Για να δούμε…
Director’s Cut της μετριότατης (στην καλύτερη) ταινίας του 2008 - μιας ταινίας με πολύ κόψιμο και ράψιμο στο τελικό μοντάζ για να κυκλοφορήσει με τον χαρακτηρισμό PG13 τότε (κάτι που ο Carter θα επιχειρήσει να ανατρέψει εδώ με την κατ’ εκείνον “κανονική” version της).
ίδωμεν, στο Disney+ νομίζω μέσα στον Αύγουστο για όλους τους φίλους της σειράς (είμαι btw κάπου στα 2/3, με αυτά και εκείνα, να τελειώσω ένα 3ο re-watch της τον τελευταίο χρόνο+)
2o trailer για Wildwood.
Και εκεί που η κουβέντα πάει συνεχώς στο πως θα αξιοποιηθεί το AI για να γίνονται πιο γρήγορα τα cgi, έχεις τους παλαβούς της LAIKA να κάνουν μια τέτοια ταινία με stop motion. Μαλάκα πρέπει να παω 5 φορές στο σινεμά μόνο για το support σε τέτοιες προσπάθειες. Αληθινή μαγεία το trailer.
Εγώ αλλά τι apple tv ρε? Κωμωδία υποτίθεται αλλά και μόνο που τους βλέπω μαζί, σκάνε ακραία θετικά vibes λόγω True Detective. Η πρώτη σεζόν ίσως η μόνη από σοβαρές σειρές (ακα μη κωμικές) που έχω δει πολλές φορές. Και σκέφτομαι να την ξαναδώ σύντομα…
Η καλυτερη streaming πλατφορμα εκει εξω εδω και μερικα χρονια.
Νέος Luca Guadagnino - το Social Network του 2026;
Sequel Godzilla: Minus One → Godzilla: Minus Zero
Φρέσκος Danny Boyle με καλό buzz από Φεστιβάλ Βενετίας - για την άνοδο της Βρετανικής Sun και της αντίστοιχης tabloid δημοσιογραφίας
τέλος, νέος Σιάμαλαν για να τον δείξουμε και να τον κοροϊδέψουμε πάλι
Απίστευτο trailer γτχμκτπμ
ΠΟΛΥ φοβάμαι πως θα αμερικανέψει υπερβολικά πολύ όπως το πάνε, αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ περιμένω να είναι η απόλυτη ταινία του χειμώνα, παρά το γεγονός πως από Βενετία μας έρχονται απίστευτα υποσχόμενα πραγματάκια. Bucking fastards.
Συμπληρωματικά να πω ότι το Godzilla Minus Zero θα μας έρθει στις 5 Νοέμβρη οπότε μην κανονίσετε τίποτα για εκείνη τη μέρα. ![]()
Λιιιίγο νωρίτερα, δηλαδή αύριο, θα βγει το Hope:
Δουλειά του Na Hong-jin, σκηνοθέτη του The Chaser και του The Wailing, οπότε υπάρχει πίστη.
Α, και για “το Social Network του 2026” υπάρχει κι άλλη υποψηφιότητα:
Αυτό είναι και του Aaron Sorkin, που είχε γράψει το σενάριο και για το Social Network το ορθόδοξο, οπότε παίζει κι αυτό ψηλά. Άλλα δικά του σενάρια είναι κάτι A few good men, Moneyball, Steve Jobs και The trial of the Chicago 7, οπότε υπάρχει πίστη και εδώ.
Edit: Αααα, και τώρα που σκρόλαρα και προς τα πάνω είδα ότι έχουν ήδη ποσταριστεί και το Hope και το Social Reckoning από @Achamian και @Lupin. Τέεελοσπάντων, συνεισέφερα την 5η Νοεμβρίου για το Godzilla τουλάχιστον.
Το γεγονος οτι ο Nathan Fielder φαινεται να σπαει το act του και μοιαζει αγνα φρικαρισμενος λεει πολλα.
Τέρρυ Φοξ, ο άνθρωπος πισω από το μαραθώνιο της ελπίδας το 1980. Ολα τα παιδιά εδώ διδάσκονται την προσπάθεια του να μην το βάλει κάτω.

ανυπομονώ να το δω το επόμενο παρανοϊκo δημιούργημα του nathan.
Ναι ωραια και που σκατά υποτίθεται πως θα το δούμε αυτο τώρα; Και όποιος πει torrent θα επιχειρήσω να τον δαγκώσω μέσο ιντερνετ.
Στο Πηκοκ.