Ενδιαφέρον, αλλά όπως λέει και το πρώτο σχόλιο
[I]Did I see the whole movie just now?[/I]
Κανονικό τρέιλερ για το Ανκορμαν 2…χμμμ…ανάμεικτα συναισθήατα :-s
Δεν με ψησε πάντως, κακόγουστο φαίνεται και ελπίζω να μην κριθεί από το τρέιλερ.
Οταν μου το εστειλαν στο facebook απαντησα “ειναι το καλυτερο τρεηλερ που ειδα ποτε”. Νταξει παιζει και να μην ειναι, αλλα α) προμηνυεται ΤΑΙ ΝΙ Α ΡΑ β) Ο πιο γαματος A- Class ηρωας της Μαρβελ απο οτι φαινεται θα εχει μια ταινια που αξιζει στο χαρακτηρα και το legacy του στα κομιξ, οχι σαν τα ξερασματα που εχουμε δει μεχρι στιγμης γ) Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος που θα εκραγω. Αντρικια ταινια για αντρικιο χαρακτηρα, ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ! ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΝΑΡΟ!
Σε πόσα τρέιλερ πρέπει να το ακούσουμε αυτό?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8hP9D6kZseM#t=67s
Ακριβώς την ίδια σκέψη είχα και εγώ σήμερα. Αρχίζει να κουράζει ειναι η αλήθεια
καπου ειχα διαβασει οτι θα ξαναβγει το πρωτο jurassic σε 3d αυτο τον ιουνιο
το χει παρει κανενος αλλου το ματι;
νομιζω οτι ειναι στα προσεχως,καπου το ηρε το ματι μου
…ωραία:roll: :!:
Δεν ξέρω αν αναφέρατε την ταινία για τον Steve Jobs, απλά ήθελα να σχολιάσω την ΚΑΚΗ επιλογή του Kutcher. Μόνο για γκόμενος της Μoore κάνει, για τίποτα άλλο!
Καλά αυτή η ταινία είναι fail οσο δεν πάει. Αλλά το χειρότερο δεν είναι ο Κουτσερ. Το χειρότερο είναι το άτομο που κάνουν βιογραφική ταινία.
^^ σωστός
Νταξει ειναι απολυτα λογικο να κανουν ταινια για τον Τζομπς, ευκολα και σιγουρα λεφτα για το χολιγουντ ειναι, ειδικα με τις πωλησεις που εχει κανει η το βιβλιο με τη βιογραφια του.
Αλλα συμφωνω στο οτι ειναι γενικα ηλιθιο να αποθεωνεται και να γινεται ειδωλο ενας μαρκετιστας που πραγματικα δεν εχει προσφερει τιποτα χρησιμο στην κοινωνια, αντιθετα της δημιουργησε νεες “αναγκες”.
Kαι οπως εχει πει επι του θεματος ο ΘΕΟΣ Bill Burr
ενηγουεη κατι παιζει με το λινκ και δεν ξεκιναει απο εκει που πρεπει, στο 4:16
Υπαρχει η τηλε-ταινία pirates of the silicon valley Που δείχνει με έναν ντοκυμαντεριστικο ενδιαφέρον τρόπο την πορεία και την κόντρα των δύο μεγάλων εταιριών πληροφορικής
(microsoft και apple).Tώρα τι θα προσφέρει μια βιογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον Κουτσερ απο μόνη της only time will tell αν και δεν εχω μεγάλες προσδοκίες
…δεν είσαι ο μόνος, μαυτόν τον μπαγλαμά, που παίζει:):!:
Σιγα τη μεγαλη κοντρα, Τζομπς και Γκεητς φιλαρακια ηταν και φροντιζαν να συνεργαζονται και να επικοινωνουν συχνα,ωστε να μοιραζονται το μονοπωλιο και να σιγουρεψουν οτι κανενας δεν θα τους φαει μεριδιο στην αγορα που κυριαρχουσαν. Εξ’ου και η κοινη τακτικη καννιβαλισμου που ειχαν (και εχουν ακομα) εξαγοραζοντας οτι καινουριο ειχε την παραμικρη προοπτικη να προκαλεσει ανταγωνισμο στα προϊοντα τους, ειτε ηταν κερδοφορο ειτε οχι.
Αυτό συν τον σκασμό εκατομυρίων δολαρίων που έδωσε ο Μπιλαρος για να σωθεί η Απλ από τον επικείμενο φούντο sta 90s
εντιτ το βρήκα.
Ανα μπραβο, μολις ειχε επιστρεψει ο Τζομπς στην Apple, 12 χρονια μετα το μπουλαρισμα που εφαγε, ως σωτηρας γιατι πηγαινε ολοταχως για χρεοκοπια. Δεν την εσωσε επειδη ηταν μαγος φυσικα.