Προσεχως

Βαθια μεσα μου θελω να πιστευω οτι οντως πανε για ταινια και δεν ειναι απλα τρολλοτρεϊλερ…

2 Likes

ταινία είναι και γυρισμένη. απλά είχαν μπλέξει σε δικαστήρια με κάτι κινέζους χρηματοδότες.

1 Like
8 Likes

Ψήνεται κανείς να μαζευτούμε στα Village στο Mall να δούμε την καινούρια ταινία του Λάνθιμου (όταν βγει);

Όσα ενδιαφέρεστε, στείλτε, να κάνουμε ένα τύπου μίνι ριγιουνιον (αφήστε το να πάει το αγγλικό)…

5 Likes

1 Like

Νέος Αρονόφσκι - έχω καταλήξει με τα χρόνια πως πλέον, δεν τον παλεύω κάστανο (με κάθε του νέα ταινία ανακαλύπτω διαρκώς νέα όρια της υπομονής και επιμονής μου) - αλλά το βιβλίο που διασκευάζει εδώ το έχω διαβάσει μικρότερος και ήταν ένα διασκεδαστικότατο, υπέρ-βίαιο 90s κάτι-σαν-After Hours

Οπότε ναι, αυτό (έχει και Matt Smith :pinched_fingers: )

2 Likes

3 Likes

καλός σεναριογράφος. αλλά πόσο ορίτζιναλ μπορεί να ναι ? καλύτερα να κανανε μια τηλεοπτική σειρά. αν τους καθότανε, θα είχαν κάτι σαν GOT να αρμέγουν, αφού παίζει μέσα και ο έτσι. τώρα ή που θα κάνει 1 δις η που θα κάνει χοτ πις.

4 Likes
5 Likes

Φανταστικο τιζερ

4 Likes

Το εντυπωσιακό με το Spaceballs 2 είναι η μεγάλη επιστροφή του Rick Moranis! Αυτό σίγουρα δεν το περίμενα. Γενικά δεν εμπιστεύομαι και τόσο τις σημερινές παρωδίες, το χιούμορ των Αμερικανων έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, αλλά λίγο ο ίδιος ο Mel Brooks, λίγο η επιστροφή Moranis… μια ελπίδα πάει να κάνει την εμφάνιση της.

4 Likes

Producer o Βrooks μόνο btw στο Spaceballs2- είναι και σχεδόν 100 χρονών βέβαια, αν μη τι άλλο θα ήταν δύσκολο να εμπλακεί σε διαφορετικό ρόλο στη ταινία.
To History of the World, Part II ήταν γουστόζικο πάντως, είχε τις στιγμούλες του…

Προσωπικά, από τα πιο “βαριά” μου κινηματογραφικά #hottakes είναι το γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ του γούστου μου ο Brooks - αν και μάλλον το “#hottake” είναι αχρείαστο (περισσότερο είναι θέμα προσωπικής αίσθησης του humor παρά αμιγώς καλλιτεχνικό) μιας και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο του κινηματογράφου αλλά και της κωμωδίας γενικότερα (ασχέτως αν δεν είναι ακριβώς το στοιχείο μου η δικιά του): από το γεγονός ότι υπήρξε ο άνθρωπος που έφερε τον David Lynch στο mainstream με το The Elephant Man, μέχρι την γενικότερη συνεισφορά του στο κινηματογραφικό χιούμορ του 20ου αιώνα/υπήρξε ο ίδιος μια ολόκληρη σχολή για δεκάδες γενιές.
Από τις ταινίες του αυτές που legit μου αρέσουν πολύ είναι τα The Producers, Blazing Saddles, Silent Movie (άντε και το High Anxiety) παραδόξως το Young Frankenstein όχι και τόσο (αν και εκτιμώ την τεράστια επιρροή του στο είδος), ενώ από τις υπόλοιπες κρατάω bits and pieces από εδώ και εκεί (κυρίως λόγω ηλικίας που είχα δει τις περισσότερες)…

2 Likes

Υπαρχει τετοιο; Θυμαμαι οταν ειδα το Ι (back in the late '80s), εκλαιγα απο τα γελια (πιτσιρικας βεβαια, βιντεοκασετα και μαλιστα πειρατικη, γιατι δεν πρεπει να ειχε γινει distribution ακομη στην Ελλαδα) εως και το μεσο της. Επειτα ενταξει, ειχε αρχισε να γινεται προβλεπομενο. Αλλα θυμαμαι επισης οτι σκεφτομουν “αν βγει και ΙΙ θα εχει πλακα”. Σημερα δεν ξερω πώς θα το εβλεπα. Ισως ξαναβαλω το Ι αν το πετυχω καπου, η σκηνη με τις 15 εντολες ηταν θεϊκη (sic) και ειχα πατησει pause για να μην χασω τη συνεχεια απο τα γελια.

Φανταστικα

είχε βγει πριν 2 χρόνια, σε μορφή σειράς από το Hulu με 8 συνολικά επεισόδια - στα οποία κάνει αφήγηση ο Brooks και συν-υπογράφει και μέρος του σεναρίου.
Νομίζω στο Ελληνικό Disney+ το είχα δει - τσεκ, λογικά θα είναι εκεί ακόμα.

1 Like

Το σημαντικότερο του όλου θέματος. Μακάρι να επανέλθει στο χώρο :heart:

2 Likes

Μακαρι να μην ειχε φυγει ποτε ο John Candy,μακαρι να ειναι το ιδιο cast!

Νομιζω πως ολες οι ταινιες του Mel Brooks εχουν γερασει ασχημα, με μονη εξαιρεση ισως το Young Frankestein. Ομως κατι Ηρωες Με τα Κολαν, δυστυχως δεν βλεπονται πλεον :stuck_out_tongue:

1 Like

ούτε καν.