A ok αυτο το αλλαζει αρκετα το πραγμα, δεν το βρισκω τοσο τραγικο. Ναι wokeness ok, αλλα οχι οτι θα αλλαξουν και τραγικα πολλα πραγματα.
Πιο πολυ με τρομαζουν προσωπικα αυτοι που κανουν εκστρατεια κατα του inclusion και θιγονται και δειχνουν πως οι (ομολογουμενως βλακωδεις) κανονες για τα κριτηρια για Οσκαρ τους προκαλει τοσο μεγαλο trigger χωρις λογο, παρα οι ιδιοι οι κανονες. Τι πρεπει να εχει στο μυαλο του κανεις για να καθεται να γραφει λογυδρια για το πως ειναι μαλακια να επιβαλεις ισοποση αντιπροσωπευση για ολα τα χρωματα, φυλα και σεξουαλικες προτιμησεις?
Έρχεται νέο borat την ημέρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Αμερική, και χθές βράδυ ο θεός έκανε αυτά: μόνο αγάπη.
Δεν εχω χαρει ποτε στην ζωη μου για κατι τοσο καθυστερημενο.
Ανυπομονω να βγει.
Ψιλοαναμενόμενο βέβαια αλλά… για Οκτώβριο του 2021 πάει το Dune.
αυτα ειναι, να νιωθουμε και λιγο ποτε οι μεγαλες μπιζνες προσεγγιζουν οτι θα πλησιασουμε normality…
edit: χριστεμου, σαν τον πατερα μου τον συνωμοσιολογο ακουγομαι
Δεν χρειαζομαστε μπιζνες για αυτο εχω πολλους φιλους στο medical field που λενε οτι εμβολιο πριν τον Ιουνιο του 2021 δε θα εχουμε για κανεναν λογο, και πως normality θα υπαρξει καπου ανοιξη του 2022.
Ο Βιλνεβ είχε αναφέρει σε πρόσφατες συνεντεύξεις, ότι τα re-shoots δεν ήταν και η καλύτερη διαδικασία μιας και τον δυσκόλεψαν πολύ με το να έχει μοντάζ σε άλλη χώρα, αυτόν σε Καναδά και ηθοποιούς άλλου… on the bottom line, ας εκμεταλλευτεί τουλάχιστον αυτό το κενό να τελειοποιήσει ότι θεωρεί ότι ήθελε παραπάνω δουλειά
Νέος Fincher σε Netflix Δεκέμβριο, biopic τρόπο τινά του Mankiewicz που έγραψε τον Πολίτη Κέην και τα προβλήματά του με τον Ουέλς μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας
Αν και με πολλά hits and misses την τελευταία εικοσαετία για εμένα προσωπικά, αυτό δεν με ιντριγκάρει τόσο γιατί δεν μου αρέσουν τα biopic και η τελευταία του ταινία που με ενθουσίασε ήταν το Social Network (αν και το δυνατό της σημείο ήταν βέβαια ο Σόρκιν) αρκετά χρόνια πριν.
Ο Fincher όμως έχει καλή προϊστορία με το κανάλι -Mindhunter- + το σενάριο είναι του πατέρα του (πέθανε το 2003, ήταν να γυριστεί μετά το The Game του '97) και ίσως να δούμε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και ξεχωριστό…
Εμένα από την άλλη το Social Network δεν μου είχε αρέσει καθόλου. Ωστόσο τούτο εδώ το βρίσκω ενδιαφέρον.
Όταν αγόρασα την ελληνική έκδοση σε dvd του Πολίτη Κειν ως extras είχε ένα ντοκιμαντερ, το The Battle Over Citizen Kane
Αν και έχω πολύ καιρό να το δω θυμάμαι πως είχε τεράστιο ενδιαφέρον και πολύ παρασκηνιακό υλικό που περιστρεφόταν γύρω από τον William Randolph Hearst πάνω στο οποίο στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι απόλυτα σύμφωνα με το ντοκιμαντερ, ο χαρακτήρα του Κane. Ουσιαστικά ήταν η μάχη που έδωσε ο Hearst εναντίον του Wells για να σταματήσει την ταινία μιας και την θεωρούσε δυσφημιστική για τον ίδιο.
Υπάρχει πολύ και καλό υλικό για ταινία και θέλω να πιστεύω πως ο Fincher θα μας δώσει κάτι διαφορετικό από τα συνήθη biopics.
το Social Network ήταν από εκείνες τις ταινίες που τους έδωσα και δεύτερη -και τρίτη- ευκαιρία γιατί την πρώτη φορά δεν με είχαν κερδίσει σχεδόν καθόλου… σήμερα την απολαμβάνω πραγματικά + εκτίμησα πολλά πράγματα που αρχικά δεν είχα εκτιμήσει (βασικά το πόσο αρμονικό και μεστό σενάριο έχει αλλά και πώς αυτό το στηρίζει ο Fincher με την κλινική του σκηνοθεσία). Δεν την έχω όσο ψηλά έχω άλλες του Fincher αλλά πιστεύω ότι είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές του ταινίες
- τρομερό soundtrack
Μόνο αυτός θα μπορούσε να παίζει σε τέτοια ταινία. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που χώθηκε σε cult movies, μάλλον συνειδητοποιημένα.
Nick Cage ο μπαμπας σας
οι ταινίες των cage κ Mel Gibson θέτουν ισχυρή υποψηφιότητα για μελλοντικές καλτιλες
Του Μελ φαίνεται πραγματικά τραγική από το trailer
o Mel Gibson είναι αποσυρμένος Santa Claus και αντιμετωπίζει δολοφόνο που τον προσέλαβε ένα ‘‘άτακτο’’ παιδάκι ενώ ο Nick Cage είναι…κάτι και…κάτι παίζει με νίντζα εξωγήινους και πολεμικές τέχνες, γυρισμένο στην Κύπρο (!) από τον Dimitri Logothetis
Πάτε δείτε Avengers μετά εσείς
Και του Κεητζ οσο και να τον παω φαινεται εντελως σκουπιδι ε.
Οριακα για Σταρ Τσανελ τυχαια Κυριακη Φεβρουαριου 1997 στις 2 το μεσημερι