Προσεχως

Με το που έπεφταν οι τίτλοι τέλους. Μην τρελαίνεσαι. Ούτε εγώ την είδα.

εγω την ειδα!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και γαματο ηταν το σκηνικο που καθε φορα ο πρακτορας που παρακολουθουσε τα γεγονοτα συστηνοτανε σαν πρακτορας της Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division
και του λεγανε συνεχεια οτι κατι επρεπε να βρει για να μην λεει ολο αυτο το μακρυναρι

και στο τελος λεει πολυ απλα SHIELD!

χαχαχ

παντως μαυρος ο νικ φιουρι???

κουλο λιγο

Γιατί όχι;

Ποσο παιζει να μοιαζει με τον Jackson? 8O

Στο Ultimate Marvel Universe,που ξεκινησε τα τελευταια χρονια,ο Nick FUry εχει τα χαρακτηριστικα του Jackson εξ αρχης,αφου πρωτα ρωτηθηκε ο ηθοποιος,αν επετρεπε κατι τετοιο στους δημιουργους κ αυτος συμφωνησε…ετσι,μετα απο λιγα χρονια,δεν ειχε κ αντιρηση να παιξει οντως κ τον Fury,στις επερχομενες Marvel ταινιες…

:lol: τι μαθαινει κανεις…πολυ badass μου κανει…Νice 8)

badass motherf@cker,Οπως θα ελεγε κ ο ιδιος…:bow::bow::lol: :lol:

Λοιπόν διάβασα κριτικές για μια ταινία που ήθελα να δω (The Happening) και όλες είναι απογοητευτικές…
Το είδε κανείς?
Ούτε το Χουλκ είδα ακόμη.

Το Happening δεν το είδα αλλά το Hulk ναι. Κοίτα από τότε που η Marvel έχει δικά της studios το καλό είναι ότι δεν βλέπουμε ακυρίδικα σενάρια(όπως το προηγούμενο Hulk που καλή η πρόθεση αλλά το αποτέλεσμα άκυρο) και το αποτέλεσμα είναι πιο πιστό και όχι τόσο υπεραπλουστευμένο(σαν τα Spiderman π.χ.) με αποτέλεσμα οι ταινίες να βλέπονται. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο τρελό προσωπικό στοιχείο στη σκηνοθεσία και τους αφηγηματικούς κώδικες των ταινιών με αποτέλεσμα να μην ξεφεύγει από το καλό ή το πολύ καλό σε κάτι παραπάνω. Με άλλα λόγια μην περιμένει κανείς κάτι ανάλογο των 2 πρώτων X-Men αλλά από την άλλη μην περιμένει και τα χάλια ενός Ghost Rider. Όποιος είναι Fun, όπως εγώ, πιστεύω ότι θα γουστάρει. Το αποτέλεσμα ήταν καλό πάντως αλλά όχι τόσο καλό όσο το Iron Man. Ο Norton ήταν τόσο ταιριαστός για το ρόλο αυτό που δεν θα μπορούσε να αποτύχει, αν και είναι ο ρόλος για τον οποίο δούλεψε λιγότερο σε όλη την καριέρα του.

Κάτι άλλο, η Betty Ross αντιστοιχεί σε μια Liv Tyler ενώ η Mary Jane Watson σε αυτό το βρωμόμπαζο. Έλεος ρε Raimi.

Το είδα χθες.Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά.Είχε πολύ μυστήριο ωραία ατμόσφαιρα και κάποιες πολύ γ***τες σκήνές (οι οποίες απότι μόλις είδα είναι σχεδόν όλες στο τρέιλερ αλλά εγώ ευτυχώς δεν το είχα δει μέχρι χθες που πήγα στην ταινία).Νταξ μην περιμένεις να δεις την ταινιάρα αλλά η ώρα περνάει πολύ ευχάριστα.Βέβαια το καλό ήταν ότι δν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται και μου φάνηκε πρωτότυπη η υπόθεση.Εσυ που είδες το τρειλερ ίσως να ψιλοβαρεθείς γιατί δν εξελίσεται και πολύ,ένα κυνηγητό είναι περισσότερο.

O Jackson θα κάνει το Fury?8)

yeap

απο τι φαινεται
το χε “προβλεψει”

παντως καλυτερα jackson παρα μιτς μπιουκανον!!! :lol: :lol: :lol:

To είδα χθες το The Happening και ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Άλλη μία απίστευτη μαλακία από τον Night Shyamalan, χωρίς λόγο ύπαρξης. Μιάμιση ώρα με το ζόρι η ταινία και δεν δείχνει απολύτως τίποτα. Απορώ γιατί τον θεωρούν καλό σκηνοθέτη αυτόν τον βλαμμένο όταν η μοναδική καλή του ταινία ήταν Η Έκτη Αίσθηση πριν από 10 χρόνια.
Το Hulk ήταν παραδόξως καλό και σίγουρα πολύ καλύτερο από το προηγούμενο το οποίο ήταν απάλευτο. Αξίζει και να το δεις στο cinema για τα εφέ και όλα τα σχετικά.

Ok θενξ για τις πληροφορίες…

Το the happening είναι τεράστια μούφα…εντελώς ανέμπνευστο, με μηδενικό κοινωνικό σχολιασμό πάνω σε αυτό που πραγματεύεται, κανένα μυστήριο και μέτριες έως κακές ερμηνείες…ένα έργο άνευ λόγου ύπαρξης…μην κάνεις το λάθος κ το δεις (cinema τουλάχιστον…). Δεν δηλώνω fan του Σιαμαλαν αλλά ούτε εχθρός του…Εντάξει για την έκτη αίσθηση δεν έχω λόγια, αλλά μου άρεσαν κ ο αφθαρτος και πολύ περισσότερο το σκοτεινο χωρίο…αλλα το the happening είναι πατάτα ολκής!

Bασικά όλοι οι σχολιασμοί για το “The Happening” θα μπορούσαν να γίνονται στο “Τι ταινία είδατε στο σινεμά”.

Είδα εχθές στο σινεμά το τρέηλερ του “Righteous Kill”:

[…]Most people respect the badge, everybody respects the gun[…] και

[…]Nothing wrong with a little shooting, as long as the right people get shut[…]

-Robert De Niro-

-----------------------------------------------------------THE END----------------------------------------------------------------

Πόσο εύκολα εντυπωσιάζεται αυτός ο potofgold, σα τα παιδιά! :stuck_out_tongue:

http://www.imdb.com/title/tt0438488/

Βλέποντας κυρίως ποιος είναι ο πρωταγωνιστής, μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. :-k

Υπομονή μέχρι του χρόνου. :slight_smile:

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Alexandre Aja’s “Mirrors”[/SIZE][/FONT]