Προσεχως

αυτο δειχνει πολυ promising!!!

Repo - The Genetic Opera

επισης διαβασα σε ενα site παραπανω
akira με leonardo dicaprio?!?!?!?!?!?!?!?

[SIZE=“7”]ΟΧΙ!!![/SIZE]

Τοσο χαλια ηταν? Πεταμενα λεφτα?:-s

Αξίζει μόνο και μόνο για να μπορείς να εκφέρεις άποψη. Ντάξει δεν νομίζω να βαρεθείς κιόλας, την πλακίτσα της την έχει, αλλά τίποτα σπουδαίο.

Αμάν με αυτό το Λυκόφως ρε.

Σήμερα είδα βγαίνει και Underworld III.
Όχι ότι είμαι οπαδός των ταινιών (το 2ο δεν το είδα, λέει? ) αλλά γούσταρα με λυκανθρώπους και βρυκόλακες και κακίες.:stuck_out_tongue:

Το Benjamin (Breeg8)) Button, μου φαίνεται πολύ μελό, θα το δω μάλλον για να κρίνω καλύτερα.
Απλά με όλη την ατμόσφαρα + Μπραντ Πιτ (που ΕΙΝΑΙ καλός ηθοποιός) + εκπληκτικό μακιγιάζ, αναπόφευκτα θα οδηγηθεί σε Όσκαρ.
Μου φαίνεται τρομερά ασφαλής η ταινία.
Ίδωμεν…

Ταινιάρα, david fincher τι να λέμε τώρα…

spoiler για το underworld

τι σκατά, δεν ψοφήσανε όλοι οι παλιούρες στην προηγούμενη ταινία?

Παρε το φορεστ γκαμ,ξαναδες το και θα γλυτωσεις τον κοπο να δεις το μπατον…οντως,πιο ασφαλης ταινια δεν γινεται…

Πώς να ψοφήσουνε, αφού είναι prequel. Και εννοείται ότι θα το δω.

Ξέρει κανείς πότε έρχεται στους ελληνικούς σινεμάδες το Τσε του Στίβεν Σόντερμπεργκ; Κάπου για μέσα στο Φλεβάρη έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς…

Eγώ πάντως κατέβασα και είδα το πρώτο μέρος που ήταν απίστευτο…:stuck_out_tongue:

Κι εγώ το κατέβασα, είδα 10 λεπτά και αποφάσισα ότι αξίζει να το δω στο σινεμά. Αλλά σε 2 βδομάδες μπαίνω στρατό και ήθελα να ήξερα πότε έρχεται στους ελληνικούς σινεμάδες, να δω αν αξίζει να περιμένω ή να το δω τώρα.

Μάλλον θα το δω πάντως. Αφού λες ότι είναι και απίστευτο…:smiley:

Bασικά μην περιμένεις επικότητες με συγκινητική μουσική και εντυπωσιακές σκηνές… Είναι πολύ ρεαλιστικό, παρουσιάζει τον Τσε με όλα τα ελλατώματα που φέρεται να είχε και σε βάζει σε έντονο προβληματισμό για το αν ο Τσε είναι όντως ο ήρωας που λέγεται. Πάντως η επαναστατικότητα της ταινίας “μυρίζει” σε όλη την διάρκειά της και παρά την αντιχολιγουντιανή παραγωγή της, η απελευθέρωση της Σάντα Κλάρα προς το τέλος της ταινίας, μέσα στην απλότητά της, την ρεαλιστικότητα της και την έλειψη των πολλών εντυπωσιασμών (δεν ακούγεται καν μουσική όπως και σε όλες τις “περιπετειώδεις” σκηνές της ταινίες) είναι απλά όλα τα λεφτά…

Από βδομάδα βγαίνουν 2 ξενόγλωσσες ταινίες.

Η ιαπωνική SUKIYAKI WESTERN DJANGO του Τακάσι Μιίκε και παίζει και ο Ταραντίνο, που δηλώνει θαυμαστής του σκηνοθέτη.

Η συμμορία Γκέντζι έρχεται αντιμέτωπη με την συμμορία Χάικε, σε μια φτωχή ορεινή κωμόπολη, όπου μπορεί να είναι θαμμένος ένας μυθικός θησαυρός. Στην κωμόπολη εμφανίζεται ένας μοναχικός πιστολέρο, που κουβαλά ψυχικά τραύματα αλλά είναι άσος στο σημάδι. Όλοι αναρωτιούνται με ποια από τις δυο συμμορίες θα αποφασίσει να ενώσει τις δυνάμεις του. Βρώμικα κόλπα, προδοσία, επιθυμίες και έρωτας φουντώνουν, όταν η κατάσταση εκρήγνυται σε μια εντυπωσιακή τελική αναμέτρηση.

Αντιγραφή από το For a Fistful of Dollars?

Και το MONGOL, η βιογραφία του Τζένγκις Καν, προτάθηκε για καλύτεςρη ξενόγλωσση του 2008 στα Όσκαρ.

Γαμώ είναι τόσες που θέλω να δω…

fingers crossed και

παμε ρε λογκαν,αρρωστια…

http://spoilertv-movies.blogspot.com/2009/02/inglorious-basterds-et-sneak-peek-at.html

Αν και δεν τον παω και εχω εκφρασει τα αντι-ταραντινικα μου συναισθηματα στο αντιστοιχο τοπικ,παρτε sneak preview με αρκετες σκηνες και με Πιτ, της νεας ταινιας του Ταραντινο INGLORIOUΣ BASTERDS…ενδιαφερον φαινεται,δεν μπορω να πω οχι…

Ε ρε βλαχια :stuck_out_tongue:

Παιζει να’χει φαση παντως

ειχα δει ενα τρεηλερ,που μαλλον το κατεβασαν τωρα,και ειχε απιστευτη βια(το εκοβε ομως πανω σε καθε αιματοχυσια γαμωτο)…ενδιαφερον φαινεται παντως,και για μουσικη μορικονε προσελαβε για νεο soundtrack,μια χαρα(ο ανθρωπος που πριν λιγα χρονια βεβαια,την ελεγε σε ολους που εχουν καποιον να τους γραφει τη μουσικη,μιας και θεωρουσε πως ο σκηνοθετης πρεπει να φτιαχνει μονος του το soundtrack,αλλα τεσπα…)…

Πριν αρκετό καιρό διάβασα ότι ο Μπάρτον γυρίζει την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων και ενθουσιάστηκα!!! Είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιδικά βιβλία. Θα βγει το 2011 νομίζω. Είναι μακρινό προσεχώς αλλά είπα να το γράψω.:stuck_out_tongue:

Στην προ-παραγωγή βρίσκονται τα remake των “It” (το Αυτό) και “Karade Kid”, στο οποίο τον Μιγιάγκι θα παίζει ο Τσάκι Τσαν!

Woohoo!