http://www.youtube.com/watch?v=CPasvs3spuE#
[SIZE=“7”]NAI![/SIZE]
Για καποια χρονια νομιζα οτι σταματησε ο βαν-νταμ να βγαζει ταινιες κ ημουν χαρουμενος…τωρα μου κατεστρεψες την νυχτα. Κλεινω την καρτελα με το youjizz κ πεφτω για υπνο…
[SIZE=“6”]ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ![/SIZE]
btw,οποιος γουστερνει,βλεπει ΑΥΤΟ
και του κοβεται η μαγκια μετα…(δεν κανω καθολου πλακα,ερμηνεια ζωης,σε ενα ‘‘χαμενο’’ και υποτιμημενο προσφατο σχετικα διαμαντι,που σαρωσε σε ανεξαρτητα φεστιβαλ)…
Παντως τωρα χωρις πλακα. Σχεση πρωτη: Αν λεμε οτι το imdb αντιπροσοπευει κατα ενα μεγαλο μερος την κοινη γνωμη για μια ταινια τοτε ας το θεωρησουμε συμβουλατωρα μας για αυτο το ποστ. Σχεση δευτερη: Αν υποθεσουμε οτι οσο ανεβαινει ο αριθμος στα σικουελ πεφτει κ η ποιοτητα [το οποιο δεν ειναι κ κατι απαραιτητο φυσικα, αλλα τα περισσοτερα σικουελ αυτο μας δειχνουν], Τοτε απο τις σχεσεις ενα κ δυο συμπαιρενουμε οτι το τριτο σικουελ του παγκοσμιου στρατιωτη παει για το Bottom100 του imdb! το 2 εχει μολις 3,5 αστερια!
Φυσικα πλακιζω…αν σου αρεσει ο βαν-νταμ οκ! Κανεις δεν βγηκε τελειος!
8)Καλτιλικη Boy,καλτιλικη…αυτες οι ταινιες ειναι τοσο χαλια,που καταντανε απολαυση να τις βλεπεις με παρεα,με ηχο στο φουλ και μπυρες…για imdb δεν σχολιαζω γενικα,το θεωρω τη μεγαλυτερη μλκια που υπαρχει…αλλα ρε μαν,προφανως και η ολη φαση,ειναι το cultιλικη της ταινιας…:pγιαυτο ενθουσιαζομαι…
[SPOILER]:pειναι δυνατον να σχολιαζεις σοβαρα και να μην καταλαβαινεις οτι η ολη φαση ειναι ο χαβαλες??:p:lol:
νο οφενσ,ε,πλακιτσα σ κανω:p:)[/SPOILER]
για το jvcd δεν κανω πλακα,ειναι διαμαντι ταινια…
Οχι το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι γουστα εχεις, γιατι σε βλεπω με την νιντζοφωτογραφια στο προφιλ σου κ με αυτο το ποστ με το τρειλερ με εκανες να πω: “ωχ…εδω εχουμε εναν φαν του βαν-νταμ! Φτουυυυυυ!!” #-o
Αλλα επειδη εχω διαβασει πολλα ποστ σου κ δεν φαινεσαι για κανενα βλαμμενο ξερω γω…δεν ηθελα να σου πω στα ισια οτι πρεπει να πεσεις απο γκρεμο που περιμενεις το παγκοσμιος στρατιοτης 3…κ ηθελα να στο πω σιγα σιγα με ηηηηρεμο τροπο.
Τωρα οκ…ηρεμησα!
Υ.Γ Λες να κατεβασω το JCVD;;
χαχα,τιμιος…οχι ρε,βλεπω τα παντα,απο σκουπιδια,μεχρι Κισλοφσκυ και Αλαν Ρενε…απλα διαχωριζω τις σοβαρες ταινιες,απο τις ταινιες της ενοχης απολαυσης-χαβαλε-καλτ…μολις βγει σε τορρεντ η ταινια,την εχω κατεβασει και εχω μαζεψει καφροπαρεα για καπσιμο παντως:lol::lol::p…
JVCD,αν θες και δεν εχεις κατι καλυτερο δλδ να κανεις,ψαχτο,ειναι καταπληκτικη ταινια,ουδεμια σχεση με τη φιλμογραφια του Βαν Νταμ,δραμα ειναι,ο ιδιος παιζει τον εαυτο του,και βρισκεται τυχαια ομηρος σε μια τραπεζα,οπου με αρκετα καλλιτεχνικο και ιδιατερο τροπο σκηνοθετικα,κανει απολογισμο της ζωης και της καριερας του,στην ουσια απομυθοποιοντας οτι εχει κανει και οτι εχει καταφερει(!) μεχρι τωρα στη ζωη του…ανελπιστη ταινια,πραγματικα δεν το περιμενε κανεις…εγω παντως,περα της πλακας,του εβγαλα το καπελο,γτ δεν περιμενα να δω αυτο που ειδα,απο εναν τετοιο ‘‘ηθοποιο’’…
Ελα ρε…αυτο ακουγεται αρκετα καλο! Να δω βαν-νταμ να βγαζει συναισθημα να πεσω απο τον πρωτο!
Λεω απο τον πρωτο κ οχι απο τον τεταρτο για 2 λογους. 1ον μενω σε πρωτο οροφο κ 2ον θελω να σπασω κανενα ποδι-χερι κ να μεινω εκει και να ποναω…
Blood into Wine (Maynard James Keenan) (TOOL)
http://www.youtube.com/watch?v=8BWDw6_UN5U
ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ…?
Δεύτερο τρέιλερ από το σουπερ-πολυαναμενόμενο Alice In Wonderland του ΘΕΟΥ Τιμ Μπάρτον. Για πολύ λιώσιμο το τρέιλερ…
http://new.e-go.gr/cinemag/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=6676063
Πο,ουτε αυτο μου αρεσε…πολυ εφε και κακο…που πηγε ο Μπαρτον της καλτιλας,της μακετας και των σκοτεινων αντιηρωων…παει και αυτος…
:(:(σκατά πάει και αυτός.
πόσο θα μου τι δώσει εάν έχει μεγάλο ρόλο ο Depp.
καταραμένε McGee γιατί δεν το έκανες εσύ???
Ρε,σαν lord of the rings ειναι,δλδ ελεος…α ρε McGee που θελουν,οντως…
Μόνο εγώ είδα σκοτάδι και απαισιοδοξία σε ένα από τα πιο πολύχρωμα και χαρούμενα παραμύθια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ;;;
Και πώς μπορούμε και ξεγράφουμε ένα σκηνοθέτη που μας πρόσφερε πριν 2 χρόνια το πιο μαύρο και αιματοβαμμένο μιούζικαλ όλων των εποχών, το αριστουργηματικό Σουίνι Τοντ, κρίνοντας από ένα τρέιλερ;;;
Το sweeny ειναι η καλυτερη ταινια του απο τον ακεφαλο καβαλαρη,μην πω απο ed wood κιολας…αλλα το εχει ξεφτυλισει με τα εφε,τις ψυχεδελιες και την επιτηδευμενη μαυριλα…το τρεηλερ ειναι επικως απαραδεκτο,lord of the rings meets lsd και George lucas…οποιος θελει να δει Αλικη,να ψαξει το http://www.imdb.com/title/tt0095715/
Neco z Alenky του Jan Svankmajer,παραγωγη 1988,να δειτε εκει τι θα πει σκοταδι,απαισιοδοξια και γνησια τιμια μεταφορα…υπαρχει και σε Youtube,κοιταχτε το-ειδικα εσυ angel,που γουσταρεις McGee…
Εδω εχει επικη ατμοσφαιρα,τον Mad Hatter με σπαθι και μλκιες…περαν του οτι,οσοι εχουν διαβασει το σεναριο,που εχει διαρευσει,μιλανε για κλισεδουρα με επικες μαχες,στρατους κτλ…επρεπε να ειχε γυριστει αρχες’90,που ο Μπαρτον εκανε ακομα ταινιες με καρδια,και οχι ταινιες παραγγελειες απο στουντιο ή ταινιες στον αυτοματο,με επιτηδευση σε ολα…ακομα και ο Τοντ,που το λατρευω,το μονο που με ξενερωνει ειναι τα υπερ-στυλιαρισμενα καδρα του,και τα εφε,που κανουν τη ταινια τελειως αποστειρωμενη σε σημεια…
Τεσπα,δεν ξεγραφουμε κανενα,απλα εφοσων τρεηλερ βγαινουν για μια πρωτη γευση,η πρωτη γευση ειναι αθλια για μενα…
Για ρίξτε μια ματιά εδώ:
Χμμμ…το τρειλερ μ’αρεσε! Καλο φαινεται!
Περί Τιμ Μπάρτον: Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου… Η έμπνευση έχει χαθεί εδώ και καιρό και πλέον έχει η μείνει η προκάτ “μαυρίλα”. Και δεν θα κουραστώ να το λέω ποτέ: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΜΠ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΟΝ
Απορία: Ποιος είναι ο McGee;
Θα το τσεκάρω το Neco z Alenky την τρίτη κιόλας. Να 'σαι καλά.
Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ με τον κύριο Lupen.
Δηλαδή μέχρι και το κάστρο στην ταινία έχει το φίδι που έχει το κάστρο και στο παιχνίδι, που δεν υπάρχει αν δεν κάνω λάθος στο παραμύθι. Το είχε μια χαρά στο μυαλό του ο κύριος McGee, δεν λέω καλά και τα παιχνίδια, αλλά άστο βρε άνθρωπα και σκηνοθέτησε την ταινία, μπας και δούμε τίποτα καλό.
Now playing: Alter Bridge - Brand New Start
via FoxyTunes