jazz,soul,funk και λοιπές όμορφες χαμηλές μουσικές που σε κάνουν να απολαμβάνεις το ποτό σου και την κουβέντα σου.
Απέκτησε και πάνω όροφο?8O Καλή φάση!
Πέρασα τις προάλλες αλλά ήταν ψιλογεμάτο και την κάναμε για Όστρια, την οποία αρχίζω και την εκτιμάω!
Ειδικά ο πάνω όροφος είναι πολύ ωραίος!
Mανωλάκη δεν πάμε απλώς γερά πάμε και με τσαμπουκά
ΤΙΘΟΡΑ FOR EVERRRRRRRRRR:D
Kατα Ζάζιουμ μεριά έχει πάει κανείς σας???
Πρεσβεια ftw!!!
‘‘Ρεζιν’’ στα Εξαρχεια (ροκ καφε)
‘‘Τιθορα’’ στα Πατησια (ροκ καφε)
‘‘Ο Καφενες’’ στη Πετρουπολη (ροκ και ελληνικο εντεχνο…καφετερια)
‘‘Ραστωνη’’ και ‘‘Life’’ στη Πετρουπολη (καφετεριες με τζαζ,ροκ και ποπ/ροκ μουσικη)
Χόβολη στην Ηλιούπολη. Καφετέρεια με αρκετά καλές τιμές (2,70 frappe, 3,30 Heineken Μπουκάλι κλπ). Μουσική από ελληνικά ροκ/έντεχνα (Πασχαλίδης κλπ) μέχρι Stevie Ray Vaughan και αυτό το μοδάτο pop rock/brit pop που παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα.
Ειδικά αν έχεις κάνει πρόβα στο Π από κάτω, η επίσκεψή σου αποκτά άλλο νόημα, αφού αράζεις και κάνεις αναλύσεις για την πρόβα, θάβεις τον κιθαρίστα που έφυγε καρφί να πάει στην γκόμενα, σχεδιάζεις το ντέμο, το άλμπουμ, την περιοδεία.:lol: Η μουσική του γενικά καλή στο ύφος που περιγράφει ο απάνω, μόνο που ώρες ώρες μπορεί να γίνει πολύ απάλευτη.
Ωραίο είναι και το Doors που είναι απ’ την άλλη πλευρά της πλατείας πίσω απ’ τα Everest. Kλάσικ 60ς-70ς-80ς κι άγιος ο θεός. Αδερφικό μαγαζί με την Καντέλα, που μερικοί εδώ ίσως να το ξέρουν αφού παίζει ο Ζούγκλας.
τηνιακο στην αλεξανδρας…
με τις ποικιλιες ε?
χαχαχ!σωστα φιλΗ μου!!:lol::lol:
τα σπαει η ποικιλιτσα με μολις 4 ευρω!!
Save! (στην Κερκυρα)
Rezin (εξαρχεια)
Αρωμα (ιλισια)
Χασαν (εξαρχεια)
και για πιο βραδυ Jasmin
Σωστότατος για τη χόβολη! Και το καλύτερο είναι να είναι άφραγκος μετά την πρόβα ο άμοιρος ο τραγουδιστής (moi) και να τον κερνάνε οι άλλοι μπύρες. Έτσι πάει αδερφέ, εμάς του τραγουδιστάς η μοίρα μας έχει παίξει άσχημο παιχνίδι…
Όσο για Doors, έχω να πατήσω τουλάχιστον 5 χρόνια! Καλούτσικο ήταν για τα νιάτα μου, αλλά αυτές οι γαμημένες καρέκλες καφενείου ήταν φονικές! Για να μην πω για τα ποτά του. Δε θα τα πω μπόμπες, θα τα πω napalm!
Λόγω απόστασης και από βαρεμάρα να πάω παραπέρα…
“Επιτόκιο” στη Ν.Σμύρνη για ποτάκι…πιο πολύ από παράδοση γιατί είναι στέκι από πολύ παλιά…πιο ωραία μουσική (ροκ) παλιότερα…(πρόσφατα είδα και μια κατσαρίδα:?)
“Αμαλούρ” επίσης Ν.Σμύρνη…χαριτωμένο μαγαζάκι…(έχει και στην Ύδρα αν κάποιος το είχε πετύχει τα ΣΚ του καλοκαιριού)
Για μπύρα “Ζύθος” στο Π.Φάληρο …Ειδικά το καλοκαιράκι έχει αυλή με χαλικάκι από πίσω (εκεί και αν έχω δει κατσαρίδες:()
“Αμερικάνικο” στον Πειραιά…Γλύκα μαγαζάκι…Μικρό μέσα…και με 2 καναπεδάκια έξω…Πολύ ωραία μουσικούλα (ροκάκια ψιλοχορευτικά πιο πολύ)…Έχει και ένα θεϊκό jukebox που θα ήθελα πολύ να το έχω:roll:
Και στα τρελλά κέφια…αν δε βαριέμαι να οδηγήσω μέχρι Γκάζι…εννοείται οι 45 Μοίρες…8)
Τι έγινε ρε παιδιά?? Όλη η Ηλιούπολη μπαίνει στο forum??
Κλασσικά μαγαζιά αυτα που λέτε και πολύ ωραία είναι και στον Καφενέ καλοκαιράκι στο μπαλκόνι!
Επιτόκιο έχω πάει. Καλή φάση. Όταν είχα πάει έπαιζε James κλπ. Ακόμα έτσι είναι;
Έλα ρε αρχηγέ! Ηλιουπολίτης; Β’ εθνική και τέτοια σκηνικά; Χαχαχαχα! Ωραίος ο καφενές αν και για καφέ δεν… Καλύτερα για ούζα και λοιπά εκεί. Ωραίο επίσης στην Ηλιούπολη (Αγ. Μαρίνα) είναι το “Ρακόμελο” με Jazz/Funk/Blues ήχους, γαμώ τα ρακόμελα (αν και τσιμπημένο) και πιο γενικά καλούτσικες τιμές (4,5 ? το μισόλιτρο Craft βαρέλι).
Ναι για βραδάκι είναι ο Καφενές. Δεν έχω προσέξει αν είναι ανοιχτά πιο νωρίς. Στο Ρακόμελο δεν έχω πάει ακόμα αλλά έτσι όπως το λες καλό ακούγεται.
Φοβερό επίσης είναι και το καφενείο στην κάτω πλατεία (δε θυμάμαι πως ονομάζεται η πλατεία) που είναι το βιβλιοπωλείο “Παράλογο”. Μαζεύει κυρίως κνιτες, κηνυγούς, οικοδόμους και λοιπούς true τύπους, είναι φτηνό και το αγαπάμε γιατί μπορούμε και έχουμε πιει τον κώλο μας από ούζα εκεί!
Aν και οχι ηλιοπουλιωτης Χοβολη παω αρκετα συχνα…Ωραιο μαγαζακι…Ο ορισμος του στεκιου…Τυποι εκει περα πανε καθε μερα ανελεητα:D…Καλες τιμες και ωραια μουσικη καποιες φορες.
Αερικο στη Δαφνη επισης ομορφο
Το τηνιακο αν και ειναι ρησπεκτ λογω τιμων…Δεν παλευεται λογω αφεντικου…Ο αφεντικος ειναι καραγκιοζαρος και βγαζει τα κερατα του[-X