πικς.
έχω μπει σε πειρασμό αλλά δεν έχω φτάσει το αντρικό κούρεμα (ακόμη:p)
Πίσω είναι πολύ κοντά - μυτούλες, και μακραίνουν προς το πλάι, μέχρι περίπου εκεί που ξεκινάει το σαγόνι λίγο πιο κάτω. Και αφέλειες. Γαμώ λέμε!
(είναι ακόμη το κομψό της κομμώτριας, μόνη μου βγαίνω σαν ξεχτένιστος παπαγάλος, δεν ξέρω να χτενίζομαι ούτε μπαίνω ποτέ στον κόπο, γι αυτό μου αρέσουν τα κοντά μαλλια)
Γράκχε βαρέμαι!
Να ξεβαρεθείς!
Έτσι κάνει μια σωστή πάπια;
Θα βαριότανε ποτέ ο Φέθρι;
Ντάξει Γράκχε θα ξαναβαρεθώ!
Ό,τι πεις!
:lol::lol:
!@#$%@#$% Γαμώ το πληκτρολόγιο…
Έκανα έντιτ, για απάντα τώρα!
Κι εγώ ο καροτί βλάκας δεν έκανα κουόουτ:?
Θα απαντήσω μόνο πως τιμώ το ψευδώνυμό μου, πως μου το έχουν δώσει άλλοι, και πώς είχαν κάποιο λόγο!
Καλά, στο επόμενο ρόκιν παρτυ θα έρθω χτενισμένη! Θα ξεβαρεθώ για λίγο, και θα ξαναβαρεθώ μετα
Θα πας τελικά στο πάρτυ;; Η πρόταση ισχύει…:naughty::naughty::naughty:
αχ πάνε οι παλιές καλές εποχές που ο κριμσον ειχε ένα μακρύ μαλλί μεχρι την μέση και έκανε Headbanging την ώρα που έπαιζε με την air gutar του…
Τώρα ούτε μαλλί, ούτε χωρίστρα στην μέση, ούτε Headbanging …
Μη μου πεις ότι σου πήρανε και την air guitar…
ΟΧΙ!
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω με εσάς τους άντρες είναι ότι αφού τα κόβετε που τα κόβετε, γιατί μετά μπαίνετε σε αυτό το θρεντ και κλαίγεστε; Εααα να χαθείτε δηλαδη! :lol: :lol:
ναι. είχα απλήρωτες 4 δόσεις…
*χωρίς πλάκα… δεν γίνεται χωρίς μαλλί. θα αρχίσω air drumming
Moon, ναι…ξύπνησα στραβά…
ένας από τους κυριότερους λόγους που ξανάφησα μαλλί
Πω, μαλάκες, πάει και ο κρίμσον! Που πάμε μωρέ;
Θέλει να πάει μπουζούκια λέει, έκοψε και το μαλλί…σε λίγο θα σε δούμε(άσχετα αν δε σε έχουμε δει, χαχα) κοστουμαρισμένο με χωρίστρα στη μέση… :Ρ
κατρακυλάς κρίμσον, κατρακυλάς…
[SPOILER]για πλάκα τα λέω ε…[/SPOILER]
Εσύ τον παρέσυρες…
Eσύ έλεγες για κατρακύλες και κολλούσε στιχουργικά…Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω,απευθύνσου στον κρίμσον.
σιγά ρε παιδιά. το μαλλί έκοψα(είπε κλαίγοντας. :lol:)
Το θηλυκό γένος που αναφέρεται στο ρεφρέν να τονίσω πως είναι ατυχές, δεν έγινε εσκεμμένα.
Δηλαδή τώρα τί ψηφίζεις; Εν τω μεταξύ, οι μισοί κουρεύεστε (δεν αναφέρομαι σε όσους πάνε στρατό κ.λπ) και μετά μπαίνετε εδώ μέσα και μιξοκλαίτε…τς τς τς :lol: