starcraft περιμέναμε, warcraft θα βγει. τέσπα, δεν έχω και πολλές ελπίδες για κάτι φοβερό δυστυχώς.
το trailer απο το The Social Network του david fincher…
από ότι καταλαβαίνω(οσο μπορω απο αυτο το trailer) δεν ειναι mindfuck καθόλου και παίζει και ο # justin timberlake :?
δεν βλεπω φως . . .
Μιλουσε για αυτο καιρό τώρα και όπως φαίνεται επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Και μάλιστα τα πραγματα φαίνεται να είναι καλύτερα απο ότι τα περιμέναμε. Ο Guillermo Del Toro τελικά προσχωράει στην μεταφορά του mountains of madness του Lovecraft στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα στο προτζεκτ έχει χωθεί και ο James Cameron ως παραγωγός.
Τελικά να δείτε που θα μας βγει σε καλό που απόχωρησε από την σκηνοθεσία του Hobbit.
φτάνει να μην καθυστερήσουν/αναβάλουν τα γυρίσματα…
να μην το περιμενουμε καμια 20αρια χρονια…
ωχ, μουφα το τρειλερ
εμένα πάλι δε μου φαίνεται και τόσο μούφα.
τί παραπάνω μπορεί κάποιος να κάνει δηλαδή με αυτό το θέμα?
πάντως η σκηνοθεσία κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι φίντσερ.
μουφα=οχι τοσο καλο οσο το περιμενα (εχοντας δει μονο το τιζερ, με το οποιο ειχα εν8ουσιαστει)
χμμ, δεν ξέρω καθώς δεν έχω δει το τίζερ.
πάντως αν και το θέμα δε με ελκύει τόσο, βλέποντας το τρέιλερ με κάνει να θέλω να τη δω την ταινία.θα δείξει.
εγώ εμπιστεύομαι τον φίντσερ με κλειστά μάτια…
και εγω
, δεν ειπα οτι δεν 8α τη δω κιολας,απλα περιμενα κατι πιο mindfuck
και εγώ είμαι λάτρης των mindfuck ταινιών και αυτές οι ταινίες είναι και ο λόγος που έχω λατρέψει τον φίντσερ.
όμως για mindfuck καταστάσεις πλέον υπάρχει ο νόλαν…
παλι καλα γιατι εχω πηξει στις σειρες την τελευταια 2ετια :-k
To κακό με τον Φίντσερ είναι το έχει βγάλει και μερικές μουφίτσες όπως το Μπεντζαμιν Μπατον ή το άλλο με την Τζόντι Φόστερ και το κρυφό δωμάτιο οπότε δεν είναι να βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά ότι θα είναι ταινιάρα επειδή είναι δικό του. Για τον Νόλαν είναι αλλιώς τα πράγματα αφού δεν έχει βγάλει ακόμα κακιά ταινία.
χαχαχα εριξα κατι υπνους στο μπατον, ουτε καν ο μπραντ πιτ δεν με κρατησε ξυπνια :-k
Oι σινεφίλ του φόρουμ τι έχετε ακούσει για ένα έργο όνοματι baaria, του τορνατορε?? Διάβασα τις προάλλες διθυραμβικές κριτικές
μουφίτσα το μπέντζαμιν μπάτον?είσαι λίιιιιιιγο υπερβολικός νομίζω…
έχω ακούσει κι εγώ εξαιρετικά σχόλια.
τα είχε πάει πολύ καλά και στο φεστιβάλ της βενετίας νομίζω…
πάντως είναι σίγουρα από τις ταινίες που περιμένω να δω.
Κι εγώ το ίδιο. Δε ξέρω η όλη προβολή της πολύ πρόσφατης ιστορίας της Ιταλίας (20 αιώνας) μέσα από τα μάτια τρίων όλοκληρων γενιών μιας οικογένειας της Σικελίας, μου βγάζει κάτι το επικό.
Σημειώνω ότι επιλέχτηκαν μόνο ιταλοί ηθοποιοί
(επίσης συμφωνάω με χόρορ για τον βενιαμίν)
το μπεντζαμιν μπαττον δεν ηταν μουφιτσα, ηταν μεγαλη πατατα:p…
Για τορνατορε,μακαρι να ειναι καλο,αλλα απο την αλλη κρατας μικρο καλαθι γιατι πλην το ‘σινεμα ο παραδεισος’ δεν εχει κανει τιποτα αναλογο,μοναχα μετριοτητες μεχρι σημερα…
Το Legend of 1900 καλό ήταν, αν και κυρίως λόγω Tim Roth
ισχυει, συμπαθητικη ταινια αλλα οχι κατι παραπανω…και ο Ροθ πολυ καλος,κλασσικα…αλλα οσες ταινιες του εχω δει, εχω παρατηρησει οτι εχει ενα θεματακι με νοσταλγια και μελαγχολια εκει που δεν πρεπει παντα…τεσπα, ιδωμεν, μακαρι να ειναι καλο και το τελευταιο…
λουπιν μιας κ πιασαμε την μουρακλα τον τιμ ροθ στην κουβεντα
θελω ενα συντομο σχολιο σου (αμα θες κανε κ σεντονι) για αυτη τη ταινια
(αν δεν την εχεις δει εσυ ,δεν την εχει δει κανενας…)