Μακρύ…αν εξαιρέσεις τα αρνητικά που είπε και ο φάουστ είναι πιο κουλ από το κοντό8)[SPOILER]και αρέσει περισσότερο στις γυναίκες:p[/SPOILER]
Μακρυ για να κανουμε headbanging σαν ανθρωποι
το κοντό μωρέ??
και όταν κάνω air-guitar τι θα ανεμίζω?? τα καρφάκια??
μαλλιά και μούσια…εκεί είναι οι αλήθεια.!!! (άντε και στους sex pistols)
Μια εποχή το είχα μακρύ το μαλλί, και όταν πήγα να τα κόψω (λόγω στρατού) η τότε γκόμενα στενοχωριόταν… μέχρι που με είδε με κόντο και της άρεσα ακόμα περισσότερο. Μάλλον μου πάει πιο πολύ το κοντό απ’ ότι το μακρύ, οπότε κοντό σαν του Χέτφιλντ ρεεεε
edit: ξέχασα τα προαναφερθέντα αρνητικά για το μακρύ… περιποίηση, ζέστη το καλοκαίρι, χάλια με τον αέρα (βαριέσαι κιόλας τις γκέι στέκες ή κοκαλάκια :p)
Τζόλε λουκ…και Γιουλ Μπρίνερ, αν προτιμάτε:):!:
πρώτη φορά βλέπω κορίτσι να προτειμά γλομπέξ…πώς και έτσι?
IT’S THE TRUTH!
το παν ειναι βεβαια να ανταποκρινεσαι στο στυλ σου, μη λεμε τα κλασσικα
Μακρύ χωρίς πολλά πολλά…
Έχει βέβαια μερικά αρνητικά όπως περιποίηση και ο αέρας (ειδικά αν φυσάει από πίσω…) αλλά κατά τα άλλα το κοντό δεν πιάνει μία…
Και πάνω από όλα:
headbanging χωρίς μαλλί = Γυναίκα χωρίς στήθος…
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση που το μαλλί εκφράζει δική του άποψη και αποχωρεί από το κεφάλι σιγά σιγά οπότε και επιβάλλεται το κούρεμα. Η εικόνα ορισμένων αμετανόητων μαλλιάδων να έχουν στο κεφάλι μπροστά 10 τρίχες, να τις κάνουν κοτσίδα, και από κάτω να βλέπεις την Σαχάρα, ομολογώ είναι πολύ άσχημη…
:lol2:
τι γέλας ρε?λέω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στο όνομα των ενφορσερ.
Αν είσαι θεός άνθρωπος, δεν πα να έχεις και κουβά στο κεφάλι, αεροδιάδρομο, λαχανόκηπο ή δεν ξέρω κι εγώ τί, είσαι θεός άνθρωπος, πάει και τελείωσε (με αφορμή τον Κύριο Townsend καρδούλες)
/KISS
:thumbup:
όχι απλά κοντό, καραφλέ ολέ.
Η αλήθεια είναι ότι είχα κάτι τέτοιο κατά νου όταν μιλούσα για το κόμπο καράφλας-μαλλιού…
[SPOILER][/SPOILER]
κοντό, το μακρύ κάνει ψαλίδα…
Ε μα !
Εμ.Κορας δεν εισαι ?
Την Κυριακή μετά το διαγώνισμα που έγραφα, πήγα για καφέ με έναν φίλο μου. Ε, τη μισή ώρα από αυτή που μου μίλαγε, εγώ παίζει να κοίταζα τον τυπά που καθόταν ακριβώς από πίσω του. Μιλάμε έρωτας! Μακρύ καστανό μαλλί, ανοιχτή επιδερμίδα, μπλε μάτια… Δεν ήξερα ότι είχαμε και τέτοιους στα Βριλήσσια!8O