Αγαπημενα μαγαζια-στεκια

Foo bar στην Κηφισιά.

:-k Που είναι αυτό;

Eλα ρε, αυτο ειναι πολυ κοντα μου και παω αρκετα συχνα. Πολυ καλο.

Αυτο στον Πειραια δεν λες? Πωωω ρε φιλε, τι θυμισες τωρα… Εχει κλεισει? Δεν ξερω, εχω πολλα χρονια να παω, τουλαχιστον μια τετραετια…:roll:

Το blue ηταν κι’αυτο πολυ καλο αλλα παλαιοτερα… Τα τελευταια 1-2 χρονια δεν μου πολυαρεσει και εμενα, δεν ξερω γιατι, κατι εχει αλλαξει:-k
Παντως παλια ηταν απ΄τα καλυτερα που μπορουσες να βρεις στο Χαλανδρι αλλα ακομα και τωρα απογευματακι οταν εχει καλο καιρο μ’αρεσει να αραζω εξω με καλη παρεουλα.
Btw, στο Λε Ρουα που ανοιξε απεναντι απο την Αγια Αννα εχεις παει? Πηγα 2-3 φορες και μπορω να πω πως εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, επαιζε και πολυ καλη μουσικη!!:thumbup:

Papageorge εχει γινει πια στεκι με τα παιδια που παμε για προπονησεις στον Αγιο Δημητριο. Καμια φορα, πριν ή μετα την προπονηση παμε για καμια μπυριτσα απο κει!! Αθληταραδες λεμε!:lol: :lol:

Καλα Starbucks πηγαινα μονο οταν ημουνα Γλασκωβη γιατι ηταν το μονο μερος που μπορουσες να βρεις κρυο καφε!!#-o

Ετσι ακριβως ειναι και στη Σκωτια. Θυμαμαι ενας φιλος μου που μεναμε στην ιδια εστια καθε φορα που ηθελε να καπνισει κατεβαινε κατω (απο 4ο οροφο που εμενε το παλικαρι…) γιατι τα smoke detectors ηταν υπερβολικα “ευαισθητα” και βαραγανε συνεχεια τα μαλακισμενα! Φαντασου να θες να καπνισεις βραδυ και να ειναι χειμωνας με -10 βαθμους και να πρεπει να βγεις εξω!8O

Καλα να παθετε παλιοκαπνιστες!:stuck_out_tongue:

Λοιπόν το le roi στο χαλάνδρι δεν το ξερω αλλά το αδελφάκι του στο γαλάτσι το ξέρω πολύ καλά
καλός κόσμος πολύ καλή μουσική καλές τιμές να ξέπλεναν που και που και τα δεντράκια έξω
μια χαρά θα ήταν

Τα starbucks τα γνώρισα στην αμερική έπαιρνα φίλτρου και μπράουνις με σοκολάτα ή σουφλέ σοκολάτας που τότε δεν τα ξέραμε στην Αθήνα

όσο για το κάπνισμα όταν έκανα την αίτηση στην εστία συμπληρώσαμε ανάλογα με κόκκινο μολύβι αν ήμαστε καπνιστές ή όχι και ανάλογα μας μοίραζαν σε διαφορετικούς ορόφους όπως είχαμε και διαφορετικές τραπεζαρίες και έτσι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αν και λίγο σαν λεπροί αισθάνονταν οι μη καπνιστές αφού οι καπνιστές υπερτερούσαμε σημαντικά δυστυχώς

Παλια το on the road στην Λεωφ.Νικης.Απ τα λιγα που αντεχονται πλεον στην παραλια του χωριου μας.Τωρα ο,τι κατσει,αρκει να μπορει κανεις να συνομιλει χωρις να ουρλιαζει σαν να του βαλαν αυγα στις μασχαλες ωστε να ακουστει.

Αρκει φυσικα να ειναι μερος που να μαζευει πολλους ΟΥΜ!

Ετσι να-ουμ’!ΟΥΜ!

Να κανω τοπικ με πολλ λες?

Επισης τις μερες που μας πιανει ορεξη για επιτραπεζια, παραταμε διαφορα Harry’s spot και σπευδουμει στο Playhouse. Επιτραπεζια που δεν κυκλοφορουν στην αγορα, πολλα σε καθε κατηγορια, υπαλληλος να στα εξηγει κλπ. Μειονεκτηματα οι τιμες, καθως πληρωνεις 1 ευρω την ωρα που παιζεις, και η μικρη φαντασια των υπαλληλων. Ολο τα ιδια παιχνιδια προτεινουν…

Νομιζω πως επιβαλλεται!Ο καιρος των ΟΥΜ γαρ εγγυc!

Ναι συμφωνω, αλλα παιδια υπαρχουν λυσεις μην ειστε αρνητικοι.
'Η το παιρνετε στο χερι ή πατε στα Starbucks των Εξαρχειων που εχει τραπεζακια εξω και ειστε κυριλε!
Βεβαια εγω μιλησα κυριως για τα γλυκακια, οχι για τους καφεδες των Starbucks! (Pay attention ρεεε!)

για καφε διαχρονικο, για βραδυ τωρα τελευταια το cardhu μ’αρεσε αρκετα

ΒΙΛΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!!!

το playhouse μου άρεσε κι εμένα.
το είχα επισκεφθεί μερικές φορές όταν πήγαινα Θεσσαλονίκη

Λέγεται παθητικό κάπνισμα…

(sorry για το άσχετο)

Ωραία, όταν ενοχληθεί ο άλλος είπα και πριν ότι ο καπνιστής που έχει αγωγή πρέπει να φεύγει αλλού για τσιγάρο. Το ότι όμως π.χ. δεν δημιουργούν έστω ένα ξεχωριστό δωματιάκι μόνο για καπνιστές τι σημαίνει? Στο κάτω κάτω στην Ιταλία που είχαν τέτοια κολλήματα όπως έγραψα και πρίν μέσα στο κλαμπ υπήρχε καπνιστήριο

Για καφέ ο Φάρος στο Μάτι (ειδικά το καλοκαίρι ) και για ποτό μάλλον φέτος θα παίξει το Χοροστάσιο στο οποίο είχα να πάω χρόνια και που ξανανοίγει όπως άκουσα …

Και για ποτό…

:thumbup:

αυτό που έλεγα στο Χαλάνδρι λέγεται swing.Καλή μουσική και χαμηλές τιμές:wink:

Που ακριβως ειναι καλε μου???:-k :-k :-k

κοντά στον Ερατεινό,στον πεζόδρομο που είναι παράλληλος με αυτόν με τα details και τις λοιπές σαχλαμάρες