Προσεχως

πφφφφφ…στερεψε το χολυγουντ απο εμπνευσεις…πιασαν κομικ…πιασαν παιχνιδια…τωρα παλι για 134 φορα ρομπεν των δασων!!!(και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μη το δω κ ολας…i love robin!!!)

Το οτι αρχισαν τα remake ξεχασες! Ξερετε να φανταστω για το νεο Nightmare on eml street…

http://en.wikipedia.org/wiki/American_McGee

Game designer.
Απλά η επερχόμενη ταινία με την Αλίκη θα ήταν βασισμένη στο παιχνίδι του, American McGee’s Alice. Είναι η ίδια ιστορία με το παραμύθι, αλλά πιο γκοθ, πιο μαυρίλα, πιο σκοτάδι. Αλλά επειδή ετοιμάζει το Alice II, δεν είχε χρόνο να κάνει και την ταινία και έδωσε τα δικαιώματα στο Burton, που για μένα την έκανε μαντάρα.
Επίσης έχει δουλέψει πάνω στα Doom, Doom II, Quake και Quake II.

Now playing: Alter Bridge - Blackbird
via FoxyTunes

Απο ολα τα ρημεηκ παντως,αυτο ειναι το πιο υποσχομενο παντως…θεικος πρωταγωνιστης,μεγαλες προσδωκιες γενικα…

H παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο. Η ταινία βγαίνει σε 4 μήνες και ΗΔΗ κρίθηκε ως αποτυχία. Αν αυτό δεν είναι προκατάληψη, τότε δεν ξέρω τι είναι.
Για μένα το τρέιλερ τα έσπασε κανονικότατα. Και δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Μακτζί αλλά ξέρω ποιος είναι ο Μπάρτον. Που αν εξαιρέσουμε τον Πλανήτη Των Πιθήκων, μιλάμε για ένα από τους κορυφαίους κινηματογραφιστές της τελευταίας 20ετίας.
Αυτές οι γκρίνιες του τύπου “τι κρίμα που δεν το κάνει ο Μακτζί και το κάνει ο Μπάρτον”, τις βρίσκω τουλάχιστον γραφικές. Για να μη μιλήσω για την ολοκληρωτική και ανευ αιτίας απαξίωση στο πρόσωπο του Μπάρτον λες και μιλάμε για κανένα σκηνοθετάκο της σειράς (η εξωφρενική σύγκριση με αυτόν τον Μακτζί πραγματικά με δίπλωσε από τα γέλια).

Η ταινια δεν κριθηκε ως αποτυχια,το τρεηλερ κριθηκε απο 2-3 ατομα ως μαλακια,οπωτε μαλλον-νομιζω-κανεις λαθος…επισης στο υπογραφω απο τωρα,η ταινια και καλες κριτικες θα παει,και ταμεια θα σπασει και ολοι θα χαιρονται που ο Μπαρτον παραμενει τοπ…εκτος μαλλον απο μερικους fanboyδες σαν και του λογου μου,που κουραστηκα να βλεπω το Μπαρτον να γυριζει ταινιες στον αυτοματο,πλεον για ολη την οικογενεια,με επιτηδευση σε καθε τους καρε και να μου το παιζει ο εκκεντρικος του Χολυγουντ…

Τrust me,οσο fanboys ειμαι του Μπαρτον,δεν παει το μυαλο σου…
απλα δεν ειμαι απο τους ηλιθιους fanboyδες που οτι και να βγαλει το κατηγοριοποιουν αυτοματα ως αριστουργημα, επειδη αγαπαω τις ταινιες του,δεν γουσταρω αυτο που εχει γινει τωρα…καποτε εκλασε στα μουτρα τη Ντισνεη για να κανει το Vincent και το Σκαθαροζουμη,ενω τωρα τα παιρνει χοντρα απο αυτους για να φτιαξει ενα σηκουελ(ε?) της Αλικης,που τα τρεηλερ εμενα μου θυμιζουν lotr και τριπαρισμενο WoW,τιγκα στο εφεδι,που χαλαρα θα μπορουσε-οσο φαινεται δλδ απο το τρεηλερ- να γυριστει και απο τον τυπα των Πειρατων της Καραιβικης κτλ…αμα δεν ειχε το τρεηλερ το ονομα του,να δω ποσοι θα ψαρωναν μετα…Απαξιωση δεν παιζει-ακομα τον λατρευω,ηταν απο τους λογους που ασχοληθηκα με σινεμα πιτσιρικι και ακομα περισσοτερο,απο εκει πρωτοκολλησα το μικροβιο της γκοθιλας μικρο παιδι και το εψαξα κι αλλο στη συνεχεια-,εχω ομως καποιες απαιτησεις…

Γραφικα τα ποστ υπερ Μακτζι δεν ειναι,για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι ο Μακτζι,τι εχει κανει,το παρελθον του και τις καλλιτεχνικες ανυσηχιες-προεκτασεις του,αλλα κυριως για το οραμα του για την Αλικη…οπωτε εδω ισχυει το καλυτερα να μασαμε παρα να μιλαμε-γτ κατανταμε εμεις γραφικοι και αμπαλοι μετα-…(εκτος αν εισαι απο αυτους που νομιζουν οτι ο Μπαρτον ειναι απο τους πιο σκοτεινους και νταρκ και γκοθ καλλιτεχνες,που τοτε παω πασο διοτι εχεις μεινει πολυ πισω)…

Και ξαναλεω,προκαταληψη δεν ειναι,απλα οταν βγαζεις τρεηλερ,υποτιθετε προιδεαζεις το κοσμο για το τι θα δει…οπωτε το ξενερωμα ειναι και μια πιθανοτητα…και το τρεηλερ ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ για μενα!

Οχι,πιο γελοιο ειναι βσκ να βλεπεις καποιον που γελαει επειδη συγκρινουμε 2 ατομα για τα οποια δεν εχει ιδεα ποιο ειναι το δευτερο(αμπαλος κοινως) και ομως το χλευαζει…οπωτε ναι,και μενα με διπλωσε η παραπανω προταση…

No offence δλδ,απλα οκ,δεν ειπαμε και τπτ παραλογο…

Καλά ότι να ναι πραγματικά.
1ον)::Για μένα το trailer δεν τα έσπασε κανονικότητα. Τον Burton τον λατρεύω όσο δεν πάει, είμαι fan και λατρεύω τις περισσότερες ταινίες. Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να αποκαλέσω μια ταινία αριστούργημα επειδή έχει το όνομα Burton πάνω???Όχι δεν θα το κάνω. Η διαφορά απόψεων δεν έβλαψε κανέναν, μάθε ότι υπάρχει και διαφορετική γνώμη από την δική σου. Επίσης σκοπός του trailer είναι να σε προϊδεάσει για το πως θα είναι περίπου μια ταινία, αν δεν καταλαβαίνεις αυτή την έννοια sorry.
Είναι σαν να μου λες επειδή οι Metallica έβγαλαν το St.Anger είναι αριστούργημα.(Τυχαίο παράδειγμα).

2ον):Να δεις εγώ πως έσκασα στα γέλια. Τουλάχιστον εγώ για να κάνω σύγκριση 2 πραγμάτων πρέπει να τα γνωρίζω και τα 2 εεε. Τώρα εσύ πως τα κατάφερες αλήθεια απορώ.:-k
Καλό είναι να μην φοράμε παροπήδες.

Now playing: Alter Bridge - Buried Alive
via FoxyTunes

Δεν θα απαντήσω στους χαρακτηρισμούς σου (“άμπαλος”, “γελοίος”) γιατί, φυσικά, δεν έχει κανένα νόημα να αρχίσουμε τα μπινελίκια εκατέρωθεν.

Θα σταθώ όμως εδώ:

Η ταινια δεν κριθηκε ως αποτυχια,το τρεηλερ κριθηκε απο 2-3 ατομα ως μαλακια,οπωτε μαλλον-νομιζω-κανεις λαθος.

δεν είχε χρόνο να κάνει και την ταινία και έδωσε τα δικαιώματα στο Burton, που για μένα την έκανε μαντάρα.
Αυτό σχολίασα εγώ και το κατέκρινα ως παραπληροφόρηση. Δεν βλέπω αναφορά στο τρέιλερ αλλά στην ταινία την ίδια χρησιμοποιώντας αόριστο χρόνο για μια ταινία που βγαίνει σε 4 μήνες. Οπότε όχι, δεν κάνω λάθος.

Τέλος τον Μακτζί τον έψαξα και διάβασα γι’ αυτόν. Έχω παίξει παιχνίδια του. Αρκετά συμπαθητικός. Η σύγκριση με τον Μπάρτον, συνεχίζει και με διπλώνει όμως.

http://mftm.blogspot.com/2009/12/karate-kid-2010-trailer.html

:lol:

Θεϊκά και τα σχόλια στο imdb:

Why are they killing my childhood imaginings?
The last movie before the apocalypse will be Casablanca (2012), starring Zac Efron and Megan Fox.

Still waiting for a remake on The Godfather (possibly starring Sacha Baron Cohen as the new Don Corleone), and a remake of Gone With the Wind. Given enough time, both of these will come true. Doesn’t make it better :stuck_out_tongue:

At this rate they’lle probably remake The Shawshank Redemption with 50 Cent and Martin Lawrence, and Indiana Jones with Jamie Fox.

Τωρα αν σου πω οτι ψηλογουσταρα θα με πεις βλακα;; :stuck_out_tongue:

μπουαχαχαχαχα,γέλασα όμως να σαι καλά!
χαχαχα

whaaaaat???αχαχχααχ…θεικο ειναι!!! α ρε τζακυ…you are the best of the best8)

Ρε σεις δειτε αλλη μια το τρειλερ. Στην αρχη αυτο που ακουγεται με ακουστικη κιθαρα δεν ειναι το Ride the Lightning στο πιο αργο του;;

είσαι θεός

kick ass ονομα και πραμα!!!

ελπιζω να μετραει η ταινια οσο το τρειλερ!!!

εγώ πάντως δεν θα ήθελα να έχω τέτοιο αγγελούδι…
:|:|:|

γκ@υλωνουμε εδω:
http://new.e-go.gr/cinemag/summary.asp?catid=10167&subid=2&pubid=6767993

woot??
το έχω πει ξανά, βγαίνουν ωραίες ταινίες φέτος και του χρόνου, εκτός από συναυλίες θα έχουμε να δούμε και αρκετέ ταινίες.

Now playing: Edguy - Vain Glory Opera
via FoxyTunes

Καλη φαση λεμε! :smiley: :smiley: :smiley:

Ο Νολαν μας αφησε μαλακες με το Μπατμαν! Το τρειλερ ειχε ενα πολυ σκοτεινο αερα οντως κ ηταν πολυ…δυνατο! Αλλα επειδη τα πουστηκα τα τρειλερς ξεγελανε κ εχω μαθει να φοβαμαι ολιγον αυτα που με εντυπωσιαζουν στην αρχη, ελπιζω να μην μας σερβιρει καμια πατατα…

Δεν είναι και πολύ σινεφίλ αλλά για τσεκάρετε αυτή την επερχόμενη ταινία:

http://www.theexpendablesmovie.net/

Καλά βλέπετε… Σταλόνε και Σβαρτσενέγκερ στην ίδια ταινία. Στο τρέιλερ πάντως ο Σβαρτσενέγκερ δεν εμφανίζεται καν οπότε κάτι μου λέει πως η παρουσία του στην ταινία θα περιοριστεί σε καμιά σκηνή-έκπληξη ανθολογίας-μονομαχία με τον Σταλόνε ή συνεργασία τους. Θα δείξει…

Γενικά τσεκάρετε αυτό το link στο οποίο αναφέρονται οι δέκα πιο αναμενόμενες ταινίες του 2010 με εμένα προσωπικά να ξεχωρίζω τις ταινίες των Νόλαν και Σκορτσέζε (με τον Ντι Κάπριο και οι δύο): http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1084373&cid=153