Μακρυ ή κοντο μαλλι?

μακρύ μέχρι να πέσει ολάκερο

Πηρα την αποφαση μου. Θα ξαναφησω μαλλι :twisted:

Το θεμα ειναι μεχρι τοτε τι κανουμε :-s

Εσυ δεν ξερω…

Εμεις σε κοροιδευουμε γιατι θα εισαι σαν φλωρος…:twisted: :twisted: :har:

Τι να πώ και `γω ο κουρεμένος ? :frowning:

Τι χρωμα ηταν το μαλλι σου πριν το κοψεις?

Το μακρυ στις γυναικες και το κοντο στους αντρες!

Μακρυ οπως το εχω τωρα (ευτυχως ξεπερασα την φαση της φουντας) η αλλιως σχεδον ξυρισμενο! Δεν υπαρχει κατι ενδοιαμεσο, ειμαι των ακρων :roll:

Μια και έκοψα πρόσφατα τα μαλιά μου ,προτείνω κοντό! Δεν ιδρώνεις, δεν θέλεις 3 τόνους σαμπουάν για να λουστείς, δεν μπαινουν τα μαλια μεσα στα ματια σου κτλ.

+fwnw…

Κουρουπα ρε!!!

εγω κατι ενδιαμεσο εχω τωρα αλλα θα παω να το κοψω κοντο… μαδαω παρα πολυ…φαντασου σε καμια 20 χρονια…

Λογω του μαδηματος, απο σημερα το μαλλι μου ειναι κατα 2 δακτυλα πιο κοντο…

Υπομονη, θα ξαναμακρυνει…

Να σου πω… πηγαινε κουρεψε το και ασε τις λαλακιες! (Αγριευει το Σοουλ_θορν8O )
Το οτι μαδας τοσο σημαινει οτι εχεις πολυ αδυναμη τριχα.Και εγω μαδαω εδω και κατι χρονια αλλα οχι και να μου φυγουν 2 δαχτυλα μαλλι!Αν δεν θες στα 30 και στα 35 να κανεις φαλακριτσα, κανε κατι συντομα.:wink:

Εννοω πηγα για κουρεμα… Χαζο Σολ_θορν:p

Αι καλα… εχω χαζεψει!#-o

Τι να φταιει αραγε?:stuck_out_tongue: :roll:

Κοντό (κουρεύτηκα και σήμερα xD)…

Βασικά όταν είχα μακριά μαλλιά (πάνε 9 χρόνια) ήμουν αρκούντως τρισάθλιος. Μετά για 3 χρόνια είχα τσουλούφια. Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι με κοντό.

Δεν θα μπορούσα να με φανταστώ με μαλλί πολύ πάνω από τη μέση[-X :stuck_out_tongue:

Κοντεύουν 2 ολόκληρα χρόνια από τότε που τα είχα μέχρι τη μέση. :frowning:

Τώρα απλά δεν είναι κοντά.

Χμμμ στους άντρες μου αρέσει ή μακρύ το μαλλάτσι ή γουλί :stuck_out_tongue: Στις γυναίκες δεν ξέρω, πχ σε μένα μου άρεσαν πάρα πολύ και όταν τα είχα κοντά, και όταν ήταν μακριά αλλά και τώρα που είναι λίγο κάτω από τους ώμους ξερω γω.

Αλλά rocking χωρίς μαλλιάδες δεν ταιριάζει ρε παιδιά, άντε να αφήνετε το ψαλίδι στην άκρη :roll: :lol: