Μακρυ ή κοντο μαλλι?

δε φταιμε εμεις που μας πεφτουν. μη κοιτας που ειστε γυναικες. ρωτατε και μας τους καραφλους.[-X

και ενας επικαιρος για μας τις κοπελιες με ωραιο μαλλι :oops: :thumbup: :vibrate: :smiley:

Kαι τον Γκουσγκούνη επίσης…

:lol:

Ωραίο μαλλί σε μια γυναίκα είναι και αυτό:

Βασικό να είναι περιποιημένο.

Το μαλλι της Ανιστον μου θυμιζει αυτο…ΑΑαααχ

κι εγω ειμαι υπερ του μακριου…εχω και μια τρελα με τα μαλλια μου(φοβια να μη μου πεσουν)…
η πλακα ειναι οτι στη ταυτοτητα μου εχω κοντα μαλλια και δυσκολα με γνωριζε κανειςι…ακομα οταν βλεπουμε φωτογραφιες μου απο τοτε που ειχα κοντα μας πιανει 1 τρομερο γελιο…

Kαλά ντε :stuck_out_tongue:

Δεν πρόσεξες μάλλον ότι μου αρέσουν τόσο τα μακριά μαλλιά όσο και τα γουλί ξυρισμένα, γι’ αυτό γκρινιάζεις :stuck_out_tongue: :lol:

Αυτο ειναι μαλλι. Μακαρι να ειχα τετοιο.

σοδομιζεις. απλα και ευκολα. ωραιος ο νεος!

δε θα ασπρίσουν ποτέ τα μαλλιά μου ρε

θα έχουν πέσει όλα σύντομα:)

ετσι ρε rudy!:wink:
οπως κ τα δικα μου! δεν γουσταρουν να αλλαξουν χρωμα! θελουν να πεθανουν περιφανα!:lol: :stuck_out_tongue: #-o

Χα! Εμενα θα γκριζαρουν οι κροταφοι σε λιγα χρονια. Και ως γνωστον…

γκριζοι κροταφοι = γοητεια

Οταν γκριζαρουν και τα υπολοιπα εκτος απο τους κροταφους ομως…

Ακομα περισσοτερη γοητεια τοτε. Ενω εσυ οταν θα γκριζαρουν θα τρεχεις να τα βαφεις! Ασε που θα εχεις και ρυτιδες και κυτταριτιδα…

Eμενα σιγα σιγα γκριζάρουν…

:lol:

Δεν υπαρχει θεος.:frowning:

Έχω δει και το πριν και το μετά!Καλύτερα τώρα νομίζω:)

Και αυτός άνδρας είναι…Τί περιμένεις…[-X :stuck_out_tongue:

Οι montecristo , Rychehead, hokam κοντό μαλλί! :wink:

Όλοι οι υπόλοιποι… είναι η καρδιά που μετράει…να λες το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή και άλλα τέτοια…:stuck_out_tongue:

μακρύ μακρυ μακρυ :wink: :wink: :wink:

= πιτσιρίκες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) :smiley: :lol: