Προσεχως

Βγάζουν remake για [B]Carrie[/B]. Το είδατε??Το ξανά συζητήσατε και δεν το πρόσεξα?? Γιατί πριν λίγο μου ήρθε πολύ απότομα η φάση και ψάχνω θρεντς. Είδα τρέιλερ και δεν μου άρεσε. Μόνο η Moore παίζει να σώσει την κατάσταση. Μην τα κάνετε αυτά. Δεν γίνεται remake σ’ αυτή την ταινία. Δεν της πάει.

[U]http://www.youtube.com/watch?v=H369sxjyhx8[/U]

Εδώ και μήνες είναι γνωστό. Την εγκρίνω τη Moretz αλλά πιστεύω δε ταιριάζει στο ρόλο. Εγώ θα έβαζα αυτή απ’το Last Exorcism. :lol:

Ναι, κακή είναι!!Ωχ, τόσο πίσω είμαι??
Δε τη βλέπω πάντως! Το Carrie δεν το πειράζεις. Τέλος!

Αποσυντονιστήκαμε νομίζω. Το νέο Carrie βγαίνει τον νοέμβριο. Τη Moretz την έχω δει στο Kick-Ass όπου γαμάει σαν Hit-Girl, και στο Dark Shadows όπου οκ ήταν μέτρια όλη η ταινία. Την εγκρίνω σαν ηθοποιό και σαν κοπέλα, αλλά για Carrie δε μου πολυταιριάζει.

Υπάρχει ήδη άλλη μία προσπάθεια το 2002 http://www.imdb.com/title/tt0319970 με τη πρωταγωνίστρια του May.

[B][U]A Most Wanted Man του Anton Corbjin[/U][/B], με τους Philp Seymour Hoffman, Daniel Bruhl, Rachel McAdams και Willem Dafoe

[B][U]The Family του Luc Besson[/U][/B], με τους Robert De Niro, Tommy Lee Jones και Michell Pfeifer

[B][U]Before Midnight του Richard Linklater[/U][/B], με τους Ethan Hawke και Julie Delpy. Διαδραματίζεται στην Ελλάδα.

το the family μου άρεσε, μου αρέσει ο Luc Besson αν και έχει κάνεις αρκετές βλακείες. Το σινεμά του είναι κυρίως ψυχαγωγικό βέβαια αν και μας έχει δώσει και εκείνο το φοβερό Le dernier combat (το οποίο πρέπει να ξαναδώ). Leon και Fifth Element είναι οι ορισμοί της ένοχης απόλαυσης. Το δεύτερο ειδικά είναι από τις πολύ αγαπημένες μου ταινίες και την βλέπω τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο.

…αυτά είναι…αν είχει γίνει η ταινία 20 με 25 χρόνια νωρίτερα, ακόμα θα μιλούσαμε για αυτή:):!:

Ο Winter Soldier (aka Bucky) από το επόμενο Captain American: The Winter Soldier.
καύλα φαίνεται πάντως. ας ελπίσουμε η ταινία να είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο με την πρώτη.

[SPOILER]

και μία για τη σύγκριση

[/SPOILER]

Είμαι ο μόνος που το μακρύ μαλλί κι αυτή η μάσκα του θύμισε τον Human Smoke;:-s

βασικα ας ελπισουμε να ειναι σε υψηλοτερο επιπεδο της πρωτης, καπου εχασε η πρωτη ταινια για εμενα κι ας βλεπεται σχετικα ανετα.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, αλλά δεύτερο 300!

Τρέιλερ.
3/7/14 βγαίνει.

Στην φάση με το άλογο δεν άντεξα, λύγισα ο άνθρωπος :lol::lol: Εξωφρενικό trailer για μια μάλλον αχρείαστη ταινία.

^^ πιο αχρειαστη πεθαινει.

Κατα τα αλλα κατι πηρε το ματι μου για αμερικανικη μεταφορα του OLD BOY απο Spike Lee, ξερναω απο ολες τις οπες

^^^
όχι, πες μου πως είναι ψέμα. όχι ρημεικ της ταινιάρας :lightsabre:

edit

κι όμως…:cry:

oops! posted already

πωωωωωωωωωωω εχει και σαμιουλ τζακσον μεσα οποτε παιζει να γινει επιτυχια…ελα ρε μαλακααααα…ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΝΙΚΣ ΣΤΑ ΠΛΕΗ ΟΦΦ ΠΟΤΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ.

Νέο trailer [B]Elysium[/B]

http://www.youtube.com/watch?v=Xl4x2-PNc9I

Ελα μωρέ σιγά, θα ναι ένα απολαυστικό σκουπίδι όπως η πρώτη, μόνο που θα ναι πολύ πιο ακριβή παραγωγή.
Το μειονέκτημα είναι ότι θα μαζέψει αυγά στις πρώτες προβολές που νομίζουν ότι έχουν σχέση με τους αρχαίους Ελληνες όπως το κομικ με την πραγματική ιστορία.

Πανε για Σαλαμινα ναυμαχια ε?
Δεν τα εχω διαβασει, οποτε καποιος να μας διαφωτισει!