δεν ειχα ιδεα οτι βγαινει ταινια captain america…
Mακαρι να μην ειναι πατατα… περιμενω Ρεντ Σκαλ !
Εχω κ εναν φιλο ανιματορ που δουλευει στο production και μου χει πει καλα λογια, να δουμε
και νεο τρειλερ
μακαρι αν μην ειναι πατατα, αν και δεν μου γεμιζει το αμτι πολυ ο εβανς, τον ειχα και στους fantastic 4…
Μόλις βρήκα τυχαία ότι εντός 2011 θα βγει το On The Road σε ταινία!!
Πάνω που το διάβαζα!
Και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Sam Riley (Control) :bounce: Μόλις μου έφτιαξε η μέρα!
http://www.imdb.com/title/tt0337692/
Αν ενδιαφέρεται κανείς, μόλις μάθω περισσότερα θα πω.
Επίσης, [B]αυτό[/B]–> http://www.youtube.com/watch?v=VihlsPKMh4U
μου φάνηκε ότι θα έχει πλάκα! Βγαίνει το καλοκαίρι.
όχι άλλη ταινία με Cameron Diaz, Justin Timberlake πλζζζζζζζζζζζζζζζζζ…
[REC] 3 Genesis :-k
θα ειναι πρικουελ!!!
κρίμα…
interesting :-k ελπίζω να αξίζει και να μη ξεφτιλίσει ένα από τα καλύτερα βιβλία της beat λογοτεχνίας που έχουν γραφτεί ποτέ.Αναμένουμε 
Είμαι αισιόδοξη ως προς αυτό! Προς το παρόν συνεχίζω το βιβλίο!
Και μόνο το γεγονός πως βιβλίο του Pynchon θα γίνει ταινια μου αρκεί για να κατουρηθώ από τη χαρά μου, βάλε μέσα και το γίγαντα Paul Thomas Anderson (ποιος Nolan και ποιος Fincher, σόρυ κιόλας) και λογικά θα περάσω τα επόμενα χρόνια -γιατί κάπου για 2014 πάει η ταινία- με το πλι στο χέρι. Κι έχει και Robert Downey Jr. η ιστορία. Θα επανέλθω σε κάνα-δυο χρονάκια όταν με το καλό έχει αρχίσει να γυρίζεται.
Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί ήδη :
[B]13 Assassins[/B]
Θεματολογικά φαίνεται καρα-αντιγραφούλα του 7 Samurai , ακόμα και στους τρόπους που αντιμετωπίζουν τον εχθρό , ή στους αριθμούς των μαχόμενων ( απ τα λίγα που δείχνει το τρειλερ δηλαδή ) …Αλλά αν ειναι προσεγμένο είμαι σε mood να το δώ 8)
[B]"[B]Hesher[/B]" arrives on May 13 in theatres. The film also stars recent Oscar winner Natalie Portman and “The Office”'s Rainn Wilson.
The movie is a dark comedy-drama about a disturbed young man, played by Levitt, who wreaks havoc in the lives of a boy and his father after the death of the boy’s mother.[/B]
ναι μεταλλικα…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=157156
*σε ενα τρέιλερ άκουσα και Motorhead…γιεα μπειμπι

Πω, φαίνεται πολύ γαμάτη…! Αααχ, κι ο Joseph… αν και τον κονταίνουν απίστευτα τα μακριά μαλλιά, πάλι τον αγαπάμε.
Ρε πλάκα-πλάκα, πότε πρόλαβε και γύρισε ΤΟΣΕΣ ταινίες η Natalie Portman, και παντρεύτηκε κι έμεινε κι έγκυος εκτός των άλλων?! Πρέπει να τα 'χει παίξει 8O
Η ταινία για την οποία ανυπομονώ περισσότερο και θα βγει σε 11 μήνες ακριβώς (:() στην Αμερική (:(:() είναι το πρώτο Hunger Games, λατρεμένο βιβλίο, γαμεί και δέρνει πραγματικά.
http://www.imdb.com/title/tt1392170/
Από το μέχρι στιγμής ανακοινωθέν καστ δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένη. Η πρωταγωνίστρια Jennifer Lawrence (που έκανε ντεμπούτο φέτος με το Winter’s Bone και τσίμπησε και μια υποψηφιότητα για όσκαρ) πιστεύω ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί στο ρόλο της ατημέλητης, δυναμικής και πολεμίστριας Κάτνις αρκεί να ξεφορτωθεί τη χαζοαμερικανιά και το ξανθό της εμφάνισής της. Το αληθινό χτύπημα όμως ήταν τα αγόρια- είναι και οι δύο πολύ άσχημοι δυστυχώς. Ο μεν Peeta δείχνει ολίγον retard, ο δε Gale ένα ντουλαποειδές. Απογοήτευση!
Τέλος πάντων, θα δούμε, μη βιαστώ να την καταδικάσω! Έχω μεγάλες προσδοκίες γιατί ειλικρινά μπορεί να σπάσει ταμεία, άσχετα αν φαίνεται ότι οι παραγωγοί δε με συμμερίζονται, γιατί ο σκηνοθέτης είναι Τρεχαγυρευόπουλος, ειδικά από περιπέτειες δεν νομίζω να 'χει ιδέα. Πάντως ένα σας λέω σοβαρά, το μισό καλή από το βιβλίο να είναι θα 'ναι αξιόλογη ταινία!
Κι επειδή είμαι πωρωμένη, [I][U]πάρτε κι ένα τρεϊλεράκι fanmade[/U][/I] το οποίο έχει άπειρες ανακρίβειες βέβαια, αλλά είναι μέσα στο πνεύμα. Το στόρυ μπορεί να σας φανεί χιλιοειπωμένο, αλλά η Suzanne Collins το πάει αυτό που λέμε σε άλλο επίπεδο…
Επίσης αδημονούμε για [I][U][SIZE=“3”]αυτό[/SIZE][/U][/I] κι [I][U][SIZE=“3”]αυτό[/SIZE][/U][/I] με William Wilson και Ρόουζ:D
ΜΑΚΑΡΙΙΙ να 'ναι Jace ο Alex Pettyfer γιατί οποιοσδήποτε άλλος θα μου φαίνεται λίγος!!
Α, κι η ανακοινωθείσα Clary γλυκιά και αρκετά κατάλληλη μου φαίνεται.
μαγκες πρεμιερα thor την πεμπτη 28 απριλη και πρεμιερα fast and furious στης 5 μαιου8O8O8O
για το [B]crazy, stupid, love[/B] δε βλέπω να έχετε μιλήσει.
http://www.youtube.com/watch?v=eK68Y3oMEk8
θα μας έρθει το σεπτέμβρη.
Ω ΝΑΙ! Ω ΝΑΙ! Μετά από ένα “φημολογείται” που μας παίδεψε δυο χρόνια, επιτέλους δρομολογήθηκε! Σας αγαπάω όλους! 
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;; Josh Hutcherson στο ρόλο του PEETA;;;; Με σκου-τώνετε!! 
Νομίζω πάλι πως ο Hemsworth ταιριάζει για Gale… Αλλά εμείς στηρίζαμε ανέκαθεν Peeta- τι πράγματα είναι αυτά;;; Διαμαρτύρομαι! Θέλω να μιλήσω με το σκηνοθέτη!
[SPOILER] Για να μη θίξω το ότι ο Peeta έπρεπε να είναι ΞΑΝΘΟΣ με ΜΠΛΕ ματάκια! Τι θα κάνουν; Φακούς και περούκα;; [-X[/SPOILER]
Να με συμπαθάς, αλλά από πού κι ως πού ο Τερζής είναι η γλυκιά και κατάλληλη Clary;; :blink:
Συμφωνώ κι επαυξάνω πάντως για Pettyfer! Κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι ο Jace περισσότερο από αυτόν!
Καλά εντάξει, όταν με το καλό βγουν αυτές οι δυο σειρές στην οθόνη, μπορεί να περάσω από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου…:roll:
[SPOILER]Αρκεί ο Dimitri που θα επιλέξουν να μην είναι σαν τον επιλγεμένο Peeta! ^^[/SPOILER]
ντεκαπάζ λογικά. Το μόνο εύκολο… :roll:
:-k Γιατί Τερζής η κοπελίτσα? Μια χαρά είναι!
… ααα το έπιασα:p

Ντάξει, πρέπει να της μειώσουν λίγο τις φρυδούμπες (σ’ αυτή τη φώτο δεν είναι σε όλο τους το μεγαλείο) αλλά νομίζω θα γίνει καλή. Μικροδείχνει και πάρα πολύ, στο Blind Side που την είδα ήταν 21 -το 1989 γεννημένη- αλλά πολύ πιστευτή για 16χρονη.
[B][U]Immortals[/U][/B]
Καλο φαινεται τουτο αλλα πολυ 300αριλα. Θα μου πεις απο τον ιδιο παραγωγο ειναι… Αλλα νταξει πολλες ομοιοτητες σε εφε και σκηνικα.
Ασε που μυριζομαι οτι εχουν πετσοκοψει την ιστορια του Θησεα γιατι περι αυτου καταλαβα οτι προκειται
Καλέ, βλέποντας το τρέιλερ στο 1:27 είχα μπροστά μου το Λεωνίδα να λέει: “This is where WE fight, this is where THEY die. THIS-IS-SPARTA!” :lol:
Εκτός αυτού όμως, το όλο κόνσεπτ “οι θεοί μας εγκατέλειψαν, χρειαζόμαστε κάποιον να μας σώσει” χτυπάει ένα κουδουνάκι σχετικά με το περίφημο Clash Of The Titans, το οποίο ήτο και μούφα τελικά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω και πολλά περισσότερα από αυτήν την παραγωγή… Τι θα έλεγε το Χόλιγουντ να αφήσει για λίγο την Αρχαία Ελλάδα στην ησυχία της, γιατί η προσέγγιση που της κάνουν δεν έχει καμία σχέση;;; 
[SPOILER]Καλά, καλά… Ας μην είμαι προκατειλημμένη- μπορεί να είναι και καλό. Σοβαρά όμως, κάποια στιγμή πρέπει να “ξεφύγουν” λίγο από το δωδεκάθεο και τους ήρωες. Θυμήθηκα τώρα που στον Πέρσυ Τζάκσον και την Κλοπή της Αστραπής παρουσίαζαν την είσοδο του Ολύμπου στο Χόλιγουντ και το στέκι των Λωτοφάγων στο Λας Βέγκας:!:[/SPOILER]
Nαι κι εμενα πολυ το Clash of the Titans μου θυμισε και φοβαμαι οτι το ολο πραμα θα ειναι πατατα. Οι τελευταιες παραγωγες σχετικα με την αρχαια Ελλαδα ειναι οντως για γελια. Με κανουν να θεωρω το Troy αριστουργημα μπροστα τους.