Προσεχως

Εγώ πάλι από τους μπάσταρδους δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα :lol::lol:

Γενικά πάντως δεν με πειράζουν τα δάνεια του Ταραντίνο όσο το ότι οι ταινίες του είναι σαν σποτάκια φόρος τιμής παρά ταινίες. Και αυτό κατά την γνώμη μου ισχύει για όλες τις ταινίες που έχει κάνει.

Χωρίς να έχω εμβαθύνει στο σινεμά, ο Ταραντίνο δε νομίζω να προσπαθεί να περαστεί από κανέναν με τον τρόπο που τον κρίνουν οι επικριτές του… Κολλάζ κάνει ο άνθρωπος, και οι περισσότερες ταινίες του δεν έχουν σενάριο της προκοπής.

Το βλέπω ως την αποθέωση της αισθητικής, αν θέλετε κάποιοι της κολλάζ αισθητικής που πάει και κλέβει τον πατέρα του και την μάνα του (όπως κάνουν οι καλλιτέχνες δηλαδή), και τον εκμηδενισμό του νοήματος.

Και το κάνει καλά αυτό, το λέω γω που είμαι φαν του νοήματος και αν δεν έχει καλό στίχο η κομματάρα που ακούω δεν την ξαναακουμπάω.

edit: Αυτό που λέει ο Dead κάνει ουσιαστικά… Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτό δεν του αρέσει το στυλ του Ταραντίνο… και αυτό είναι οκέη, αλλά μετά συζητάμε σε άλλη βάση

http://www.cosmo.gr/Entertainment/Cinema/h-epoxh-twn-pagetwnwn-4-o-xoros-twn-hpeirwn-einai-edw-me-ena-kainourgio-ksekardistiko-treiler.1808983.html
θα είναι καλό;:-k

[B]Flight[/B]

[B]Shadow Dancer[/B]

ετσι. αυτή την αντίδραση περίμενα :smiley:

*μπες και στο thread των ονείρων να καεί το μυαλό σου.

΅δαξςδιαξςδοαςιξδαιςξδαι΄ςδξαιλςδξαςλδ

Δεν υπαρχει Τζατζ Ντρεντ χωρις Σταλονε [-X

αχαχ, καλο:’)

απλά λέμε. ακόμη γράφεται.
επίσης μετά απο avengers εχεις χάσει απο τα αποδυτήρια

Kαλα,η Justice League εχει χασει απ τη στιγμη που δημιουργηθηκε στα κομιξ.Το κακεκτυπο των Avengers,ακομα ενα λιθαρακι στο βουνο της ντροπης που λεγεται DC

Δεν νομίζω να βγει ποτέ. Μόλις απογοητευτούν από τα νούμερα του man of steel λογικά θα το ακυρώσουν.
Εκτός και αν ρίξουν όλο το βάρος στον batman μιας και θα γίνει reboot το 2015.

[B][U]Savages[/U][/B]

Νέα ταινία από τον Όλιβερ Στόουν. Εντυπωσιακό καστ αλλά το σενάριο μου φαίνεται μεγάλη απάτη. Για να δούμε.

*δεν θυμαμαι αν εχει μπει

τι είναι αυτό ρε μαλάκες?!

[B]TOTAL RECALL[/B]

Υβρις και ιεροσυλία σε μια απο τις καλύτερες sci-fi ταινιες των 90’s

εκει στη λρισα ειστε λιγο πισω ε?

δεν ξερω αν το ξερεις αλλα βγαίνει και το hobit… :stuck_out_tongue:

Άμα έχει γκόμενα με 3 βυζιά θα το δω.

κλαίω

κάπου έλεγε οτι δεν είναι remake. αλλά…

Ριμέηκ είναι δυστυχως