A μη ξεχασουμε και το Ciao με τα απιστευτα πεινιρλι και το υπερθεικο αναμεικτο κρουασαν
Παγκράτι; 8O
Πόσο γνωστό είναι πια αυτό το μαγαζί!
Kαι στο Παγκρατι και αυτο απεναντι απο την Παντειο τα εχω χτισει.Τουλαχιστον 2 φορες τη βδομαδα κρεπαλιαζω
Ευχαριστω βλε…
Δηλαδη βγαζεις τις κρεπες σου στον ηλιο?
Ασταδιαλα κωλαθηναιοι, 2 μερες εκατσα εκει κατω και κρυωσαν τ’αστεια μου.
Πατος. Μα τον διαολα, μην ξαναπεις για τα δικα μου ε.
Διάβασα για ΣΑλόνικα και έπαθα τρελό φλασμπακ νοσταλγίας. .Τί να πρωτοθυμηθώ…Αστόρια για ρακόμελα,Λωτό,Ολα τα γαματα καφέ στην Ροτοντα ,dizzy,Χ,παλιό και νέο cult …Θεσσαλονικείς είστε τόσο μα τόσο τυχεροί…!!!Στην Αθήνα αν ξεχώριζα κάτι θα ήταν όστρια,Ψυρρα στοθ Ψυρρή ,το Οbbi στην Κολοκοτρώνη είναι καλό και άλλα που δε θυμάμαι …Αχ Θεσσαλονίκη:cry:
criss cafe
Ναι ειμαστε,μονο για φραπε και φαϊ,για ολα τα υπολοιπα ειμαστε για λυπηση…
Καλά κατέβα Αθήνα να δείς τί τέλεια με την κίνηση ,που θες να συναντήσεις κάποιον σήμερα και τον βρίσκεις αυριο και μετά έλα ξαναπες τομου αυτό…Mετά απο 6 χρόνια πάνω έχω να πώ είναι οτι Σαλονικα rules!!!
Χωρις φυσικα να συγκρινω αποστασεις κι εδω τα πραγματα απαραδεκτα ειναι απο πλευρας κινησης και ειδικα παρκινγκ αναλογικα με το μεγεθος της πολης,το οποιο προβλημα φυσικα θα γιγαντωθει τα επομενα χρονια.
Anyway,αναφερομουν στον τομεα της διασκεδασης κυριως και για τον μυθο περι “ροκ” πολης…
Ε καλα, αν εξαιρεσεις οτι δεν εχουμε θεατρα, δεν γινονται ιβεντς οπως αυτα στην Αθηνα κι εχουμε λιγα καλα σινεμα, δεν ειμαστε τοσο αθλια.
Το νεοτερο οτι ΚΑΙ ο Μυλος πλεον(εκτος Ξυλουργειου) θα γινει σκυλαδικο το ακουσες πιστευω…ναι αυτο ελειπε στην πολη,αλλο ενα σκυλαδικο!Πλεον εχουμε 1,5 συναυλιακο χωρο σε μια πολη 1,5 εκατομμυριου με 100 χιλιαδες φοιτητες…ευγε μας…
Εχουμε ομως πολλα σκυλαδικα!
Τι τα θες ρε μαλακα, η πολη μας ειναι λαϊκη. Αυτος ο τροπος διασκεδασης κυριαρχει, αυτος πουλαει, αυτον θα πλασαρουν.
όλα τα είδη από μπύρες και είναι και κρύες!!!
:drunk: :drunk:
Όσο για αυτές τα μαγαζιά είναι ωραία , μαζευέι πολύ νέο κόσμο αλλά το κρασί είναι άθλιο.
Στον Κήπο δεν έχω πάει.
Καλό κρασί έχει το Μουχαμπέτι.
στο Harry’s ήταν ένα διάστημα που πηγαίναμε συνέχεια.
μαζεύει κόσμο , επιτραπέζια αλλά…
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΜΠΥΡΑ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ…Ούτε μια φορά δεν έφεραν μια μπύρα να ευχαριστηθείς:thumbdown: :thumbdown: :x :x
ολη η πανορμου!!
Ειδικά ένα μπαράκι εκεί που είναι τα φαγαδικα, πανω σε πρωτο οροφο τα σπαει ασυστολα για χειμώνα. Αυτό που έχει κατι κατσαρόλες για φωτα
Το ποτοπωλείο πολύ βαβούρα ρε αδερφε.
χαχαχα!ελα ρε να παρουμε και τον lupin και να κανονισουμε κανα καλο τσιμπουσι!!
εκει που ειναι τα φαγαδικα εννοεις στο αδιαχωρητο,πολυσταφυλλον και ετσι??
ρε συ ποτοπωλειο ειναι μια τρυπα!!προτιμαω χιλιεσ φορες μαραμπου και τα αλλα μεσα στο στενο που εχουν ανοιξει και γινεται της που…νας!!
ποο,τ ειπες τωρα…θεικο μπαρ…εχω λιωσει πολλα βραδυα εκει…
Πρώτο και καλύτερο, Όναρ στη Κυψέλη, Φ. Νέγρη 53
Άλλα μαγαζιά στη κυψέλη τσουκ.
Ίριδα στο Θησείο (δίπλα στη Μορφή) για πολύ λιώσιμο και αλκοόλ.
Και στα Εξάρχεια για καφέ μου αρέσει να πηγαίνω στους 5 δρόμους (Κωλέττη), Στούντιο, Πωλείται κλπ κλπ
Επίσης, πέρα από μαγαζιά, μπύρα-ποδαράκια τσουπ τσουπ->άραγμα στη Πνύκα.
Γενικά το χύμα το έχω σε μεγάλη εκτίμηση για πολλούς λόγους