Εκείνο το video diary με χαλάει μόνο
Ελπιζω να βγαλουν κατι καλο
Διαβαζοντας το αρθρο που πσταρε ο @bostonflesh στο αλλο νημα το ματι μου επεσε μετα σε αυτο
Same αλλά για την εμα στοουν
Τον παίζω με τον Σκόρπιον
dayum, κρατουσα πολυ μικρο καλαθι αλλα φαινεται τουμπανο και πορωθηκα. Φαινεται πως θα εχει καλες μαχες και σωστες ληψεις που δεν θα χαντακωνουν τις χορογραφιες, ελπιζω να μην απογοητευσει. Sub-Zero-Scorpion ευτυχως φαινονται ανελπιστα γαματοι. Πολυ θετικες εντυπωσεις, μακαρι να βγει καλο
λιγο υπομονη να βγει και το αγγλικο να καταλαβουμε καμια λεξη
Δεν πολυ δινω βαση στα τρειλερ γενικα αλλα πιστευω (ελπιζω πως οχι) οτι θα ειναι μαπα
Μλκ τι λες… δεν περιμενα για κανενα λογο τετοιου τυπου παραγωγη.
Εκπληκτικο φαινεται το τρεηλερ και ολοι μα ολοι οι χαρακτηρες φοβερο portrayal οπτικα.
Επισης, στηριζω φουλ αυτην ακριβως την υπερβολη στο gore, αν και δνε καταλαβα για κανεναν λογο γιατι ο σαψηρο να ειναι αυτος που καταστρεφει τα χερια του τζαξ.
Φαινεται πραγματικα πολυ ελπιδοφορο το τρεηλερ.
βγηκε επισημα
Ρε γαμαει δεν το περιμενα. Εχει το potential τουλαχιστον.
Εχει πολυ καλες σκηνες με 2 σκηναρες βασικα (sub-zero θρυμματιζει χερια τζαξ, sub zero φτιαχνει ice dagger με αιμα), φαινεται γενικα προσεγμενο με καλοφτιαγμενο gore
μονο kano και raiden δεν με τρελαινουν απο μια 1η γευση αλλα θα δειξει
πολυ ελπιδοφορο, ελπιζω να μην εβαλαν τα καλυτερα στο τρειλερ και βγει μουφα.
Βασικά αυτό που λες για εμένα, ένα από τα δύο πιο σημαντικά πράματα για να βγει ένα αξιοπρεπές δίωρο εφηβικής καβλάντας είναι να μην αναλωθεί όλη η πρoσπάθεια σε cgi fatalities και καγκουριές για τα πιτσιρίκια, αλλά να έχει καλές χορογραφίες και καλή σκηνοθεσία αυτών. Να χορτάσεις βρωμόξυλο βρε αδερφέ , αυτό πας να δεις βασικά!
To άλλο είναι να μην πάρει τον εαυτό του πολύ σοβαρά. Το τελευταίο MK στο ps4 (11 νομίζω) είναι ότι-να-ναι main story με time travels, dopellgangers, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς και γαμούσε γιατί είχε κάνει full embrace την γελοιότητά του και έδινε πόνο χωρίς να το νοιάζει τίποτα. Ελπίζω και εδώ να stick to basics και να μην προσπαθήσουν να το πάρουν πολύ σοβαρά αλλά να το διασκεδάσουν. Να μην χαθεί το fun value δλδ της φάσης…
ωραίο φαίνεται πάντως για videogame movie, ούτε εγώ έχω πολύ πίστη στο τελικό αποτέλεσμα γτ ξέρωγω προϊστορία comic book movies + 1 παραπάνω εδώ που δεν είναι βασισμένο και σε κανένα plot driven παιχνίδι αλλά σε arcade βρωμόξυλου , αλλά είδωμεν
δυνατη πρωτη γευση
εννοειται δε βλεπουμε αλλο προμοσιοναλ υλικο μεχρι να βγει.
δεν εχω κανενα δεσιμο με το franchise (street fighter ειμαστε αφου), οποτε δεν επιασα πολλα απο το lore, αλλα πωρωτικο φαινεται σε καθε περιπτωση
Ισως φταιει που εχω να παω σινεμα/ να νιωσω με μπλοκμπαστερσαβουρα κοντα ενα χρονο τωρα βεβαια…
Πανω απ’ολα, αυτος πρεπει να ειναι ο βασικος στοχος και ολα τα υπολοιπα αυτοματα μπαινουν σε 2η μοιρα, αλλα σπανια συμβαινει στο δυτικο σινεμα πλεον. Αν ηταν εξυπνoi θα επαιρναν χορογραφιες και τσιτωμενο εντυπωσιακο βρωμοξυλο τυπου raid 1-2, Universal Soldier: Day of Reckoning και γενικα σωστες αναβιωσεις martial arts ταινιων με λιγα φανταχτερα μοντερνα αεροπλανικα για να μενει και πιστο στο υφος του υλικου, και για να μην φρικαρει εντελως η νεολαια Το ξυλο στο μεγαλυτερο ποσοστο των συγχρονων ταινιων ειναι δυστυχως σκηνοθετικα αμπαλο.
Iσχύει δυστυχώς, ποντάρω λίγο στον σκηνοθέτη που είναι και η πρώτη του ταινία, γεγονός που ναι μεν αυτομάτως τον κάνει και studio errand boy αλλά αφήνει μια πιθανότητα ανοικτή για να δώσει κάτι που δεν το περιμένουμε στο κομμάτι των σκηνών δράσης. Δεν είναι δηλαδή και κανένας Paul W.S. Anderson που ξέρεις ότι θα δεις fix πράματα. Συν ότι βλέπω τώρα ότι το budget δεν είναι και κάτι τρομερό, 40-50 εκατομμύρια, οπότε ίσως να δωθεί παραπάνω προσοχή σε stunt works, χορογραφίες μαχών κτλ…
παίζει τον Sub Zero ενας από τους πρωταγωνιστές του πρώτου Raid, fingers crossed λοιπόν
Με βαση το τρειλερ δεν ειναι scorpion (οχι ακομα τουλαχιστον) αλλα σαν Hanzo Hasashi μιας και τον δειχνει σαν ανθρωπο
Πωπω η νοσταλγία βάρεσε άσχημα…παιδί του mk2 και δεν είμαι καλα…
α ναι οντως, τελευταια τον ειχα δει στο The Night Comes for Us του 2018, αξιζει και αυτο, στυλιζαρισμενο ξυλικι και αγιος ο θεος
επισης αν και οφφ τοπικ, η σειρα Into the Badlands που επαιζε μεχρι προσφατα εχει ολα αυτα και συμφερει (με ενα υποτυπωδες σεναριο & αμφιλεγομενες ερμηνειες, αλλα ειπαμε αλλου εστιαζουμε ).