για καβλιά μιλάει ε.
__ΣΟΥΣ! ΣΙΩΠΗ ΕΣΥ!!! πφ, έτυχα μερικοί να ξέρουν κανα-δυό παραπάνω πληροφορίες και αμέσως εκεί, να μας δώσουν στεγνά! :lol:
__Ναι Silent, με το ζόρι! Αχχχ:
(“live at Stafifties Albert Hall” …και αυτές είναι παλιές ε, είχε μακρύνει κι άλλο! και είμαι και άλουστος 7-8 μέρες εκεί! οκ, ψέμα. :p)
[SPOILER]Μα προφανώς. Περασμένες 12 είναι όμως, άρα επιτρέπεται + έτσι θα γλιτώσει το report λόγω υπερβολικής kinky συμπεριφοράς.[/SPOILER]
Άχου μωρέ γιατί στο έκαναν αυτό;;; Λόγω στρατού τα έκοψες;;;
__Eπ! για το μαλλί μου πείτε ό,τι θέτε, για το άλλο σας απαγορεύω! :lol:
__Θενκς Έλλα!!! Αυτές είναι οι ατάκες της παρηγοριάς βέβαια, αλλά έχεις δίκαιο. Βασικά έχει πολύ γέλιο που πλέον λούζω το κεφάλι με το 1/5 της ποσότητας του σαμπουάν, μη πω 1/10 χαχαχαχα! ΚΡΙΣΗ-ΚΡΙΣΗ! όλοι στον μπαρμπέρη! :lol:
[B]edit:[/B]
[I](!!! 8O άλλαξα host στην φωτό της προηγούμενης σελίδας γιατί δε μου την εμφάνιζε και τι διαφήμιση μου έβγαλε το σάιτ δίπλα στη φωτό όταν την ανέβασα…; “ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ”!!! 8O)[/I]
[SPOILER]Έχουμε το ίδιο μπλουζάκι βλέπω. Cheers.[/SPOILER]
δε μιλησα!
πεθαινω με φωτο. :lol:
εχει κ ομιτζι εις διπλουν.
__Νένιελ, αλλά όχι πχια και το ίδιο μαλλί…![SPOILER] (χεχε, ξέρω από που την πήρες! και πόσα έσκασες γι’ αυτήν :?)[/SPOILER]
__Χαχα, ναι, έπαιζα λίγο Σάντοου Γκάλλερυ και επειδή ήταν δύσκολο σημείο με βοηθούσε λίγο…
Χαχαχα ωραία φώτο. Και αυτό με το σαμπουαν ισχύει.
Εγώ πριν 2 χρόνια τα είχα αφήσει και είχαν φτάσει περίπου μέχρι τι μέση μου.Από το καλοκαίρι και μετά που τα έκοψα δεν μπορώ να τα πιάσω κοτσίδα όλα.Τα περισσότερα είναι πολύ κοντά.Ήταν ένα σοκ όταν με πρωτοείδα με κοντό μαλλί αλλά το ξεπέρασα γρήγορα.
Τώρα τα αφήνω πάλι.
@Shadowcaster Χαχα,ωραια φωτο :Ρ
Εγω τα ειχα παντα μακρια με μια εξαιρεση καπου στο λυκειο που ειχα δει στον υπνο μου οτι ειχα κουρεφτει αγορε σχεδον και μου πηγανε και την αλλη μερα το πρωι πηγα και τα κουρεψα κοντα…Το θεμα ειναι οτι αρεσε σε ολους εκτος απο μενα…Οποτε εκλαιγα με μαυρο δακρυ!Ε απο τοτε ΠΟΤΕ ξανα κοντα!Τωρα τα εχω πιο μακρια απο ποτε! 8)
Μακρύ δεν το συζητώ…
Τώρα βέβαια που ξεμπέρδεψα με το στρατιωτικό θέλω να τα ξανα…καλλιεργήσω… αλλά μου την δίνει αυτή η φάση που δεν είναι [B]ούτε[/B] κοντά [B]ούτε [/B]μακρυά και είμαι σαν μπόμπ Ντύλαν κατάστα…
Κοντο και απο εμενα:D
Πλέον κοντό…
κοντο τωρα,δε λεω ειναι πιο πρακτικο και μου παει περισσοτερο αλλα στο χεντμπανγκινγκ εχει τεραστια διαφορα
Αν θες να τα ξαναμακρυνεις οντως περνας τη φαση του ημι-μακρου που ναι ο,τι χειροτερο… Αλλα ξεπερνιεται με καπελο!!!
τι καπελο ρε? εγω αμα βαλω τωρα το κεφαλι μ φαινεται διπλασιο:!:
τα χα κοψει κ τωρα αποφασισα να τα ξαναμακραινω, κ ναι ειμαι στο γαμησετα σταδιο που οχι τπτ αλλο αλλα ΔΕ ΣΤΡΩΝΟΥΝ τα γαμημενα!
υπομονή μαν…έχω τραβήξει αρκετά και γω μέχρι να μακρύνει το μαλλί μου όπως και ο καθένας που τα χει κοντά και θέλει να τα μακρύνει. όταν όμως μακρύνουν τότε θα νιώσεις την ηδονή του χεντμπάγκινγκ!
Δηλαδή μόνο εμένα με βολεύει πιο καλά το κοντό μαλλάκι μου για χεντμπάγκινγκ?
Σήμερα κόντυνε κι άλλο, είναι ΟΜΟΡΦΟ
Έχεις αντρικό κούρεμα και πορτοκαλί μαλλί ε;