και ο γιος του will smith λεει …
Είναι πολύ θλιβερό να γίνονται remakes τέτοιων ταινιών όπως το Karate Kid. Δεν προσπαθώ να μειώσω τον Jackie Chan, αλλά μπροστά στον original Mr. Miyagi - Pat Morita φαντάζει φτηνό υποκατάστατο. Για να μη μιλήσω για τον γιο του Will Smith… Όσο να ναι κάποιοι μεγαλώσαμε με Karate Kid και τα έχουμε συνδέσει αλλιώς τα πράματα στο μυαλό μας!
Προσκυνήστε:
Κοιτάξτε ονόματα κλπ, θα ναι καλτίλα μάλλον.
:bow2::bow2::bow2::bow2:παμε ρε Sly…
πωω βρωμοξυλο, προφορές και ατάκες.
Ακριβώς αυτό!Θα μου κακοφανεί τρελά.Όπως και στην περίπτωση του Pink Panther.Άλλo να βλέπεις τον Clouseau στο πρόσωπο του Peter Sellers και άλλο στου Steve Martin.
Όσο για το The Expendables πρέπει να είναι καλτίλα,δεν παίζει:p
Now playing: The Gaslight Anthem - The '59 Sound
via FoxyTunes
Aφηστε ρε παλιανθρωποι ησυχο το Karate Kid !
Statham nam nam. :roll:
Σχετικά με το post εγώ περιμένω το καλοκαίρι:
Public Enemies
Harry Potter
Ice Age 3
Μια απ’τις ταινίες που περιμένω να δω είναι το The Imaginarium of Doctor Parnassus. =) (http://www.imdb.com/title/tt1054606/)
Σκηνοθέτης είναι ο Τερι Γκίλιαμ, και είναι η τελευταία ταινία του Heath Ledger. Το υπόλοιπο καστ είναι οι Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Tom Waits, Christopher Plummer κ.α. Οι πρώτοι τρεις υποδύονται διαφορετικές εκδοχές του ίδιου χαρακτήρα, εκεινου δλδ που έπαιζε ο Heath Ledger, αφου ο τελευταιος δεν πρόλαβε να ολοκληρωσει το ρόλο.
Nομίζω ότι οι Ντεπ - Φάρελ και ίσως και άλλοι, προσφέρθηκαν να δώσουν τον μισθό τους στην οικογένεια του Χιθ.
Ναι, το έχω ακούσει, δε ξέρω αν ισχυει, αλλά αν είναι έτσι, δε νομιζω οτι υπήρχε λόγος να το κάνουν. Η οικογενεια του Χηθ Λεντζερ τον ίδιο είχε αναγκη κι όχι τα χρήματα…
όσον αφορά την ταινία, αναμένεται το φθινοπωρο. (πολύ αργει =( Εχω ψηθει άσχημα να τη δω τόσο με την υπόθεση όσο και με τις φωτογραφίες)
Αύριο πρώτη προβολή.Από trailer στο youtube πρέπει να είναι επική κωμωδία…
http://www.imdb.com/title/tt0489049/
Now playing: Slipknot - Psychosocial
via FoxyTunes
Ωπ γαματο φαινεται ρε.
Συμμετεχουν και Kevin Smith,Jay,Rogen και εκεινο το τερας,ο πιο ασχημος ηθοποιος εβερ ξερω γω.
E νταξει εγω ειπα τους αστειους :Ρ
Ωραίο φαίνεται. Ελπίζω να μην είναι καμιά μαλακιούλα τύπου Epic Movie…
Listening to: Simon And Garfunkel - The Sound Of Silence
via FoxyTunes
τσου.Βλέπω τα trailer ξανά και ξανά και πεθαίνω στα γέλια…λογικά παρασκευή θα πάω να το δω…
Now playing: Brother Firetribe - Heard It On My Radio
via FoxyTunes
Ναι, κάνε κανα αστείο… Κανονίζουμε D&D την Παρασκευή, έχω ειδοποιήσει ήδη τα παιδιά.
Listening to: The Philip Glass Ensemble - Pruit Igoe & Prophecies
via FoxyTunes
είδες τελικά δεν θα το δω την παρασκευή…:lol::lol: