Προσεχως

Αμερικλανιά είναι, τι ήθελες Φασμπίντερ με τον “Γιώργο” τον μετανάστη στη Γερμάνια ή κανέναν Μπέργκμάν, με τον Κείτζ για προταγωνιστή. Tζάα, Π, μπάλα και καράτε. Ζιουζήτσου, μη βαράτε.

Καταρχας δεν ηθελα τιποτα, αλλα θα προτιμουσα να μην κλεισω το τρεηλερ στο 1 λεπτο γιατι ηταν ηδη απυθμενα βαρετο, οποτε φαντασου η ταινια.

Το ζίου ζίτσου είναι το πιο WTF βίντεο που έχω δει το τελευταίο διάστημα, πραγματικά η απορία στο πρόσωπό μου δεν έχει φύγει ακόμα…

Το φάτμαν κάνει το Last Stand του Arnold να φαίνεται σαν Νονός νο2.

• You fucked up my car
  • (προφορά Arnold) Γιου φακντ απ μάι ντέι οφ
    :rofl: :joy: :sweat_smile:
1 Like

Ωραίο ήταν το Last Stand, τίμιο καλτ με ρίζες σε άλλες εποχές… τελευταίο τέταρτο ο κακός χαμός \m/

2 Likes

Follow-up στο παρακάτω.

Το ότι ζουν οι γέροι στο κουρείο με ξεπερνάει! Pure '80s καταστάσεις.

Η Lisa (Shari Headley) πόσο ωραία γυναίκα παραμένει;

3 Likes

να ξέρεις ότι έγινα πιο ευτυχισμένος μετά το ποστάρισμά σου

2 Likes

ελπιζω να μη βγει καμια μαπα αλλα δεν το βλεπω!

1 Like

το περίεργο με μένα είναι ότι θα είμαι το ίδιο ευτυχισμένος και μάπα να είναι…
επίσης είναι αδύνατο να είναι χειρότερο από τον εμετό που λέγεται annihilation ( το έχω δει πάνω από 10 φορές :joy: )

4 Likes

ΠΕΘΑΙΝΩ.

Οντως μαπα ταινια. Οντως την εχω δει 5 φορες. Τουλαχιστον ηταν σχετικα πιστη στα παιχνιδια.

Οχι αλλες εναλλακτικες αποδοσεις του Mortal Kombat τυπου Konquest κι αλλες τετοιες αρχιδιες.

2 Likes

Ως τώρα η πιο ωραία ιστορία για μένα είναι αυτή της μίνι σειράς MK Legacy (2 σεζόν νομίζω)

παντως πολυ διασκεδαστικα με παρεα τα MK, so bad it’s good

για konquest εχω σοφτ σποτ, ημουν πιτσιρικι οταν επαιζε και το λατρευα, κυριολεκτικα μετρουσα τις μερες μεχρι να ερθει το επομενο σαββατο. Και εχει γαμω τα κομματια ιντρο

και ο καλυτερος Σαο Καν σε live-action

1 Like

Ο καλυτερος Σαο Καν σε live action ειναι προφανως αυτος στο Annihilation.
Ασχετα που η ταινια ηταν σαν παρωδια.

1 Like

Μπα, σαν αποδοση τρυπιος ηταν στο annihilation, αν και ο ηθοποιος πολυ ταιριαστος. Η σειρα τον χρησιμοποιουσε πολυ effective και ηταν αρκετα επιβλητικος, πριν λιγα χρονια ξαναειδα ενηλικος το conquest και περασα πολυ καλα, εχει στοιχεια που αξιζουν, διασκεδαστικοτατη γενικα μπορω να πω. Γενικα ειχε καλο main story παντως για τα δεδομενα του, η τριαδια κακων σαο καν-σανγκ τσουνγκ-κουαν τσι μια χαρα, και εχει και καλες μαχες και χορογραφιες (sub zero vs scorpion πχ γαμαει)

παντως η ταινια νομιζω θα ειναι μουφα, δεν πρεπει να εχει grim-gritty υφος, πιο φαντασυ σκηνικο ταιριαζει φουλ

Μιας και λεμε για mortal kombat

3 Likes

Πεθανα ε.

1 Like

Me sees gabe, me clicks like. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Λίγα λουκάνικα με αυγά, καμιά σούπα από τις έτοιμες, αλλαντικά για τοστ, καφέ για το πρωί και 3 μπουκάλια ρούμι. Έτοιμος ν αναλάβω καθήκοντα:

10 Likes

image

11 Likes

Το σκέφτομαι σοβαρά να στείλω αίτηση.

2 Likes