Χαχα ο τύπος απ’ τους The Lonely Island. Κρίμα να μην παίζει περισσότερο.
Κατά τα άλλα πατάτα φαίνεται, αλλά σε κάνα θερινό, με 4,5 ευρώ, ίσως.
Εκτός του τύπου απο΄τους Lonely Island, και η Emma Stone. <3
Ντάξει, μόνος λόγος που θα τη δούμε είναι η Mila Kunis… Αν και σίγουρα έχου βγει και χειρότερες αμερικάνικες κωμωδίες. Αυτή φαίνεται αν έχει fun.
Και τώρα, σε κάτι που σας αφορά:
Το πρώτο trailer του Amazing Spider-man. Ο Andrew Garfield στο ρόλο του Spiderman και μαζί του η Emma Stone (<3). Φρέσκο καστ. Μ’αρέσει. Και το trailer μ’αρέσει επίσης, αν και η ποιότητά του δεν είναι καλή. Mirror’s Edge φάση. Το περιμένουμε σε ένα χρόνο από τώρα.
>>[B]κλικ[/B]<<
Καλο φαινεται αλλα το trailer ειναι οντως χαλια απο ποιοτητα.
πλέον δεν το δείχνει
μαλακιαρα μου φαινεται, γενικα η ιδεα αυτου του ‘πρηκουελ’, γιατι τι σκατα πρηκουελ να κανεις, οταν ταχα μου η πρωτη ταινια ταχει δειξει αυτα.
δε μαρεσει και αυτος, ο σπάηντη ειναι και αστειος, αυτος ειναι οσο σπασοκλαμπανιας ειμαι και γω, booo
τα first person πλανα ηταν χαριτωμενα ομως
Ενώ ο Μαγκουάιρ ήταν και δυνατός και ευέλικτος και αστείος ταυτόχρονα.
(Νoooot.:thumbdown:)
Μπα εγώ στηρίζω Φλωράκο Γκάρφιλντ, πολύ συμπαθής.
Τώρα το γενικό κόνσεπτ μουφίτσα αλλά το χόλυγουντ πρέπει να βγάλει λεφτά, οι άνθρωποι πεινάνε. Επίσης ο Σπάιντερμαν γενικά με αφήνει παγερά αδιάφορη.
Βγαίνοντας λίγο οφφ, θυμήθηκα όμως το Green Lantern τώρα, και θέλω να πω ότι το τρέιλερ μου φάνηκε τρομερά αστείο για κάποιο λόγο.
[COLOR=“Lime”]http://www.youtube.com/watch?v=f_MlYxNT4Xg&NR=1[/COLOR]
Ειδικά ο Ρέινολντς, θέλω να πω, πόσο γελοία φάτσα έχει και ΓΙΑΤΙ γίνονται γαλάζια τα μάτια του με την μάσκα, μπλιαξ! Νευρικά γέλια με είχαν πιάσει. Επίσης ο Green Lantern στο Justice League δεν ήταν μαύρος και δεν έριχνε κι εκείνο το γκομενάκι?? Πολύ καλύτερος.
Ιερόσυλη?:-s
Δεν μου άρεσε καθόλου ο νέος Πητερ Πάρκερ. Καθόλου όμως, ούτε φατσα ηθοποιού ούτε το όλο στυλ outcast/emo/geek για την νέα γενιά. Εννοείται πως θα την δω βέβαια μακράν ο αγαπημένος μου comic ήρωας.
Το μόνο που κρατάω από το trailer.
Υπάρχουν πολλοι Green Lanterns, ειναι οποιον διαλεξει ο φανος καθε φορα, δεν ειναι μοναχα ενας.
Να κανεις το διαβασμα σου ΠΡΙΝ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΓΥΝΑΙΚΑ.
Ιεροσυλη μοναχα επειδη σε αφηνει αδιαφορη ο καλυτερος υπερηρωας ολων των εποχων (μετα τον Gambit).
εδιτ: emo λεει, δακρυζω
μα ο Parker ηταν ΠΑΝΤΑ geek, και ναι ο Μαγκουαηερ μου φαινοταν φοβερος στον ρολο του
Ε μα σαν emo μου φάνηκε εκεί στην τάξη με την κουκούλα. Ναι φυσικά και ήταν geek αλλά δεν κρυβόταν.
Τεσπα ο Μαγκουαηερ ήταν μια χαρά στο ρόλο του αλλά ο απόλυτος Παρκερ ηταν αυτός period

Τότε εξακολουθώ να είμαι ιερόσυλη, σιχάθηκα Μαγκουάιρ.
Και [I]ξέρω[/I] ότι είναι όποιον διαλέξει το μαντζαφλάρι, απλά ο μαύρος ήταν γαμάτος και φτάνει με τους clean-cut λευκούς ήρωες, θα ήθελα έναν Γουίλ Σμιθ…
[SIZE=“1”]Όχι ότι δεν έχει σώμα για υπερήρωα και ο Ρέινολντς.[/SIZE]
Το νεο Spiderman φαινεται απλα απογοητευση. Τη ποιοτητα και το feeling των προηγουμενων ταινιων δε θα τη φτασει ποτε. Ο Μαγκουαιρ ειναι ετη φωτος μπροστα, και δε μπορω να το πιστεψω πως σου αρεσει αυτη η μιξα.
BTW σto Green Lantern ο Ρεινολντς μια χαρα ταιριαζει στο ρολο. Και εμενα το τραιλερ δε με ειχε εντυπωσιασει αλλα οταν ειδα την ταινια την ευχαριστηθηκα
ρε παιδια που θα βρουμε αυτο…?

νεες ταινιες που θα βγουν
Contagion
Crazy Stupid Love
Jack And Jill
Λοιπόν, κοιτάχτε πως έχουν τα πράγματα για το νέο Spiderman.
Από μικρός είχα κόλλημα με Marvel και DC Comics και αγαπημένος μου υπερήρωας ήταν ο Spiderman. Σε σχέση με τον Batman για παράδειγμα, που ήταν το αντίπαλο δέος, είναι πολύ πιο indie/geeky κόμικ και γούσταρα. Γενικά η Νέα Υόρκη μου έκανε πολύ περισσότερο από τη Gotham City. Δεν είμαι μεγάλος φαν του gothic/noir στοιχείου.
Το πρόβλημα με το Spiderman, σε αντίθεση με τον Batman, είναι ότι δεν έχει καλές ταινίες. Εν μέρει λογικό, μιας και ο Spiderman έχει πολύ πιο fun και κομιξάδικη αισθητική, δύσκολη να αποτυπωθεί στο σινεμά. Η τριλογία με τον Maguire κούρασε αρκετά. Η πρώτη ταινία ήταν κάπως συμπαθητική, οι επόμενες όμως δύσκολα βλέπονται δεύτερη φορά με τον Maguire να είναι βαρετός και καρικατούρα.
Δε με χαλάει δηλαδή που πιάνουν το θέμα από την αρχή. Το ίδιο έγινε και με τον Batman με τα εξαιρετικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε. Θέλω μια ταινία του Spiderman με μια σκηνοθετική προσέγγιση κοντά σε αυτήν του Scott Pilgrim Vs. The World. Η βιντεογκεημάδικη αισθητική λοιπόν του teaser (ΔΕΝ είναι trailer) μ’αρέσει. Και ο Garfield μια χαρά είναι για το ρόλο. Πέρυσι στο Never Let Me Go και (ειδικά) στο Social Network ήταν πολύ καλός.
Το soundtrack της ταινίας πάντως είναι ήδη έτοιμο, άσχετα αν το χρησιμοποιήσουν ή όχι:
http://www.youtube.com/watch?v=H1TjTcTGEGI 8)
Αυτά.
Τα ξαναλέμε σε ένα χρόνο από τώρα.
Spiderman 2, Doc Oc, ασαλιωτα σε πηρε.
indie λεει.
Τα 2 πρωτα παιζει να ειναι και απο τις καλυτερες ταινιες της Marvel. Το 3ο αν και ειμαι λατρης του Venom εχασε αρκετα στη συνοχη.
Τωρα να μου λες οτι θες Scott Pilgrim … λογικο να σου αρεσει ο νεος Σπιντερμαν, γτ ειναι καρναβαλι .
Ο Μαγκουαιρ ειχε το κομικο στοιχειο οσο επρεπε, αλλα και τη σκοτεινια που χρειαζεται.
Mετα τον Green Goblin του Dafoe , δν υπαρχει αλλος
Και για μενα 2<1<<<3 ειναι τα Σπαιντερμαν.
Τωρα αυτο θα ειναι πρικουελ?
Εμενα μου φαινεται πιο πολυ για ριμπουτ του στορυ αλα μπατμαν.
Ενιγουει οι σκηνες στο τελος του τρειλερ ειναι αρκετα ενθαρρυντικες.
καλυτερη μεταφορα προσωπου απο κομικ σε ταινια
[SPOILER]
[/SPOILER]
καλα ηταν τα σπαιντερμαν , η μερι τζειν με κουραζε καπως
γκριν λαντερν ομως ειναι ο αγαπημενος υπερηρωας κι ας μην εχω διαβασει τοσα πολλα . η ταινια δεν φαινεται και πολυ καλη παντως ,περιμενω να τη δω στο σινεμα
Οι καλύτερες ταινίες τις marvel είναι τα x-men βασικά (με εξαίρεση το last stand). Τα 2 πρώτα spiderman ήταν πολύ καλά και το δεύτερο με τον Doc Oc απλά γάμησε. Ο Molina ήταν ένα και ένα για τον ρόλο. Μου κάνει εντύπωση πάντως το ότι δεν άρεσε ο Μαγκουαηρ. Ήταν πολύ καλός στο ρόλο του ακόμα και στο 3 που ο Raimi κατέστρεψε τον black spiderman για τα καλά (αν και δεν είμαι σίγουρος πως το έκανε αυτός, μόνο σε εμένα η ταινία φάνηκε να αλλάζει σκηνοθέτη από σημείο και μετά; ). Ειδικά αυτό το καρικατούρα που λες horror δεν το βλέπω καθόλου.