Τυχερή:!: χαχα
Μακρυ:!:
Ψήφισα μακρύ μαλλί, γιατί το λατρεύω:!:
Στα αγόρια μου αρέσει πολύ το μακρύ μαλλί, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, σημασία δεν έχουν οι ‘‘τρίχες’’. Εγώ, προσωπικά, δίνω περισσότερο σημασία σε άλλα πράγματα, αλλά αφού εδώ μας ζητείται να γράψουμε για τρίχες, ας παραθέσω τη γνώμη μου.
Το μακρύ μαλλί το προτιμώ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε μαρέσει και το κοντό. Παίζει, βέβαια, ρόλο και τι σου ταιριάζει ή μάλλον θεωρώ ότι παιζει ρόλο πως έχεις συνηθίσει τον άλλον. Πάντως τα μακριά ίσια καστανά (κατά προτίμηση) μαλλιά είναι η αδυναμία μου, είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα. Στα αγόρια μου αρέσει και το κοντό, όπως και το μακρύ (το μακρύ μακρύ:p), όχι όμως το πολύ κοντό.
Στα κορίτσια όμως σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις να μου αρέσει το κοντό. Έχω δει βέβαια κοπέλες που τους πάει πολύ και το υποστηρίζουν, αλλά σε γενικές γραμμές τσου:p, δε μαρέσει. Το κοντό κοντό, όπως προείπα δε μαρέσει καθόλου, αλλά είπαμε δεν παίζει ρόλο αυτό…η ουσία βρίσκεται αλλού. Και τα μούσια είναι ωραία (κάποιοι τα ανέφεραν παραπάνω). Αυτά…
τζιβες!
Χαχαχαχαχαα Σωστός!!!
σοβαρα το ειπα. σταθερη αξια οι τζιβες.
Όχι απλά δεν το χα σκεφτεί…για μακριά είπαμε, για κοντά είπαμε, για μούσια είπαμε, για τζίβες όχι… Είναι ωραίες οι πολύ μακριές τζίβες , τις έχω δει σε κάποιους και είναι πολύ ωραίες!!!
οι τζιβες θελουν μαυριδερο τζαμαικανέ χρωμα και καταλληλο προσωπο…σε μερικους δε παει καθολου.
Παπαρδέλα σα να χει πάρει το μάτι μου φωτογραφία σου στο θέμα ‘‘οι φάτσες μας’’…είχες ποτέ τζίβες?
μαλλον δεν εχει παρει το ματι σου φωτογραφια μου ουτε καν!
Ναι σου λέω, ναι, σε χω δει σε αρκετές και όχι μόνο σε ένα θρεντ :lol:
Μάλλον, δεν είδα καλά (κι άλλο κουσούρι στην επιφάνεια8O).:oops::–
Πάντως τώρα έχεις κοντά…αυτό τουλάχιστον το είδα…
__Κωλό φόρουμ…
__Κωλό θρέντ…
__Κωλο πολ…
__Σήμερα έπρεπε να με ρωτήσετε; Ρωτήστε με 2 βδομάδες πριν να σας πω πως έχω μακρύ καστανό μαλλί (και ενίοτε μούσι) με πορφυρές εκλάμψεις τελειότητας, σπαστό μέχρι κάτω απ’ το στήθος…
__ΟΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
__Κωλό ζωή… ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ!!!
__Δεν απαντάω ρε στο παλιο-πολ σας! Θα περιμένω… 2-3 χρονιάκια και μετά!
^
ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΣΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΨΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝΕ ΒΑΡΈΣΩ._
[SPOILER]
Εμένανε μου αρέσουν γενικώς τα κοντά πάντως, και ξούρα, και καράφλα μη σας πω, no prob, βέβαια ίσως να είναι και της ηλικίας :-k[/SPOILER]
Shadowcaster γιατί καμάρι μου;
Κουρεύτηκες ε;;;
έδιτ Almighty C μια χαρά ηλικία έχεις!!!
__Οχι, κομμωτής ήταν αλλά δεν ήταν φούστης! ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αλληλεγγύη!
__Αστα Νένιελ, δεν ήταν δική μου απόφαση, μ’ ανάγκασαν… Και τωρα ψάχνω ψάχνω φωτογραφίες μου να σας δείξω (έχω και βιντεάκι αλλά δεν παίζει :oops:) και μ’ έχει πχιάσει η συγκίνησ:cry:ηηηηηηηηηηηηη
Με το ζόρι σε κουρέψανε;;;
Πάντως όπως τα λες πρέπει να ταν πολύ ωραία τα μαλλιά σου!! Ξαναμάκρυνέ τα!!
χαχ! γαμουσε το μαλλι σαντοουκαστα’, αλλα τωρα εχεις αυτο, το αλλο μωρε και μπορεις να βαρας κ να χερι στο τραπεζι αμα λαχει.
ΣΑΝΤΟΟΥΚΑΣΤΑ! (σε γιαπωνέζικο στυλ).
Μη στεναχωριέσαι. ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. Όλοι οι άντρες το βιώνουν (όσοι είχαν μακρύ μάλλι κάποτε τουλάχιστον).
Μην ανησυχείς. Κάθετι που μακραίνει πρέπει να κοντύνει κάποια στιγμή, για να μπορέσει μετά να μακρύνει πάλι, ακόμα καλύτερα, ακόμα περισσότερο, ακόμα πιο γερό (ακούτε κορίτσια? :P)
Θα τα ξαναμακρύνεις κάποια στιγμή και θα γουστάρεις. Το κανα και γω. Για την ώρα, απόλαυσε τον αέρα αυτόν φρεσκάδας στο κεφάλι σου, που είναι πιο αέρινο απο ποτέ.
[SPOILER]8O όσο περνάει η ώρα τα λες όλο και πιο ωραία. Εύγε Ellanor!
[/SPOILER]