Προσεχως

Ό,τι είπατε και είπε, με μόνη υποσημείωση ότι δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο να μπει στην αφίσα της ταινίας η περικεφαλαία του Αγαμέμνονα. Αργεί το καλοκαίρι.

Δεν το λέω για εδώ ρε, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ‘εκει εξω’ σχολιάζω. Εδώ μια χαρά είμαστε.

1 Like

Το κακό με κάτι τέτοιες επιλογές είναι πως σε βγάζουν πολύ από την ταινία όταν την βλέπεις για πρώτη φορά. Είναι σαν να βλέπεις ξαφνικά τον Batman με φουστανέλα ξέρω γω. Εδώ ένα trailer πέφτει και ξαφνικά αυτό είναι μακράν το πρώτο πράγμα που σου τραβάει την προσοχή και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

Δεν ξέρω κατά πόσο ο Nolan είναι σκηνοθέτης που θα ήθελα σε μια τέτοια ιστορία πάντως. Μου φαινεται σαν να σκηνοθετεί ο Tim Burton ταινία με θέμα τον β παγκόσμιο ένα πράγμα.

Έβλεπα άνετα.

6 Likes

Me too

Εδώ είδαμε ταινία για Β’ΠΠ από Ταραντίνο, ο Μπάρτον θα μας πείραζε

2 Likes

Συγκεκριμενα ειδαμε την καλυτερη ταινια του Ταραντινο και εκεινης της χρονιας.

Ο Νολαν μπορει να σκηνοθετησει σε οποιοδηποτε genre, οπως εχει ηδη αποδειξει.

1 Like

Ούτε του Ταραντίνο, ούτε της χρονιάς (δεν θυμάμαι τι ταινίες βγήκαν τότε, αλλά αν η καλύτερη ήταν το Ινγκλόριους, κλάφτα).

Αν και τώρα πια δεν θεωρώ τίτλο τιμής το “καλύτερη ταινία του Ταραντίνο”. Τεσπά, το Pulp Fiction είναι.

4 Likes

Ινγκλόριους και Τζάνγκο οι τοπ του Ταραντίνο.

1 Like

Προσπαθήσατε αλλά δεν την βρήκατε ακόμα την καλύτερη

Summary

3 Likes

Ναι…τώρα που το ξανασκέφτομαι.
Έπη και τα δύο volumes.

Ισο μεταξυ ισων (και αψογων)

Φανταστικη ταινια το Inglourious Basterds, το οποιο δειχνει και τεραστια εξελιξη του Ταραντινο ως δημιουργου.

1 Like
2 Likes
1 Like
1 Like

:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:
Τρέιλερ αύριο!!!

5 Likes

ΒΤW για το παραπάνω, έχουν ακουστεί (περιέργως) ΠΟΛΥ καλά σχόλια στα pre-screenings…

1 Like

Τρέιλερ σήμερα τελικά!!!

Αυτό το Σούπερμαν στυλ “σε στέλνω κάπου να σωθείς” με χάλασε λίγο.

5 Likes

Mε πηγε 40 χρονια πισω…

2 Likes