Εγώ έχω ακούσει πως πρόκειται για πολλά επεισόδια συραμένα στην μορφή μιας μεγάλης ταινίας. Δεν νομίζω να διαφέρει και πολύ από το σίριαλ.
Επίσης δύο ταινίες που περιμένουμε μέσα στο 2008 είναι η διλογία “Τhe Argentine” και “Guerilla” του Στίβεν Σόντεμπεργκ που έχουν σαν θέμα την ζωή του Τσε με τον θεό Μπενίτσιο Ντελ Τόρο να τον ενσαρκώνει.
Καλό ακούγεται…
Όχι, το ειπε και αυτο ο Κουτσογιαννοπουλος
Δεν ειναι επεισοδια μαζι, ειναι η συνεχεια της ζωης των 4 γυναικων, ετσι οπως τα αφησε το τελευταιο επεισοδιο. Η ταινια δειχνει οτι δεν ειναι χαπι εντ τελος παντων.
yeah
αυτο φαινεται παρα πολυ καλο
και εφαγε τρελο πολεμο απο το χολιγουντ
νομιζω δεν θα παιχτει εκει στους κινηματογραφους
Τέτοιες ταινίες δεν πολυβλέπω γιατί δεν μαρέσει να βλέπω μια ταινία βιογραφική από την προσωπική άποψη του σκηνοθέτη.
Αλλά νομίζω δεν έχει θέμα την ζωή του.
Έχει θέμα τα γεγονότα που συνέβησαν , όσα έκανε.
Δεν εστιάζει στην προσωπικότητά του.
Βέβαια τέτοιες ταινίες δεν πολυβλέπω γιατί δεν μαρέσει να βλέπω μια ταινία από την προσωπική άποψη του σκηνοθέτη.
Ο Ντελ Τόρο λένε είναι θαυμάσιος (όπως πάντα).
Μια ματιά εδώ:
http://www.filmsdistribution.com/fd_film.php?id_film=309
με έκανε να χαρώ πολύ.
Ελπίζω πραγματικά το αποτέλεσμα να είναι μία αξιόλογη βιογραφία. Και η επιλογή της ηθοποιού πιστεύω ότι είναι η πιο κατάλληλη. 8) 8) 8)
Ποια είναι η Κοκό?
εγω γτ θελω να δω αμερικανια χαζο-υπερηρωικη ταινια με will smith ?
πρωτοτυπο σεναριο, καταρριπτει στερεοτυπα φλωροηρωων 8)
Επίσης μέσα στο 2008 περιμένουμε το MACHETE. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις. Όσοι έχουν δει τα Death Proof και Planet Terror ξέρουν.
they fucked up,with the wrong mexican…:bow2: :bow2: :bow2:
ωω ένας πολυ πολυ πολυ ασχημος επιδειξιας
και δωρο τα stainless steel κουζινικα
They call him…MACHETE :bow2:
Θα το δούμε εννοείται…
προσκυναμε ντανυ τρεγιο!!!
Δεν είναι καν επίσημο αλλά κάτι μου λέει πως στα επόμενα χρόνια θα δούμε ταινία “Hulk εναντίον Iron Man” με πρωταγωνιστές φυσικά τους Εντ Νόρτον και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Όσοι έχετε δει το Hulk και ξέρετε τον ρόλο του Ντάουνι Τζούνιορ στον Iron Man σίγουρα καταλάβατε τι εννοώ. Όσοι δεν έχετε δει ακόμα το Hulk δείτε την καριέρα του Τζούνιορ εδώ: http://www.imdb.com/name/nm0000375/ και κοιτάξτε ποια είναι η τελευταία ταινία στην οποία εμφανίζεται και ποιόν χαρακτήρα υποδύεται σε αυτήν…
Η μαρβελ εχει σκοπο να κανει ταινια anengers,γι αυτο…
Όντως… Το έψαξα και βρήκα τα εξής. Καταρχήν να εξηγήσουμε πως οι Avengers είναι μια ομάδα υπερηρώων της Marvel που στα κόμικ μάχεται κατά του κακού. Ο Κάπτεν Αμέρικα ηγείται και μέλη της είναι οι Iron Man, Ηulk, ΑntMan, Nick Fury και Τhor. Οι Iron Man και Hulk βγήκαν φέτος σε ταινίες, το 2010 προβλέπεται να βγουν ΑntMan, Νick Fury και Thor ενώ το 2011 θα βγουν οι ταινίες “The First Avenger: Captain America” και “The Avengers”. Σε κάθε μία από αυτές τις ταινίες θα υπάρχει μία μικρή σκηνή προς το τέλος όπου θα σε ψιλιάζει για το Avengers. Και το Hulk και στο Iron Man υπήρξαν τέτοιες σκηνές. Μόνο που το Iron Μan η σκηνή αυτή παίχτηκε μετά τους τίτλους τέλους και έκανε την εμφάνισή του σαν Νick Fury ο Σάμουελ Τζάκσον.
Έλεος! Πόσο μετά γαμώτεν? #-o :lol:
Πως το έδειχνε?