check this shit…
Μπράβο ρε συ, ήθελα να το ποστάρω και εγώ και το ξέχασα, μπας και ψηθεί και κανείς άλλος να το τσεκάρει αν του αρέσει η φάση, γιατί ο Tippett είναι θεός και πολλοί δεν τον ξέρουν αν όνομα αλλά τα έργα του τα ξέρουν μια χαρά
Visual Effects supervisor και motion capture expert, με έργα όπως τα παρακάτω ενδεικτικά -αντιγράφοντας και τον ρόλο του στο κάθε ένα από το wiki:
Star Wars Episode IV: A New Hope (stop-motion animation 1977)
Piranha (creature designer, creature animator and model construction, uncredited, 1978)
The Empire Strikes Back (go motion animation 1980)
Return of the Jedi (makeup designer, 1983)
Indiana Jones and the Temple of Doom (effects creative consultant, 1984)
RoboCop (ED-209 go motion shots, 1987)
Willow (two-headed dragon go motion sequence, 1988)
Honey, I Shrunk the Kids (creature designs, 1989)
RoboCop 2 (RoboCop 2 go motion sequences, 1990)
Jurassic Park (Dinosaur supervisor, 1993)
Dragonheart (dragon designs, 1996)
Starship Troopers (creature visual effects, 1997)
και αφισέτο
κάπως σαν την Ομόνοια χτες το πρωί μοιάζει
Για το από πάνω, Sion Sono, τρελογιαπωνεζος σκηνοθέτης.Τσεκάρετε LOVE EXPOSURE και COLD FISH από τα παλιά του. Και με Νίκολας πρωταγωνιστή θα κάνει παπάδες!
Για τυχον ανυπομονους παιζουν και βιντεο με περιγραφες του τρειλερ που επαιξαν στο Cinemacon. Εχω περιεργεια γενικα, ενδιαφερον ακουγεται. Δεν εχω εμπιστοσυνη στις Wachowskis αλλα εχω αδυναμια στην τριλογια και ο Keanu Reeves ειναι παντα συμπαθεστατος και στα καλυτερα του.
Πρώτα reactions για Dune από το φεστιβάλ της Βενετίας.
https://www.latestly.com/socially/entertainment/hollywood/dune-first-reviews-out-critics-in-awe-of-
timothee-chalamet-starrer-call-denis-villeneuves-visual-spectacle-his-all-time-great-2812753.html
- Δυστυχώς είναι εντελώς αδύνατον να κάνω το link να λειτουργήσει (μόνο με copy paste ολόκληρη την διεύθυνση)
εγω παντως ψιλοξενερωσα οταν διαβασα πριν λιγες μερες οτι ο Kynes θα ειναι γυναικα…ελπιζω να μην μας απογοητευσει…
Το είδα το από πάνω, δεν κατάφερα να τελειώσω το κείμενο.
Δεν εκπλήσσομαι. Ο Βιλνεβ είναι εξαιρετικός. Περιμένω ταινιαρα.
Το καλύτερο πράγμα που διάβασα για το Dune είναι ότι είναι ταινία του Villneuve πάνω και πρώτα από όλα και μετά μια μεταφορά του μυθιστορήματος του Herbert, ενώ το ότι σε αρκετές πρώτες απόψεις και σχόλια πέφτει αραιά και που το όνομα David Lean στην κουβέντα -για το μέγεθος της ταινίας και το γενικότερο scale-, μόνο θετικά με προϊδεάζει εμένα…
Εξακολουθώ να κρατάω μικρό καλάθι όσο και αν ο Villneuve δεν έχει δώσει σε εμένα προσωπικά δικαιώματα με τις προηγούμενές του ταινίες -λόγω του τι είναι το βιβλίο αυτό καθαυτό, τα έχουμε ξαναπεί-, αλλά σίγουρα προτιμώ μια εξαιρετική ταινία από μια εξαιρετική μεταφορά -αν είναι και τα 2 τότε τέλεια μια παραπάνω- και deep inside με αυτά που διάβασα εδώ και εκεί αυτές τις μέρες, πιστεύω σε μια τουλάχιστον αξιόλογη ταινία…
Ούτε εγώ btw δεν κατάφερα να τελειώσω το κείμενο του Nerdcult
22 Οκτωβρίου λοιπόν, λιγότερο από 2 μηνάκια έμειναν…
υγ.
Bonus ξανά, μιας και το ακούω αραιά πυκνά τον τελευταίο καιρό όποτε διαβάζω κάτι σχετικό με το Dune, ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά themes ever, που αν ήμουν Villneuve και Warner, στα @@ μου όλα, θα έπαιρνα δικαιώματα και θα το χρησιμοποιούσα ξανά στην νέα ταινία, όπου χρειαζόταν
υπομονη μεχρι την πεμπτη, εχω περιεργεια.
στην επισημη σελιδα εχει και αλλα μικρα teasers με νεες σκηνες.
μαζεμενα σε 1 βιντεο παρακατω
Θα σκασω σινεμα με μαυρη καπαρτινα και μαυρο γυαλι, το εχω κανει και στο 2 και στο 3, το οτι ειμαι 20 χρονια μεγαλυτερος δε με εμποδιζει απο το να γινω καραγκιοζης. Η μονη διαφορα ειναι οτι τοτε ειχα τραβηξει πισω ολο το μαλλι με απειρο ζελε, τωρα αυτο ειναι εκ φυσεως αδυνατο (ισως να υπαρχει και causation τωρα που το σκεφτομαι)
Ενδιαφερον live-action anime, η μουσικη μου χαλασε το μισο impact του τρειλερ δυστυχως, και χωρις fishburne κανουν μιση δουλεια. Οκ ειναι μεγαλος και λιγο σα ντουλαπα πλεον, αλλα επρεπε να εχει ρολο, εστω μικρο. Καλη δραση οση εδειξε, στην καλυτερη περιμενω κατι μετριο αλλα διασκεδαστικο. Μαλλον συνειδητα εγινε με blueprint το 1ο και ειναι σωστη επιλογη. Το προβλημα ειναι οτι μπορει πανευκολα να ειναι και μαλακια, οπως το 80% των πραγματων που εχουν κανει οι Wachowskis, αλλα ελπιζω σε κατι καλο γιατι εχω αδυναμια στο franchise.
Πιάνω remake/reboot vibes σε φάση The force Awakes. Πολλές throwbacks στην πρώτη ταινία. Βέβαια εδώ η reboot φάση μπορεί να πιάσει πιο εύκολα και βγάζει περισσότερο νόημα σεναριακά αλλά και πάλι το να καταλήξουμε με την ίδια ταινία δεν λέει και πολλά.
That being said… μου άρεσε το trailer περισσότερο από όσο περίμενα.