για να δουμε.
Καρδούλα πριν καν δούμε trailer.
Νέος Ari Aster και έτοιμος για Κάννες - το προηγούμενο του δεν μου άρεσε (καθόλου) αλλά εννοείται πως το Eddington μπαίνει στα πιο “hot προσεχώς” της Άνοιξης
Νέα κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος War of the Roses του 1981, το οποίο έχει μεταφερθεί ξανά στο σινεμά το 1989 από τον Danny DeVito με τους Michael Douglas και Kathleen Turner - οι μεγαλύτεροι σε ηλικία λογικά το θυμόσαστε, κλασσικό hit της εποχής.
Αν και το trailer δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε και σε σημεία μου φάνηκε και μέτριο σαν γενικότερη παραγωγή -ούτε όμως μου έδειξε κάτι που δεν θα έβλεπα σε σινεμά για να περάσω (λογικά) καλά- το ποστάρω κυρίως γιατί, αφενός μεν το σενάριο είναι του Tony McNamara (το πιο πρόσφατό του, μετά την επιτυχία του Poor Things και του The Favourite νωρίτερα) και αφετέρου το ensemble ηθοποιών μπορεί να ανεβάσει το όποιο υλικό μισό σκαλάκι παραπάνω -πέραν των 2 πρωταγωνιστών δηλαδή (που οκ, Βρετανοί και κωμωδία, συνήθως αυτό πάει καλά) έχει ένα καλό genuine κωμικό cast με τους Andy Samberg, Ncuti Gatwa, Kate McKinnon και Allison Janney μεταξύ άλλων… αδιάφορος αλλά επαρκής Jay Roach (Meet the Parents, Bombshell) στη σκηνοθεσία.
Για τέλη Αυγούστου και οριακά θερινό και χαλαρά, fine by me - μπαίνει στο πρόγραμμα αν κάτσει
Επίσης, δεν ξέρω πότε ο PTA stopped giving a single fuck για τα posters των ταινιών του (ή απλά, πως έκρινε σωστό η Warner να σώσει χρήματα, από την ήδη ακραία risky επένδυσή 200 εκατομμυρίων σε έναν σκηνοθέτη που δεν κάνει νούμερα στο box office), αλλά το παρακάτω (official, απ’ ότι φαίνεται) καταλαμβάνει -χωρίς καν να προσπαθήσει- τη θέση του χειρότερου της φιλμογραφιας του:
(έτσι, για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης, με αρκετές από τις παρακάτω να είναι και οι official πρώτες των αντίστοιχων ταινιών και όχι οι πιο avant garde μεταγενέστερες →
Νομίζω ότι είναι το δεύτερο καλύτερο, πίσω μόνο από το there will be blood
Είναι.κυριολεκτικά.crop.με.το.snipping.tool.των.windows.μιας.random.σκηνής.του.720p.trailer.
Still😝