Αυτό που λες περί μελαγχολίας νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα εδώ… http://bit.ly/cJM7E4
αχαχαχαχαχαχα εισαι θεος
ολα τα λεφτα στο 1.16 
ανασες βαθιες και γραφω και βιβλιο για αυτη τη ταινια:p…και νομιζω πως ενας Γρακχος,εαν δεν κανω λαθος,θα εχει να γραψει και αυτος τα ιδια…
Παρολο που εχει πολλες αδυναμιας-οι οποιες οφειλοντε αποκλειστικα στο οτι καποια θεατρικα δεν μπορεις να τα αποδωσεις τοσο ευκολα στο πανι-, ειναι ο ορισμος αυτου που λεμε ‘‘κρυφο διαμαντι’’…για να μην κανω σεντονι ομως και ειμαι και οφτοπικ, να πω οτι η ταινια εχει μερικους απο τους κορυφαιους διαλογους/λογοπαιγνια που εχουν ‘γραψει’ στο πανι(φανταστειτε ενα πινγκ-πονγκ με ατακες, η μια πιο κοφτερη απο την αλλη), μια πραγματικα απιστευτα εξυπνη ιδεα σαν σεναριο και ρεσιταλ ερμηνειας απο τους 2 πρωταγωνιστες+τον Ντρεηφους που ειναι και αυτος μαχιμος\m/
Οι ατακες εκτοξευοντε με ρυθμους πολυβολου, σχολιαζοντας με τρομερο υφος και τροπο τη λογοτεχνια, τη ζωη, τα παντα ολα…ειδικα αυτη η εμπνευση με το κενο μνημης κτλ ειναι θριαμβος…
Πραγματικη ιδιοφυια ο Στοπαρντ που το εγραψε και κυριως που το σκεφτηκε…
Εχω να το δω, τουλαχιστον 5 χρονια αλλα και παλι θυμαμε οταν μια φορα στο ασχετο το ειχα πετυχει μολις που αρχιζε στην τιβι ενα σαπιο βραδυ και με ειχε κανει τοτε να θελησω να δω ολες τις ταινιες που εχουν γυριστει σχετικες με Σεξπηρ…
μλκ, νεξτ γουηκ που κατεβαινω ελλαδα το εχω κατεβασει asap και το ξαναβλεπω στο χαλαρο…
αμα ο μοντε το πετυχει αυτο το ποστ,κατεβαστο αμεσως…
awake \m/,μαχιμος!!
Rosencrantz: I don’t believe in it anyway.
Guildenstern: What?
Rosencrantz: England.
Guildenstern: Just a conspiracy of cartographers, then?
lupin ποτε δεν αμφεβαλλα για σενα 
εισαι τα 2 προσωπα του ιανου
Δανικας - Σκουπιδοφαγος :lol::lol::lol:
Don’t Be Afraid of the Dark Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο trailer (μαλλον τιζερακι ειναι)
καλό φαίνεται!!! spooky:!::!: αν είναι σαν το The Orphanage του Guillermo del Toro, θα πάω τρέχοντας να το δω:D:D
Barney’s Version με Paul Giamatti, Dustin Hoffman…:-k:-k
Εντάξει το expendables μάλλον έχει χάσει απο τα αποδυτήρια μετά από αυτο το τρέλειρ.
Όταν τα έλεγα εγώ:roll::roll:
Βlack Swan
http://www.youtube.com/watch?v=5jaI1XOB-bs&feature=player_embedded
Aronofsky κανε το θαυμα σου
\μ/
ωχ, δεν το δα να ρχεται αυτό.
γερασμενο ναταλακι 
την ταινιαρα despicable me γιατι δεν θα τη δειξουν δω;
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ;
πω πω (ειναι και με ωραιο 8εμα), γαμώ
παιδια μουφα θαναι του αρονοφσκυ.κ παω κ στοιχημα.
ον τοπικ
ειδα το τρειλερ κ πεθανα
[SIZE=“6”][B]
ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΟΑΚΙΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ???
ΚΛΑΙΩ.[/B][/SIZE]
http://www.youtube.com/watch?v=Y2spHiYOORc&feature=player_embedded
απο ΠΟΙΑ αποψη?
Eμενα με εφτιαξε γιατι θυμιζει παλιο καλο τεραστιο Πολανσι αρρωστα…
Μακαρι να κανει το 5 στα 5…
οντοπι, γιοακιν βαριεμαι, publicity attention whore μου φωναζει απο μακρυα αλλα μακαρι να κανω και λαθος γιατι μου αρεσε σαν ηθοποιος σε αρκετες ταινιες…
μην γινεσαι ιεροσυλος , παναθεμα σε 8)
ο παλιος καλος πολανσκι ηταν ΨΥΧΕΡΜΑΝ . ο απονοφσκι δεν εχω καταλαβει ακομα τι καπνο φουμαρει.
τεσπα ,ιδωμεν.
οσο για τον γιοακιν , μου φερνει σε ατομο΄η δοξα κ τα drugs μου πηραν την ψυχη μου’
μπορει ναναι κ πατατα ξερω γω.ευσεβεις ποθοι.
(μου πας κοντρα τωρα ε λογω τζενουλας ?
)
οχι οχι,
κλαιν μαιν η Τζενουλα, ουτως ή αλλως αυτη εχει ηδη κριθει και νομιζω οτι ειναι στο απεναντι ακρο της Βουγιουκλακης, οσες χαζοταινιουλες και αν εκανε και αυτη-οι οποιες ειναι απολαυστικοτατες οπως και ναχει-…
Ψυχερμαν Πολανσκι, εξπλεην πλιζ γτ δν το πιασα με τη μια…ο Αρονοφσκυ παντως μεχρι τωρα ειναι σχεδον αψεγαδιαστος…περαν του Π-που μαλλον ειναι η αγαπημενη μου ταινια του-,εχεις Ρεκβιεμ, Φαουντεν-επιφανειακο ή μη η μαεστρια του πισω απο τη καμερα κανει μπαμ- και Wrestler περισυ που με εκανε να νιωσω ‘πονο’ για πρωτη φορα σε χολιγουντιανη ταινια μετα απο πολλα χρονια…εχει τεσπα τις καλυτερες προδιαγραφες…και το τρεηλερ αμα δεν εγραφε Αρονοφσκυ απο πανω θα ορκιζομουν πως εβλεπα τρεηλερ νεας ταινιας Πολανσκι…τρομακτικα παρομοιο μοτιβο…
Γιοακην και παλι ψιλοκλαιν…ο καλος ο Φηνιξ εφυγε πολλα χρονια πριν δυστυχως-καφριλα αλλα μετα το stand by me που ειχα δει σε μικρη ηλικια και στα καπακια εμαθα πως αυτος ο πιτσιρικας πεθανε με ειχε ταραξει-…ελπιζω να μην δουμε μονο κανα some kind of monster ala Φηνιξ…
Ψυχερμαν = Ψυχακιας.
Που ηταν , δεν το συζηταμε μονο οι ταινιες που γυρισε εκει στα 60s-70s αρκουν για να παρει το μεταλλιο
ακομα θυμαμαι τα πλανα στο τελος της ροζμαρι
που εχει βαλει τον μαυρο σταυρο αναποδα στο καροτσακι-ανατριχιλες
κια ψιλοχεζω
ο αρονοφσκι τωρα - ειδικα τωρα που ο φιντσερ μας ταχει κανει λιγο σκατα - ειναι ελπιδα
αλλα δεν τον θελω μονο μαυρο (pi,requiem.wrsetler) αλλα να παει κ ενα βημα παρακατω
βεβαια θες κ το καλο σεναριο για να απογειωσεις μια ταινια κ αυτα πλεον ειναι πιο δυσευρετα κ απο τους maidenades εδω μεσα οποτε πασο
το fountain παντως ειναι επος κ οσοι λενε οτι δεν ειχε τπτ αυτη η ταινια , μου θυμιζουν ατομα που δεν ακουνε πχ τζαζ γιατι δεν εχει τραγουδιστη κ σολο :lol:
αναμενουμε μενος μοντεχρηστου:p
αφου το γουσταρεις κ εσυ he doesn’t stand a fucking chance 8)
[SIZE=“6”]Mooooooooooonteeeeeeeeeeeeeeee [/SIZE]