Αγαπημενα μαγαζια-στεκια

Ρισπέκτ!! Στην Ηλιούπολη όταν λες καφενείο εννοείς αυτό στην κάτω πλατεία. Του Λεωνίδα. Όντως πολύ τρου καταστάσεις. Από το μεσημέρι κιόλας βλέπεις τύπους όπως τους περιγράφεις να έχουν ψιλολιώσει από τις μπύρες και να συζητάνε περί ανέμων και υδάτων. Είναι 3-4 που τους πετυχαίνω ότι ώρα και να πάω

Ωραίο το αερικό! Έχω ακούσει απο Stevie Ray Vaughan μέχρι Ozzy εκεί μέσα. Και είναι μικρό και ζεστό μαγαζί…

Εεεεεεεεεεμ! Kvlt καταστάσεις!

James…Cure…Waterboys…Joy Division…Τέτοια φάση…
Παλιά ήταν στάνταρ ωραία η μουσική…αλλά από όταν άλλαξε ο dj…είναι ρίσκο κάποιες φορές τι θα πετύχεις…:wink:

Έλα ρε θεέ!

Το Save το πρόλαβα όταν πρωτοάνοιγε! Μετά εφυγα.

Ακόμα λειτουργεί νομίζω!

Παιδια εχω μια ερωτηση…Για Αθηνα μερια μιλαω. To revenge of rock τι χωρος ειναι??? Να ξερω πως ειναι πανω κατω δηλαδη.

χαλια χαχαχα…κοιτα σαν χωρος ειναι οκ…εχει και οθονη για βιντεο κλιπς…μεταλ παιζει…ΑΛΛΑ παιζει τα ιδια και τα ιδια(τουλαχστον οποτε εχω παει)…ειναι πανακριβο(6 ευρω μικρη heineken αντε χεσου)…παρασκευο σαββατο ειναι πηχτρα…αυτη η λογικη μου θυμιζει κλαμπακι και δεν…

Το Revenge Of Rock είναι το μαγαζί που με κάνει να θεωρώ το Excalibur ωραίο bar! Τουλάχιστον το Excalibur έχει και πιο ωραίο και honest κλίμα. To Revenge εκτός των προαναφερθέντων μου κάνει γενικά πολύ fake σα μαγαζί και είναι τραγικά βαρετό…

Μου είπανε για ένα μαγαζάκι επί της Αλίμου(Αλίμου 99 νομίζω)…το “thesis”…ότι το έχει ένας μεταλλοροκάς που κάνει το κέφι του και το ανοίγει όποτε γουστάρει(Θεός:lol:)…ότι είναι πολύ παρεϊστικο…
Έχει πάει κανείς?..Αν ναι…πείτε εντυπώσεις…πότε είναι στάνταρ ανοιχτό?..Μην αποφασίσω να πάω και το πετύχω κλειστό#-o

Έχω πάει αρκετές φορές εκεί. Ωραία φάση, ειδικά άμα έχει κόσμο έχει και ψιλοτζέρτζελο.Μουσικές απ’ότι έχω καταλάβει ανάλογα με τη μέρα, από Blues και Rock μέχρι Iron Maiden και Korn).

Πραγματι, το Θεσις ειναι ωραιο μαγαζακι αν δεν σε χαλαει να τραβιεσαι μεχρι εκει κατω!
Ωραια μουσικη και γενικα εχει κοσμο!

Θενκ γιου weedow και megatherion…
Δε με χαλάει γιατί είναι πέντε λεπτά από το σπίτι μου με το αμάξι8)

Blue Print γαμω.

Και μετα στο beerιπτερο :stuck_out_tongue: :oops:

Καθε Σαββατο:
6-10 502
10-11 Πιρουνι
11-1 Καπταιν Μοργκαν
1-2 Πλ Γεωργιου

δεν ξερω αν εχω ξαναγραψει εδω…ισως ναι αλλα βαριεμαι να κοιταξω …

στη σαλονικα παω για καφε διαχρονικο (φορουμοστεκι ειναι νομιζω πολυ συχνα συναντωατομα απο το φορουμ…), stones,κανα ελιτ στη ναυαρινου και ετσ’…για βραδυ καμμια βαβυλωνα η ραστωνη στη ροτοντα…πολυ γουσταρω την τσεχικη μπυραρια στη συγγρου τελευταια…τελειο μαγαζακι ωραια μουσικη…ziggy, εκκεντρο για μπυριτσα επισης…
σατα τρικαλα αμα πατε να επισκευτειται οπωςδηποτε σουιτα καθως και το φοβερο silver spur…και γαμω τα ροκαδικα…

μιλαμε για το πιο "καρτα"μαγαζι…οχι οτι το Εξκαλιμπερ παει πισω!

Αλλα ΟΚ!!το Ριβεντζ ειναι μερος που σου φερνειστο μυαλο το ιδανικο σκηνικο για κιλινγκ σπρι!
Αχωνευτες Γκαρσονες…ειδημονες Ντιτσεϊδες…κοσμος ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ…
επισης ειναι το μερος που πανε για το ξεκαρφωμα πουρο-γιαπηδες!
[-X

οσο αφορα το Θεσις…
μην παει το μυαλο σου και σε τιποτε τρελλο!!
αν εχεις καλη παρεα και ειναι σχετικα καλη μερα,ΟΚ ειναι κομπλε!
αλλιως ειναι καθαρα θεμα γουστου!

Οπ θα παω καμια μερα εκει!

Στιγμα Μαγαζι στο καρεα με πολυ ωραια θεα ομορφη μουσικουλα(μια φορα εχω παει κ εβαζε απο blues μεχρι 80)…Με τρομερη θεα αλλα τσιμπημενες τιμες…Ειχα παει το χειμωνα

βεβαια δεν ελεγε τοσο γιατι χωρισα αλλα εστω το προτεινω8)

Ευχάριστο μαγαζί το Στίγμα. Είχα πάει καλοκαιράκι και είναι ωραία φάση για “βεράντα”, μπυρίτσα, καλή παρέα και αγνάντεμα…