Προσεχως

Μόλις είδα Director from Weapons είπα “ωχ” μιας και δεν μου άρεσε η συγκκεριμένη ταινία καθόλου.
Το πρώτο μισό του Barbarian μου άρεσε btw.
Τώρα για το trailer το μόνο που θυμίζει Resident Evil είναι το όνομα, εκτός αν εμένα μου ξέφυγε κάτι.

Ωραίο τρέιλερ, ίσως να είναι καλή horror movie. Resi δεν θυμίζει βέβαια, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

9 Likes

Σας αρεσε; Το πρωτο τρειλερ με ειχε ψησει. Αυτο με ξενερωσε. Πολλες επιλογες που δεν μου αρεσουν εκ πρωτης οψεως. Περιβαλλον λες κ ειναι στην Ισλανδια η Βορειο Καναδα. Λαιστρυγονες που θα μπορουσαν να ειναι εντυπωσιακα φρικαλεοι ειναι σαν απογονοι των Cylon κτλ κτλ. Ελπιζω να διαψευστω

2 Likes

Καλά ειδικά σε αυτό το σημείο έμεινα σε φάση…

obama-confusion

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ τον Nolan να κάνει fantasy/mythology ταινία. Δυσκολεύομαι να βρω κάποιο ενδιαφέρον σε ότι βλέπω και ακούω για αυτή την ταινία so far.

2 Likes

οχι κακό, αλλά ίσως αδιάφορο οπτικά ? και λιγο αμερικανίλα διάλογοι ?

Ειδικά αυτό το “My dad is coming home”. Δηλαδή έλεος.

Τα σχόλια πάντως στο youtube είναι επικά

“People complain about the armour being historically inaccurate. But at least they nailed Odysseus’s Boston accent”

“Spider-Man: Daddy’s Not Home”

“I hope it’s good but man… the dialogue is driving me crazy. Odysseus yelling “Let’s go!” Like his football team just scored is so off”

1 Like

Τώρα δέησα να το δω και εγώ το παραπάνω trailer του Odyssey - το πόσταρα μόλις το είδα πρωί πρωί διαθέσιμο, ξεχάστηκα μετά με αυτά και εκείνα…

Οπτικά ότι έδειξαν, εμένα μου άρεσε αρκετά (ο κύκλωπας που μοιάζει σαν live action εκδοχή του γνωστού πίνακα του Goya με τον Κρόνο, τα μεγάλα, καθάρα πλάνα των φυσικών τοπίων που έχουν επιλεχθεί για τη ταινία, αυτός ο κάτι-σαν φυσικός φωτισμός τη νύχτα, κτλ) και δεδομένου πως μιλάμε για blockbuster σκηνοθέτη πρώτης γραμμής που ποτέ δεν φημιζόταν για την εικονογραφία του, με ιντριγκάρει θετικά και σίγουρα με έχει ψήσει να το δω σε IMAX.
Και το μικρό preview από το soundtrack του Ludwig Göransson επίσης, ακούγεται μια χαρά.

Οκ οι Cylons δεν μου είπαν τίποτα (ήταν άσχημα σχεδιασμένοι τεσπά) αλλά οψόμεθα γιατί οκ, εδώ άλλοι κι άλλοι blockbuster-άδες έχουν το benefit of a doubt μέχρι να δούμε τη συνολική εικόνα (και πως προκύπτει το οτιδήποτε) στον Nolan προσωπικά δεν θα κολλήσω…

Από την άλλη, ε ο γενικότερος τόνος και ύφος, ή οι ελάχιστες ρίμες διαλόγων που ακούστηκαν, δεν με κέρδισαν…ούτε το κακό αμερικάνικο χιούμορ του finale του trailer.
Πολύ σχηματικός “κακός” ο Pattinson (ο οποίος και τονίζεται υπερβολικά στο trailer ως κάτι σαν main villain) πολύ σχηματικό το όλο story που αφήνετε να εννοηθεί, πολύ “λίγο” γενικά το όποιο premise της ταινίας για κάτι “επικό” (δεδομένης της φήμης τουλάχιστον της πρωτότυπης Οδύσσειας) - βάσει του συγκεκριμένου trailer πάντα. Το πρώτο (και πιο κρυπτικό) έκανε θεωρώ καλύτερη δουλειά σαν πρώτη γεύση της ταινίας.

Having said the above, να πω πως είναι η πρώτη φορά που μοντάρετε μέτρια (ή και κακά) ένα trailer; όχι… not great, not terrible για εμένα anyway και αυτά, κουβέντα να γίνεται

1 Like

Το βιβλίο δε μ’ άφηνε να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Με είχε τυλίξει στον κυματισμό του.
Για να δούμε και η ταινία τι έχει να μας πει. Τι έχει να μας χαρίσει ο Αλέξανδρος Βούλγαρης.