Προσεχως

Το Street Fighter δειχνει τεραστιο επος…

2 Likes

Δε το περιμενα τοσο καλο!

2 Likes

Υπάρχει φορουμιτης που έπαιρνε ποτέ τον… Κεν για χαρακτήρα ; Τι κουφή επιλογή ήταν αυτή ;

Εγω εκανα εναλλαγες μεταξυ Ken και Ryu :stuck_out_tongue:

Θυμαμαι ηταν αρκετα δημοφιλης παντως…

2 Likes

Κλαμα. Ηταν η νουμερο 1 επιλογη μου. Γιατι τοσο περιεργο?
Και Blanca γουσταρα.

Πολυ ωραιο φαινεται το τρεηλερακι. Μεσα στην ιδια χρονια θα παρουμε ταινιες MK και SF που φαινεται να ειναι ακριβως οπως πρεπει, επιτελους. Αν και εμενα δε με χαλαει καθολου το ΜΚ του 1995, ηταν iconic οπως ηταν. Τo SF σιγουρα θα το τιμησω οταν βγει σε streaming. Καποιες επιλογες στους χαρακτηρες ειναι λιγο… καπως.

2 Likes

εγώ έπαιρνα Guile :laughing:

4 Likes
3 Likes

“Hippos are vegeterian! He ain’t killing you to eat you…he is killing you for fun!”

2 Likes

τα οχτάποδα φρικιά μοιάζουν έπος μπροστά στα σαγόνια του ιπποπόταμου

Eight legged Freaks, Piranha 3D και ψάχνουμε τον τρίτο :love_you_gesture:

ταινια της χρονιας από τώρα

15 Likes

Τέλειο!!

Την είχαν βάλει στο συρτάρι την ταινία, κανονικά ήταν να βγει πριν 3-4 χρόνια

Δεν θα εβγαινε ποτε αλλα ηρθε η εταιρία με το τρομερο ονομα ketchup entertainment και προσφέρθηκε να την κυκλοφορήσει

1 Like

Όλα αυτός τα έκανε

https://www.youtube.com/shorts/AGyJf1ZCTrU

1 Like

Horrorάκηδες, εδώ είμαστε (; )

2 Likes
2 Likes

o shit - δεν είχα πάρει χαμπάρι πως το Resident Evil ήταν η επόμενη ταινία του Zach Cregge των Weapons και Barbarian :bangbang:
Ψήθηκα διπλά τώρα

1 Like

στο δελτιο τυπου γραφουν οτι σε οσους δεν αρεσε το weapons, Θα μενουν εκτος αίθουσας, δικαιωματικά.

βλέπουμε…

1 Like

Ωραιο τρειλερ αλλα Resident Evil μονο για το marketing. Στην συνέντευξη του που ειδα ελεγε για πολλα easter eggs και έδειχνε οτι σε μια σκηνη στο τρειλερ δινει ενα green herb… wow :rofl:
Αντε να δουμε και κανεναν Leon στο τελος.

Τεσπα εμενα μου αρεσει η δουλειά του οποτε θα το εβλεπα ανεξαρτήτου τιτλου.