Προσεχως

[B]ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ[/B]

SPOILERΌχι αλήθεια δεν το αντέχω αυτό το πράγμα[/SPOILER]

χεχε…και εγω αυτό είπα όταν είδα την περιγραφή

[B]ΛΑΘΟΣ.!!![/B] ΣΒΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.!

Γαμάτο καινούργιο και χορταστικό trailer για Tin Tin

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=79673

ίσως επειδή βλέπε λάθος ταινίες γυρισμένες σε handcam.Το rec το έχετε δεί;

Το rec ήταν το τελευταίο που ανέχθηκα με την κάμερα στο χέρι.

no more [-X

καλά δεν υπάρχουν και τοοοσα πολλά που να αξίζουν με τέτοια τεχνική γυρίσματος.Τα περισσότερα είναι βλακίες τύπου blair witch project

το έχουμε δει το rec.καλό ηταν…αλλά ναι…οχι άλλο.!!

όπως οχι και αλλο ρεκ…

χαχα…δεν είναι να πω κάτι…αμέσως με διαψεύδουν τα γεγονότα

είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι αυτό το rec θα το γαμήσουν.
Το πρώτο ήταν το καλύτερο,στο δεύτερο είχε ξεφύγει λίγο το σενάριο και τώρα στο τρία θα το γεμίσουν με υπερβολές πιστεύω.Γενικότερα όμως αν είναι καλή η ταινία με δυνατό σενάριο το handcam δεν είναι και άσχημη τεχνική.Προσδίδει αμεσότητα και στις ταινίες τρόμου μπορεί να συντελέσει ώστε να βγούν σκηνές πολύ τρομακτικές,με το ξάφνιασμα να είναι σύμμαχος.Χρειάζεται επίσης έναν καλό σκηνοθέτη ώστε να μπορεί να στήσει τα πάντα με τρόπο που θα πείσει και χωρίς υπερβολές πάντα

http://trailers.apple.com/trailers/paramount/hugo/

Το παραπάνω trailer είναι από μια παιδική ταινία (Ηugo) με πρωταγωνιστή ένα ορφανό αγόρι που θα γνωρίσει την περιπέτεια στον σταθμό τραίνων του Παρισιού την ώρα που το κυνηγάει ένας “κακός” φύλακας.
Και ποιος ο λόγος για να κάνω μια αναφορά για αυτή την ταινία εδώ μέσα που θυμίζει τυπικούρα της disney όσο τίποτα άλλο; Μα επειδή την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο… Martin Scorsese. Ναι ο ίδιος σκηνοθέτης που έχει κάνε τον ταξιτζή και το Οργισμένο Είδωλο.

Περιεργο τραιλερ… πολυ καλο καστ, πολυ καλος σκηνοθετης αλλα δε με τραβηξε πολυ η ιστορια ! Σιγουρα θα τη δω στο σινεμα βεβεα.

The Thing 2011

μακάρι να ειναι καλο γιατι θα τους γα#$σω!!! :stuck_out_tongue:

το κλασικό ειναι απ’ τις αγαπημένες…

απο το τρειλερ καλο μου φαινεται

Ο Del Torro θέλει να κάνει το Beauty And The Beast με την Emma Watson!

Καλά αυτός πολλά θέλει να κάνει αλλά τελικά τίποτα δεν κάνει. Το project του mountains of madness τελικά ναυάγησε αν και ο ίδιος κάποια στιγμή το θεωρούσε σίγουρο και μάλιστα είχε μιλήσει και για συμφωνία με Τομ Κρουζ. Υπενθυμίζω πως για αυτό είχε αφήσει την σκηνοθεσία του Hobbit. Τώρα υποτίθεται πως έχει αναλάβει μια άλλη μεγάλη παραγωγή φαντασίας (sci-fi) με εξωγήινους που δεν έχει ξεκινήσει καν γυρίσματα. Με αυτά και με αυτά τελευταία του ταινία ήταν το σικουελ του Hellboy και δεν βλέπω κάτι καινούργιο από αυτόν για αρκετό καιρό ακόμα

Σε σκηνοθεσία Steven Soderbergh.

>>[B]κλικ[/B]<<

το CONTAGION φαίνεται πολυ καλο…

οσο για τον Del Torro εχω φάει τρελη ξενερα με την “ακύρωση” του mountains of madness…

Όσοι ψάχνετε μια ανάλαφρη κωμωδία, στις 18 Αυγούστου έρχεται το Friends With Benefits, με [SIZE=“5”]Mila Kunis[/SIZE] και [SIZE=“1”]Justin Timberlake[/SIZE] στο πρωταγωνιστικό δίδυμο.

>>[B]κλικ[/B]<<