Προσεχως

2 Likes

Κύριος τεστοστερόνης παρών…

1 Like

Επειδή δεν κάηκε αρκετά ο εγκέφαλος μας με το πρώτο teaser.

6 Likes

Δεν.Μπορώ. :heart_eyes: :smiling_face_with_tear: :face_holding_back_tears: :star_struck:

7 Likes

Απιστευτη πατατα δειχνει το EXP4,τρομερο ξενερωμα με τους πουθεναδες “νεους”…

Ελπίζουμε να μην είναι σαν το 3.

«Garcia» λέει,χαχαχα, λες κ μπήκε κανένας σκληρός καριόλης

Απαράδεκτο φαίνεται, εννοείται σινεμά.-

2 Likes

Πιο πιθανο να λεμε “μακαρι να ηταν σαν το 3” :stuck_out_tongue:

4 Likes

Wow

9 Likes

Καλός. Καλός.

4 Likes

Πολυ ενδιαφερον βιντεο. Ελιωσα με τις λεπτομερειες για το Physics κομματι.

Το οτι ο Τομ Κρουζ ειναι σαηεντολογος το κανει σχεδον αδυνατο να τον “λατρεψω”, αλλα η αφοσιωση του στην τεχνη του, η δουλεια που ριχνει, και το οτι εχει κανει πραγματα στη ζωη του 500 φορες για μια ταινια (skydiving) τα οποια εγω ψιλο-φοβαμαι να κανω εστω και μια σε ολοκληρη την ζωη μου, με κανει σιγουρα να τον θαυμαζω, σε τεραστιο βαθμο. Ο τυπος ειναι 60 χρονων, ανειναιδυνατον, και αυτα που κανει στο βιντεο και ο τροπος με τον οποιον τα προσεγγιζει, ειναι φανταστικος.

4 Likes
2 Likes
1 Like

Ναι; Όχι; Παπαρίτσα μυρίζομαι, τριλογία διαβάζω, αλλά το πιο πιασάρικο σημείο του τρέηλερ είναι το “μπαίνει - δεν μπαίνει” το Tubular Bells. Ε τελικά προφανώς και μπαίνει:

2 Likes

Ψήνομαι λόγω Gordon Green που έκανε πολύ καλό revival στο Halloween, αν και η τελευταία ταινία της τριλογίας ήταν κάπως απογοητευτική σε σχέση με τις άλλες 2. Το trailer δεν μου είπε και πολλά βέβαια αλλά η επιστροφή της Ellen Burstyn ήταν ευχάριστη έκπληξη.

Εμένα μου φάνηκε ικανοποιητικό το τρέιλερ

Ίσως ξενίζει οτι χρησιμοποιείται το όνομα του franchise

έχει κάνει καταστροφικά pre-screenings πάντως από όσο γνωρίζω, λέγεται ότι το studio κάλεσε πίσω τον Gordon Green για πολλά re-shoots μετά το τέλος των γυρισμάτων… γενικά μικρό καλάθι

3 Likes

Επέστρεψε το Rated-R για τα καλά όπως φαίνεται. Και όλη η παρέα εδώ.

8 Likes