Δυστυχως εκλεισαν και τα 2.Καλα το Drum δεν το προλαβα πολυ,αλλα στο Memphis εχουν
γινει ωραια σκηνικα.Αφιερωματα σε extreme metal,μπυροποσιες μεχρι τελικης πτωσεως και
αλλα ωραια.
Ρε,μπας και είσαι ο Λαγουρέτος?
:lol:
Εγώ πάντως σε ένα Starbucks στη Θεσσαλονίκη ζήτησα και φυλλάδιο διαμαρτυρίας γι`αυτό το θέμα (για να μην βρίσω την κοπέλα που δούλευε εκεί, αλλά να διαβάσει το αφεντικό της το ότι δεν μπορεί να επιβάλλει την υστερία του στον καθέναν).
Ετσι…
Εγω συμφωνω με αυτο, και δεν ηξερα οτι ισχυει… Επειδη πολλοι θελουν το καπνισμα “μοδα”…
Να πληρώνεις 5 ευρώ τον καφέ και να μην σε αφήνουν να καπνίζεις κιόλας…Ουστ ρε γκιαούρηδες…Σαμποτάζ όλοι στα Starbucks…(Λες και έχω πατήσει ποτέ…#-o :lol: )
¶σχετα από αυτό, δεν είναι ούτε μόδα, ούτε τίποτα. Είναι επιλογήτου καθενός και όπως ο καπνιστής οφείλει να σεβαστεί τον άκαπνο έτσι και ο άκαπνος οφείλει να μην επιβάλλει τον τρόπο ζωής του στον καπνιστή. Προσωπικά είμαι από αυτούς που παρακαπνίζουν, αλλά όποτε μου παραπονεθεί ο άλλος φεύγω μακρυά του. Όμως αυτό έχει διαφορά από το να μου επιβάλλει να μην καπνίσω, εφόσον δεν του κάνω κακό, αλλά ο μόνος που βλάπτω είναι ο εαυτός μου.
Ναι οκ… Οταν εννοω μοδα, εννοω το καθε 12χρονο που βγαινε με ενα τσιγαρο στο στομα…
Για να το απαγορευουν παντως σημαινει οτι θα ενοχλεις τους γυρω σου, σε ανοιχτο χωρο δεν θα σου το απαγορευε κανεις…
Συμφωνώ ότι τέτοια 12χρονα πρέπει να έχουν κάλο στον εγκέφαλο…
Σε ανοιχτό χώρο όντως μόνο στη Γαλλία απαγορεύεται. Ιταλία που είχα πάει απαγορεύονταν σε κάθε κλειστό χώρο και ακόμα και σε ένα κλαμπ που είχα μπεί είχε ειδικό καπνιστήριο.
Ακόμα και στα δωμάτια του ξενοδοχείου είχε ανιχνευτές καπνού. Ευτυχώς που υπήρχαν μπαλκόνια…
Btw, εγώ είμαι υπερ της λογικής θέσεις καπνιστών/μη καπνιστών…
Ε τι θεσεις καπνιστων/μη καπνιστων λες κι ο καπνος περιοριζεται σε ενα συννεφακι πανω απο το κεφαλι σου.:roll:
μπειμπυ ο
Βασικα, υπαρχει ενα αορατο διαχωριστικο…
Υπαρχουν ενεργειακα πεδια/φραγματα που συγκρατουν το ντουμανι;:-s
Τι ειναι αυτο, δεν ξερω απο αυτα…:-s
Πατρα ολο και κατι υπηρχε παλια.Κανα Rocky,κανα Cinema.Τωρα και αυτα εχουν χαλασει.
Τα καλυτερα στεκια ειναι τα μαγαζια στο καστρο απο κατω.
Μπυρες,δροσια και ησυχια.
Το σπίτι του freedomofrock…
Ολοι ειστε ευπροσδεκτοι στο φτωχικο μου…
ε,ναι,απ’τη στιγμή που σε κλειστό χώρο έστω κι ένας δεν καπνίζει,δεν φταίει σε τίποτα να τρώει τόσο καπνό.
Στον Αλιμο είναι αυτό θες να μας πεις?
:lol: :lol:
Νταξει, αυτο ειναι το εξοχικο…
Στον Αλιμο εχω μια μικρη μονοκατοικια…