ουτε greengrass ουτε matt damon?? are you fuckin’ kidding me??
Σκηνοθέτης είναι ο Τόνι Γκίλροϊ, σεναριογράφος των προηγούμενων Bourne και σκηνοθέτης του Michael Clayton. Καλή επιλογή θα έλεγα.
Και ο Τζέρεμι Ρενέρ που πρωταγωνιστεί είναι από τους καλούς νέους ηθοποιούς και νομίζω του ταιριάζει και ο ρόλος.
ωραιο, αλλα ποσο μλκες ειναι να κανουν τον Lizard σαν τον Killer Croc??
μπορει να ακουγεται too nerd-ish, αλλα η ‘μουσουδα’ του Lizard εκανε τη διαφορα…
προσωπικα αναμενω τρελα αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=rE09rUdpB94
weedon θεε παρε τη παε και δεν συμμαζευετε
καλος ειναι σαν σεναριογραφος των προηγουμενων (και απο αυτο εχει ενα safe), αλλα σαν σκηνoθετης δεν ξερω. προσωπικα τα 3 bourne ο greengrass τα απογειωσε, δεν θυμαμαι καμια αλλη τριλογια που το επομενο να ειναι καλυτερου του πρηγουμενου. ο ρενερ οσο συμπαθης και να ειναι, παραειναι μπουλουκος. τεσπα, θα δειξει οταν ερθει η ωρα. παντως ειδα ολο το καστ του ultimatum ειναι μεσα.
O Greengrass σκηνοθέτησε τα 2 τελευταία, το πρώτο το έκανε ο Doug Liman.
Βασικά για μένα όλα δείχνουν ότι πρόκειται για σοβαρότατη παραγωγή και ότι πάνε να κάνουν κάτι πραγματικά καλό: Ταλαντούχος σκηνοθέτης που ξαναγράφει το σενάριο, καλή επιλογή πρωταγωνιστή, όλο το εξαιρετικό καστ του Ultimatum μέσα συν Edward Norton, συν Rachel Weisz, πλην Julia Stiles που δεν την πάω μία.
Όλα δείχνουν ότι πάνε να εξελίξουν τον μύθο του Bourne και όχι να τον αμαυρώσουν. Τεσπά, στην πράξη θα φανούν όλα, απλά εγώ είμαι αισιόδοξος.
ετσι που το λες συμφωνω, αλλα bourne σημαινει damon γμτ!! :lol:
αν και δω προκειται για το legacy του.
Πω…ο τραγικός δεν έχω δει κανένα Bourne
Ευκαιρία να τα τσεκάρω πριν βγει το καινούριο
εφυγες αμεσως!!!
[B]Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger στο “The Tomb”[/B]
Ανακοινώθηκε επίσημα πως ο Sylvester Stallone και o Arnold Schwarzenegger θα συνεργαστούν γα άλλη μια φορά για την ταινία “The Tomb”.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση τύπου:
Το “The Tomb” ακολουθεί τον Ray Breslin (Stallone) ο οποίος είναι ο καλύτερος αρχιτέκτονας φυλακών στον κόσμο. Έχει αναλύσει όλες τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και τώρα πρέπει να θέσει όλη αυτή τη γνώση σε πράξη, ώστε να καταφέρει να αποδράσει από τη φυλακή που έχει ο ίδιος σχεδιάσει. Ο Schwarzenegger, υποδύεται τον Church, έναν φυλακισμένο που θα βοηθήσει τον Ray να αποδράσει.
Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Σουηδός Mikael Håfström και το σενάριο υπογράφει ο Miles Chapman. Τα γυρίσματα του “The Tomb” θα ξεκινήσουν την άνοιξη στη Louisiana, ώστε να κυκλοφορήσει η ταινία μέσα στο 2013.
[B]
Πηγή: geeknews.gr[/B]
*πολιτικό χαμόγελο+φάτσα μποτοξ
Λάθος φώτο έβαλες όμως
(όχι δεν είναι κάποια σκηνή της ταινίας αλλά τραυματισμός και των 2 σε γύρισμα)
ε, μπαρμπαδια είναι, ατυχήματα θα πάθουν
Θα μπορούσε να ναι τραυματισμός και όχι διαφημιστικό gag,αλλά ο Stallone έχει μια σύριγγα στον λαιμό του
http://www.youtube.com/watch?v=34x6m-ahGIo&feature=youtu.be
επειδη εχει τυχει να διαβασω το προηγουμενο βιβλιο του Σεθ Γραχαμ Σμιθ, Pride and Prejudice and Zombies, αμα το αντιστοιχο βιβλιο ειναι το ιδιο καλο και το μεταφερουν και σωστα, θα μιλαμε για μεγαλο επος…
Επισης το Wanted ηταν μια απο τις μεγαλυτερες παπαριες που ειδα ποτε, αλλα τα Nightwatch-daywatch γαμουσαν αμφοτερα οπωτε συνεχιζω να πιστευω οτι ο Bekmambetov καποια στιγμη θα κανει ενα καλο μπαμ στην αμερικανικη action κλωτσοπατιναδα…
ωπ ασχετο αυτα τα nightwatch daywatch δεν θα ειχαν και ενα τριτο μερος?ξερεις αν βγηκε τελικα?
δυστυχως δεν εχω ιδεα, θα ριξω μια ματια around να δω τι παιζει…
…θά΄ταν υπέροχα νέα, αλλα μάλλον δεν υπάρχει τρίτη ταινία:):!:
Ναι ρε μαγκα ειδα ενα trailer απο το συγκεκριμενο σημερα που ψαχνομουνα στο internet και μου φανηκε παρα πολυ καλο.Αναμενουμε
[B]Δείτε το trailer της ταινίας για την 17 Νοέμβρη[/B]
Την επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα 20/2, κάνει πρεμιέρα η αμφιλεγόμενη ταινία γύρω από τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».
Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαθεοδώρου η ταινία ‘‘17 Ν’’ παρουσιάζει την ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης που άφησε πίσω της πολλά θύματα και των βασικών πρωταγωνιστών της, έτσι τουλάχιστον όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη.
Στην ταινία, το ρόλο του Αλέκου Γιωτόπουλου ερμηνεύει ο Ηλίας Λογοθέτης, του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Νίκος Ψαράς, του Χριστόδουλου Ξηρού ο Πασχάλης Τσαρούχας, του Σάββα Ξηρού ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την γυναίκα του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου και η Κασσάνδρα Βογιαντζή τη σύζυγο του Ξηρού, Αλίσια Ρομέρο. Ο Σπύρος Φωκάς υποδύεται τον Πάμπλο.
Η ταινία έχει ξεσηκώσει ήδη αρκετές αντιδράσεις, ενώ αντίθετα στο περιεχόμενο της ταινίας είναι και τα φερόμενα ως μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται στη φυλακή, ενώ η Αλίσια Ρομέρο και η Αγγελική Σωτηροπούλου έχουν καταφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας την απαγόρευσή της.
Mα καλα τη MILFαρα τη Δραγουμη για Σωτηροπουλου?:!:…
[SPOILER]ο προβληματισμος μου τα σπαει:p[/SPOILER]