέση!!!η και ποιό κάτω…)

ετσι \m/ τα γενια μετρανε αλλα το μακρυ πιο πολυ

Μαλλιά και γένια ωρεεε!!!

ΜΑΚΡΥ
(χωρίς πολλές διαπραγματεύσεις :p)

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι σε μεμονωμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κοντό να ταιριάζει καλύτερα σε ορισμένα άτομα. Το αρκετά κοντό, κόκκινο κατά προτίμηση, πχ. κάποιες φορές δείχνει πιο elegant σε μερικές κοπέλες, τους δίνει τύπο.
Σχετικά με τους άντρες θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τα γένια για να το αντισταθμίζουν… Γενικώς όμως καλύτερα μακρύ!

μακρύ ωρε!

[SPOILER]αν και έχει τύχη να με περάσουν για γκόμενα μια-δυο φορές :p[/SPOILER]

όταν μεγαλώσω σκέφτομαι καράφλα με πολλά γένια.
Η κάτι σαν του Shavo Odjian,η όπως τον λένε (μπασίστας των soad)

αυτη την εμμονη σας με το μακρυ μαλλι δεν την καταλαβαινω… ειλικρινα…

Εσυ γιατί δεν έχεις τότε κοντό μαλλί?Α?

Θα μου πεις εισαι γυναίκα,ναι.Και εγώ άντρας,απαγορεύεται δηλαδή το μακρί μαλλί? που είναι ο τζον λοκ…

κάτι μεταξυ μπουκλέ-σχεδόν ισιο μέχρι τον ώμο.

Ισια και μακρυα μεχρι τον κώλο είναι γκευ.:stuck_out_tongue:

Mακρύ.
Η μαλακία με το μακρύ είναι η περισσότερη περιποίηση σε σχέση με το κοντό(άσχετο αν εγώ δεν την κάνω:p) και σε ειδικές περιπτώσεις όπως όταν φυσάει καταντάει κάπως ενοχλητικό.Αλλά χαλάλι γι αυτό υπάρχουν τα κοκκαλάκια, οι στέκες και οι κορδέλες:p

οι γυναίκες στις περισσότερες των περιπτώσεων μακρύ (σε ελάχιστες περιπτώσεις κοντό αν έχουν θεϊκό πρόσωπο) και οι άντρες…ανάλογα…το μακρύ μαλλί είναι άλλη φάση αλλά δε πάει σε όλους…όμως αν είναι να έχει μακρύ μαλλί και του πάει μιλάμε για [B]πραγματικά μακρύ[/B] ε όχι μέχρι τον ώμο κ τέτοια :stuck_out_tongue: επίσης και τα ράστα πάνε σε μερικούς…(βλ. Danny από Anathema που ήταν Θεός με τα ράστα και τώρα άστα να πάνε :p)