Προσεχως

Λογικο, αφου το τηζερακι που ελεγε τρεηλερ αυριο βγηκε χθες :stuck_out_tongue:

Φανταστικο το τρεηλερ. Δεν περιμενα ποτε να το πω αυτο, αλλα ανατριχιασα λιγακι. Μου αρεσε πολυ το “χημαν” οταν ημουν μικρος, αλλα δεν ηταν απο τα αγαπημενα μου οπως το Θαντερκατς ή τα χελωνονιντζακια ας πουμε. Ομως με το τρεηλερ ΕΝΙΩΣΑ.

2 Likes

Δεν ήξερα ότι ο Adam ήταν λογιστής

1 Like

Mαλακία trailer, σαν ένα AI generic mash-up κάτι-σαν-Thor-και-άλλα-παρόμοια-πλαστικά… αλλά έχω εμπιστοσύνη στο ισχυρό θετικό buzz της ταινίας από τα pre-screenings + στο ότι το teaser του trailer :stuck_out_tongue: έδειχνε λίγο τρολιά (in a Scott Pilgrim-ish way) που ίσως είναι και η πραγματική ταυτότητα της ταινίας (και μάλλον είναι και ο μόνος τρόπος να “περπατήσουν” τέτοια προϊόντα, να μην πάρουν δηλαδή σοβαρά τον εαυτό τους και να κάνουν embrace την γελοιότητα που κουβαλάνε).

Θα μου πεις κουμπάρε, είναι ταινία για ένα παιχνίδι των 80s της Mattel, calm your horses - οκ, ΝΕΤΙ??!!

2 Likes

ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗ-ΡΑ ΡΕ ΓΜΜΝ

(μαλακιούλα μού φάνηκε, αλλά νταξ, θα δούμε)

2 Likes

princess Adora ο παιδικός έρωτας χαχα

1 Like

Μόνο ο Boots Riley είναι καλό παιδί.

2 Likes

Πρωτες εικονες απο Καβιλλ στο Χαιλαντερ

9 Likes
2 Likes

ΜΟΝΟ.
ΜΠΕΡΜΙΝΧΑΜΙΩΤΙΚΟ.
ΚΑΓΟΥΡΙΛΙΚΙ.
:metal: :metal: :metal: :fire: :fire: :fire: :billed_cap: :billed_cap: :billed_cap: :hocho: :hocho: :hocho: :gun: :gun: :gun:

6 Likes

Από το 2 και μετά ήμουν πάντα σκεπτικός και αρκετά επιφυλακτικός με τα νέα sequel που έβγαιναν αλλά κάθε φορά με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.
Πριν λίγο καιρό έκατσα και τα είδα όλα ξανά (τα έχω σε ένα ωραίο box bluray). Ακόμα και τα πρώτα, που το animation είναι πλέον εντελώς ξεπερασμένο, με άφησαν με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

5 Likes
3 Likes

Φανταστικο φαινεται. Λογικα θα ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βασιστει σε videogames, οπως αλλωστε ηταν και το πρωτο. Τα visuals ειναι εκπληκτικα καλα, ειδικα η φαση με το Portal. Το καλυτερο με αυτες τις ταινιες ειναι πως (απο οτι φαινεται και για το δευτερο εστω) καταφερνουν να ισορροπησουν αψογα τα ζητουμενα, που ειναι (Α) να βγει καλη η ταινια και (Β) να αποτελει και love letter για τους φανς του franchise.

YΓ. Το casting ειναι τελειο ε. Σε καθε πρωτευοντα και δευτερευοντα χαρακτηρα.

1 Like

για πειτε παραπάνω. Δεν το πλησίασα, γιατι το θάψανε πολλοί, λέγοντας ότι ηταν μονο setup και στην πραγματικοτητα, δεν ειχε μαχες στο realm

Πιστεύω ότι είχε όλα τα υλικά για να είναι πολύ καλό, για μένα το χασε στο χρόνο που αφιέρωσε στον “πρωταγωνιστή” και οτιδήποτε γύρω του.

εχει και αλλους χαρακτηρες περαν scorpion and sub-zero ? εννοω με ουσιαστικο screen time

Έχει αρκετούς από τους βασικούς/σημαντικούς αλλά δεν έχουν σημαντικό χρόνο, πάντα λέω για τα γούστα μου. Κλέβει πολύ χρόνο ο πρωταγωνιστής που οκ υπάρχει και αρκετός χρόνος που είναι μαζί με τους χαρακτήρες αλλά εμένα δεν μου ήταν αρκετό.

Εχει πολυ setup, αλλα γιατι ειναι προβλημα αυτο? Δεν θεωρω πως η μαγεια του Mortal Kombat βρισκεται στις μαχες (ουτε καν στο παιχνιδι εννοω) , αλλα στο lore που συντροφευει τα παιχνιδια, και σε αυτο κατ’εμε η ταινια τα πηγε περιφημα. Α ναι, επισης ειχε πολλες μαχες η ταινια, οποτε δεν ξερω αν ειδαν αλλη ταινια αυτοι που ειπαν οτι δεν ειχε :stuck_out_tongue:

Δεν ηταν απαραιτητος ο χαρακτηρας του Cole, αλλα θεωρω πως ηταν ενας εξυπνος τροπος να μας δωσει ενα POV απο καποιον εντελως ασχετο με ολους αυτους τους περιεργους κοσμους και τις μαγειες τους. Εν τελει δεν ηταν επ ουδενι στοιχειο της ταινιας που την χαλασε για μενα.

Εχει και αλλους, αλλα πιο πολυ εμβαθυνει σε αυτους τους δυο οσον αφορα τους κλασικους χαρακτηρες του ΜΚ, και το κανει εξαιρετικα, σε αντιθεση με τη ταινια του 1995 (που λατρευω ε) η οποια απλα τους δειχνει ως τον κιτρινο και τον μπλε νιντζα.

1 Like
1 Like

https://screenrant.com/dune-3-official-posters-revealed/

Πρώτο trailer λογικά από αύριο

2 Likes