remake ειναι
ε για αυτο έβαλα το αλλά…
απλά κάπου έγραφε πως δεν είναι. και έλεγα μπας και έχει καμιά άλλη εξέλιξη ή κατι τέτοιο
Εχω πολλουσ φιλους που δουλευουν στο Total Recall στα VFX και ακομα δεν εχει τελειωσει χαχα. Παντως λενε οτι φαινεται ωραιο! Θα το τιμησω σιγουρα… μπορει να ειναι κακο ρεμαικ (που δεν ειναι ακριβως ρεμαικ νομιζω) αλλα θαθελα να το ξαναδω στη μεγαλη οθονη.
εγω πάντως δεν το βλεπω και τοσο κακο…
και πιστεύω απο θεμα τεχνολογίας θα απόδοση καλύτερα τη βιβλιαρα του dick…
Eγω θελω να βγει το Ted!Δεν ξερω,μου εχει τραβιξει πολυ το ενδιαφερον το τρειλερ και οχι μονο!
:arrow:http://www.imdb.com/title/tt1637725/
οχι ρε παιδια [-X
και δεν κανει ο Colin Farrell για τετοιο ρολο
αυτο θα ειναι καλο
http://www.youtube.com/watch?v=1rb4aYU5vsc
ωρφωασδασδαδαδαδασαδσασδαδαδσαδασδα
τοχω δει ηδη καμια 10αρα φορες, FUCK YEAH, δεν μπορω να περιμενω!!!
ψχσψζψδσωαωφβωερβφσδωδσαψα
The dark knight rises ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ!!!
Δε νομιζω να ειναι πιο επικο απο το dark knight μιας και η θρυλικη/ιστορικη πλεον ερμηνεια του Λετζερ το εχει ανεβασει σε δυσθεωρητα επιπεδα,αλλα τουλαχιστον ειναι στο ιδιο πνευμα φωτογραφιας σκηνοθεσια κ ετσι! Θα γουσταρουμε σκοτεινιλα παλι!! :D:D:D
ρε γαμώτο δεν πρόλαβα!
Βάλε στο γιουτιούμπι “Dredd trailer” και πάτα να σου βγάλει αυτά που ανέβηκαν την τελευταία μέρα.
Ένα σνικ πικ είναι, 11 δευτερολέπτων.
ειχε το κανονικο το πρωι, 2 λεπτα, ΚΑΥΛΑ ΣΚΕΤΗ, θα βγει οφισιαλ σημερα μεσημερι οπωτε ντοντ γουορυ
περιμένω
Σωστός ο Lupin.
Ωραίο φαίνεται αλλά το φλώρικο “I am the law” που λέει δεν συγκρίνεται με το έπος του Σταλόνε. Πάντως δείχνει πολύ καλό. Αφού παίζει και η Σέρσει με τον Έομερ
αχαχ, η ‘‘ταινια’’ του Σταλλονε, περαν απο μια πραγματικα ΚΑΚΗ ταινια, ειναι μαλλον και η χειροτερη μεταφορα κομικ σε μεγαλη οθονη, κυριολεκτικα βιασε το στορυ του Ντρεντ…οπωτε ναι, προφανως δεν συγκρινεται, οταν ψελιζει ‘i am the law’’ στο τρεηλερ ο Ουρμπαν, ειναι λες και βλεπω τον ιδιο τον Ντρεντ οπως τον διαβαζω κοντα 20 χρονια τωρα…
κλαμα μονο
Επίσης από αυτά που διαβάζω, ο Ούρμπαν δεν θα βγάλει καθόλου το κράνος σε όλη την ταινία για να μείνει πιστός στο κόμικ όπου ο Ντρεντ δεν το έβγαζε ποτε.
κανε θεούλη μου να μην είναι φόλα και εγω δεν θα σου ξαναζητησω τιποτα
ε ναι, μονο και μονο για αυτο συγκινουμαι…
επισης μαρεσει που μοιαζει πολυ προσγειωμενο, ουτε εφε πολλα πολλα ουτε μαλακιες, Pure δραση και συμμοριτικες καταστασεις, φανταζει ιδανικο!!!