Μακρυ ή κοντο μαλλι?

Koντο,γιατι το ειπε η ΛαΡοκκα!:smiley:

Γιατι δεν υπαρχει επιλογη “καθολου μαλλι”?:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

πεστα ρε !

ενταξει κατι εχουμε στο κεφαλι ακομα τριχες(οχι πολλες) αλλα σε μια 5ετια…:stuck_out_tongue:

Εγώ κοντό μαλλί έχω, και κοντό θα μείνει, αλλά προτιμώ το μακρύ… Τ’ ακούτε κύριε Dickinson?

Είχα μακρύ μαλλί (πολύ μακρύ - μέχρι τη μέση) από το 96 (που ξεκίνησα να το αφήνω) μέχρι το 2005 τον Φλεβάρη που πήγα φαντάρος. Το Δεκέμβριο του 05 κουρεύτικα για τελευταία φορά! :slight_smile:
Τώρα το μαλλί μου έχει φτάσει μέχρι τις ομοπλάτες (και λίγο παρακάτω)

φτου μου, φτου μου, είμαι παίδαρος και το ξέρω:p

Reality Check: Τι γράφω η ψωνάρα Θεέ μου!

Αν κουρευτείς ρε φριδομ δεν έχει “το ξαναφήνω”.
ή κουρεύεσαι ή όχι.

δεν είναι φίλη μου και δεν της ξαναμιλάω !!! [-X [-X [-X

Μακρυ ρε!!! :stuck_out_tongue:

όχι εγώ… αλλα μου αρεσει…

μακρύ γιατί το είπε η rangel

μωλο μου!!!

:smiley:

3 λέξεις για σένα χωρίς συνοχή
αγένεια , Ramone , Ηρακλής

για περισσότερες info στο Στέφανο…

αχουυυυυυ:oops: :oops: :oops:

Axxxx, μην ξηνετε πληγες ρε παιδια… Εναμισο χρονο αφοθ το εκοψα μου λειπει αρκετα. Καλα, το headbanging απο τοτε ποτε δεν ειναι το ιδιο…:cry:
Μα ποσο λεει να εισαι καγκελο και να χτυπιεσαι σαν π**στης?? Βασικα καθε φορα…!
Πριν να τα κοψω και οταν αφηνα λιγο αξυριστο λουκ ειμουν σαν το κυριο στην μεση της φωτογραφιας:

Tωρα που δεν πολυ ξυριζομαι ειναι σαν οι τριχες να μεταναστευσαν στα νοτια!:lol:

Ξανάφησέ τα ρε…

Μια κουβεντα ειναι!:stuck_out_tongue: Αν τα κοψεις που να ξαναπερασεις το λουκι… Ξερεις και 'συ πως ειναι τον πρωτο ενα-εναμιση χρονο… Σκατα. Το δικο μου ειναι και σπαστο και ηταν χαλι μεχρι να φτασει ενα καλο μηκος, το ισιο ειναι πιο βολικο.
Ασε που θα με χωρισει η “γυναικα”…:stuck_out_tongue:

Εντιτ:foto 3 μηνες πριν τα κοψω:

ρε είσαι με τα καλά σου?είναι ολόκληρη περιπέτεια.

Η δικιά μου θα με χωρίσει λέει άμα το κόψω! (Πρίν κάνα 6-μηνο παραπνιόταν ότι παραμάκρυνε :-k )
Άσε δεν βγάζεις άκρη… το μαλλί πάντως μακρύ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (είναι κ επίκαιρο!)
Πριν

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!! (μετά)
http://www.firststateforce.org/photogallery/2005georgetownplayer.jpg

λίγο πιο μετά… το εξάμηνο που λέτε!!!

Καλά είμαστε σοβαροί…? Απαιτώ να κλειδωθεί το topic και να μείνει η επικεφαλίδα ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ! :lol:

όλοι οι forumιακοί μέχρι στιγμής που’χουνε κουρευτεί είναι καλύτεροι με κοντό μαλλί:-s

Κουρέψου κι εσύ λοιπόν.

:stuck_out_tongue: