Μουσικό forum είμαστε, Springteen αγαπάμε όλοι πλην των κουφών - οπότε voila
Scott Cooper μέτριος σκηνοθέτης, Jeremy Allen White/Jeremy Strong/Stephen Graham οργασμικό cast και αυτά, ποντάρω σε άλλο ένα forgettable yet joyfull biopic για ένα καλό Κυριακάτικο μεσημέρι σπίτι (άσε που εδώ θα ακούμε Το Αφεντικό και όχι τον Dylan )
Drew Goddard σενάριο (Cabin in the Woods, Bad Times at the El Royale, Cloverfield, The Martian), σκηνοθεσία Phil Lord and Christopher Miller (Lego Movies και 21/22 Jump Street) και πηγή έμπνευσης ένα από τα πιο πετυχημένα sci fi βιβλία των '20s… και αν δεν φτάνει ο Ryan Gosling στο cast, υπάρχει ο οδοστρωτήρας Sandra Hüller.
Powell σε ρόλο Arnold. Για να τον δούμε. Εντάξει όταν ήμασταν μικροί κάτι τέτοιες τις περιμέναμε πως και πως να τις παίξει η τηλεόραση μιας και η βιντεοκασέτα ήταν ανάρπαστη
Ωραιο τρεϊλερ. Αν και παντα αναρρωτιεμαι με αυτον τι θα δω - το ανυποφορο ευρωπαϊκο στυλακι των πρωτων ταινιων ή το πολυ σπιρτοζικο Challengers (δεν θα σχολιασω το ναυαγιο του Suspiria). Παντως βλεπω πολυ Σορκινικο διαλογο και αυτο για τα δικα μου γουστα δεν ειναι καλο, ελπιζω η ταινια να ειναι αλλιως!
νομίζω πως μετά το σερί Call Me by Your Name/Suspiria/Bones and All/Challengers/Queer και την παρ’ ολίγον ανάληψη του project Rogue Trooper (το ομότιτλο cult comic από το 200AD), δεν θα είμαστε ποτέ σίγουροι στο μέλλον, το τι να περιμένουμε ακριβώς από τον Guadagnino - εγώ είμαι εκεί 100% πάντως
Του το δινω παντως οτι ποτε δεν θα τον πει κανεις αδιαφορο ή απαρατηρητο. Ειναι ικανος να αλλαξει και πολυ το φορμα του ή το ειδος ταινιας, οποτε εχει παντα κατι πολυ ιντριγκαδορικο αυτο που θα κανει.
Το Tron Legacy όταν το είδα πρώτη φορά μου φάνηκε εντελώς αδιάφορο. Όταν το έβαλα να το ξαναδώ μερικά χρόνια αργότερα μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό, σε φάση να θέλω να δω το sequel.
Σε άλλα νέα ανακοινώθηκε νέα ταινία Dredd με σκηνοθέτη τον… Waititi. Δύσκολα θα μπορούσαν να κάνουν χειρότερη επιλογή νομίζω. Δεν θα είναι sequel στην τελευταία ταινία αλλά reboot. Όλα λάθος όμως.