Προσεχως

Eνδιαφερον αλλα παρα πολυ κακο τραιλερ. Κριμα γτ φαινεται b movia.

όντως η ταινία 17Ν δείχνει προχειράτζα. Τους πρόσθεσα και στο facebook βέβαια αλλά κλάιν μάιν.

είχα δεί τη short movie Zombinladen, επιτέλους την κάναν και κανονική ταινία. Σαν όνομα πάντως το Osombie νομίζω τραβάει λιγότερο…

Μία απ’τις ταινίες που περιμένω πως και πως, παρόλο που είναι κωμωδία, φαίνεται να είναι αξιόλογη απλά και μόνο σαν ιδέα! 8O

To Iron Sky τοχω πετυχει πολυ καιρο τωρα, απο περσυ νομιζω. Ειδα σημερα οτι θα κανει πρεμιερα στη Berlinale παντως ! Το ποιο εντυπωσιακο ομως ειναι ο τροπος με τον οποιο εγινε, που αποτελει πραγματικο μαθημα για νεους filmmakers. http://www.youtube.com/watch?v=nLRcUcg2TUI

Συμφωνώ. Τελείως δημοκρατικός τρόπος, νοιάζονται για το κοινό, και του δίνουν κι επιλογές. Εκεί που περίμενες να γίνει το αντίθετο (αφού ναζί = φασίστες)… :stuck_out_tongue:

Για να δούμε όμως τελικά, θα βγεί τόσο καλό. Το αφισάκι μου θύμιζε και λίγο Sucker Punch, το οποίο δε με ξετρέλανε και πολύ τελικά. Υπομονή μέχρι τον Απρίλη.

[B]Jail docu-drama [U]Caesar Must Die[/U] wins Berlin award[/B]

The film, directed by veteran brothers [B]Paolo and Vittorio Taviani[/B], follows a group of real-life convicts as they rehearse for a prison performance of Julius Caesar.
Critics said the fact that [U]most of the cast were prisoners[/U] intensified the drama of Shakespeare’s tragedy.

2 Μαρτίου στην Ιταλία λέει. Ελλάδα, κανείς δεν ξέρει μάλλον.

η ανυπομονησία δεν περιγράφεται :!: δεν υπάρχει περίπτωση, θα είναι ΓΑΜΑΤΗ.

ρε το ξέρατε οτι βγαίνει Sequel!!!

aπ’ οτι φαίνεται το double D θα μας βγάλει τα ματια

Κλαιω…βυζιά, πιράνχας, χασελχοφ, πόδι που πυροβολά

να και κάτι να περιμένουμε…

νεο trailer avengers

Αυτό ερχόμουν να ποστάρω :stuck_out_tongue:

Γάμησε αυτή η ταινία μόνο σε μεγάλη αίθουσα με 2 κιλά ποπ κορν και 3 λίτρα κοκα κολα.

:bow2::bounce::bow2:

Πρώτο trailer για το Frankenweenie του Burton

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xD6yNqOrnQQ

looking good…αν και δεν ειμαι φαν του Corpse Bride, αυτο εδω fit for me μια χαρα…βεβαια ο πανταχου παρων καρκινος ονοματι Ντισνεη τρομαζει, καθως και η αναφορα στο alice in wonderland, αλλα κλαιν, ειδωμεν…

Edward Scissorhands - Twentieth Century Fox
The Nightmare Before Christmas / Ed Wood - Touchstone
Batman / Batman Returns / Charlie and the Chocolate Factory/Corpse Bride- Warner Bros.
Sleepy Hollow - Paramount
Sweeney Todd - Dreamworks
Alice in Wonderland - Disney

Αγαπητή Disney. Όταν στο τρέιλερ μιας ταινίας σου πετάς το όνομα Tim Burton, δεν είναι ανάγκη να μας πεις ότι είναι αυτός που σκηνοθέτησε το Alice in Wonderland μόνο και μόνο επειδή σε αυτό το αίσχος έβαλες και εσύ το χεράκι σου. Λίγο ντίγκνητι ρε πούστη μου!

Λογικο. Kανει Promotion στα δικα της.

Ωραίο το τρέιλερ της νέας ταινίας του Burton.

Άσχετο αλλά είμαι ο μόνος που μετά το avengers θέλει προσεγμένη justice league ταινία; :-k

[B][U]On The Road[/U][/B]

Κλάμα μόνο.

Πότε βγαίνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ωραία πράγματα. Αναμένουμε!

Απ’ ότι ξέρω, η ταινία ήταν έτοιμη από καιρό αλλά δεν έπαιρνε διανομή. Στο Imdb λέει ότι βγαίνει τον Μάϊο στο Βέλγιο και ακολουθούν και άλλες χώρες (δεν αναφέρει κάτι για Ελλάδα), αλλά δεν ξέρω πόσο επίσημο είναι αυτό.