Προσεχως

HBO Max στην Ευρώπη απ’ ό,τι βλέπω. Αλλιώς και πειρατικά εννοείται (don’t bite, δεν είπα τη λέξη που αρχίζει από “t” και τελειώνει σε “orrent”).

3 Likes

Επιτέλους

1 Like
1 Like

Οι Βρετανοί του Χολυγουντ πρέπει να έχουν φτιάξει μια υπερκλικα και να δίνουν ο ένας στον άλλο δουλίτσες…

David Fincher σε σενάριο Tarantino

not my thing excactly το Once Upon a Time in Hollywood, ούτε το Tarantino, ούτε μάλλον τελευταία και ο Fincher… αλλά από την άλλη, αν είναι να δω μια ταινία σε 70s ή 80s setting και να μην μοιάζει με ΑΙ filter app κακογουστιά (τουλάχιστον για το immersion της φάσης δηλαδή) ας έχει έστω σκηνοθέτη τον PTA ή τον Fincher - οπότε we will see (probably)

3 Likes

Μπορεί και να ήμουν ενθουσιασμένος αν δεν έβλεπα το όνομα του Tarantino στο σενάριο.

1 Like

Κατ´εμε το Once Upon a Time in Hollywood ειναι η καλυτερη ταινια του Ταραντινο - μαλλον επειδη δεν ειμαι φαν του και ειναι αρκετα μη-Ταραντινο; Perhaps. Κακιστος τιτλος - προφανως επιτηδες δοθηκε για να μοιαζει με ταινια του σωρου των αμερικανικων '50s ξερω γω.

έλα ρε συ ντροπή

3 Likes

Που κολλαει αυτο; Το “κακιστος τιτλος” πηγαινε στο Further Mis-adventures of Cliff Booth ρε.

Εντάξει τότε. Απλά φάνηκε να το λες για το Once Upon a Time :stuck_out_tongue:

1 Like

Retro-φουτουριστικό σύμπαν ala Bioshock meets Blade Runner και ένα neo-noir animation από τον master του είδους Brad Bird (The Iron Giant, Incredibles 1-2, Ratatouille, Mission Impossible: Ghost Protocol) o οποίος σολάρει πλέον μετά το διαζύγιο με την Disney λόγω της αποτυχίας του Tommorowland και επιστρέφει σε αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους…Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Tom Waits, Bobby Cannavale και πολλοί άλλοι ακόμα στις φωνές - 4/12 σε επιλεγμένες αίθουσες, 18/12 στο Netflix

looks fun!

edit και νέο trailer για Wild Horse Nine

2 Likes

ποιος από εδώ ζήτησε μια “Ξεδιάντροπη Νοσταλγία με έξτρα ξεζούμισμα της τελευταίας ρανίδος παιδικών και εφηβικών του αναμνήσεων” και μια μεγάλη κόακόλα;

:arrow_down:

6 Likes

Δεν μπορώ με τίποτα να αντισταθώ στην φάτσα του Gizmo :hugs:

Μου αρέσει που γυρίζουν πίσω οι Colombus και Spielberg σε σενάριο και παραγωγή. Θα το θεωρήσω καλό σημάδι και θα κρατήσω το φτυάρι θαμμένο προς το παρόν.

μια “Ξεδιάντροπη Νοσταλγία με έξτρα ξεζούμισμα της τελευταίας ρανίδος παιδικών και εφηβικών του αναμνήσεων” κερασμένη στον κύριο παρακαλώ από εμένα :nerd_face:

1 Like

Μωρέ ένα 50-55% της παλιάς νοσταλγίας να πιάσει και θα έχω μαζί μου ένα κουβά κοκακολα :blush:

Και το μεγαλύτερο φτυάρι στο κόσμο αν το γαμήσουν.

Επρεπε να εχει γυριστει Gremlins 3 πριν 30 χρονια ουτως ή αλλως.

Καλλιο αργα παρα ποτε. Χιλιες φορες αυτο παρα μια 100η μαρβελια, ενας 1000ος κλωνος κλασικων horror movies, ή ενα ακομα reboot του Resident Evil.

3 Likes

:hushed:

3 Likes

Με εξαίρεση το Invisible Man όσες μεταφορές κάποιου κλασικού Universal Monster έχουν γίνει τα τελευταία (πολλά) χρόνια μου φαίνονται εντελώς fail. Ίσως το Invisible Man λόγω και την πιο sci-fi φύσης του μεταφράστηκε καλύτερα σήμερα. Ενώ και ο Eggers τελευταία δεν μας τα λέει καλά. Πολύ θα ήθελα να μου αρέσει τούτο εδώ αλλά πλέον είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός.

BTW τις τελευταίες μέρες κάνω επανάληψη στο Penny Dreadful. Τι γαμάτη σειρά! Είμαι στα 2 πρώτα τις 2ης σεζόν. Την θυμάμαι αρκετά καλά, πάντα μου άρεσε αλλά σήμερα μου φαίνεται πολύ καλύτερη. Σίγουρα εδώ έχουμε το καλύτερο τέρας του Frankenstein. Παίζει να είναι και η καλύτερη μεταφορά, αν και προφανώς ξεφεύγει αρκετά σε πλοκή. Αλλά οι χαρακτήρες και το συναισθηματικό βάρος δηλώνουν παρών.

1 Like

τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο “Κυριακή μεσημέρι 2005, mega channel και μερίδα κοτόπουλο Πίτα του Παππού με έξτρα caprise από την κατάψυξη μετά” από το παραπάνω - αλλά το ποστάρω μόνο και μόνο γιατί ο Andrew Scott φημολογείται πως μπαίνει δυναμικά πρώτος, τη δεδομένη στιγμή, στη λίστα με τα φαβορί για το φετινό Oscar Α’ Ανδρικού.

(και η αλήθεια είναι πως μετά την πιο άκυρη βράβευση Α’ Ανδρικού… μάλλον και όλων των εποχών, ε ένας πληθωρικότατος Βρετανός θεατρικός ηθοποιός θα είναι μια άκρως καλοδεχούμενη επιλογή)

1 Like