Προσεχως

[B][U]World War Z[/U][/B]

Γάμησε!

Εντίτ: Μόλις διάβασα ότι το σενάριο το υπογράφει ο Damon Lindeloff και προσγειώθηκα λίγο ανώμαλα. Φακ!

δυστυχώς, για τους…“οικείους” λόγους,[B] έχω περιορίσει πολύ την έξοδο στο κινηματογράφο [/B]([I]φυλάω φράγκα για λαιβ[/I]).

Αν πάω τελικά ([I]με ή χωρίς παρέα- αν και προτιμότερο με παρέα στη περίπτωση αυτή[/I]) είναι για:

κι εγω θελω να την δω αυτη
τραγικη σκηνη στο 01:19

νεο τρανσφορμερς
το 2014
με τον γουολμπεργκ στη θεση του λεμπουφ

World War Z

ps: Ολοι κοπιαρουν τη μουσικη του Prometheus fact.

ποσταριστηκε λιγο πιο πανω

με την καλη εννοια το ειπα :stuck_out_tongue:

warm bodies

ρε αυτο φαινεται ωραιο

Η καλύτερη ταινία όλων των εποχών είναι γεγονός. Προσκυνήστε!

μαλάκες δάκρυσα . δεν κρατήθηκα…:lol3::lol3::lol3:

εκει που λεει ο παρουσιαστής για το youjizz :lol2:

εδιτ. δεν την παλευω. 3 φορές το ειδα.χαχαχαχαχα

εντάξει τα 'σπασε το trailer.

Έτσι, προσκυνήστε, μην αρχίσω να την παίζω και πεθάνετε όλοι :stuck_out_tongue:

[B]+MACTΟΥPΜΠEHCON+[/B]

…αυτά είναι:bow2::bow2: :lol3::lol3:
:):!:

Παίζει να είναι η πιο cool απειλή έβα…

Remake Suspiria. Επιτέλους, καιρός ήταν με υποσχόμενο καστ και καμμένο σκηνοθέτη:

[B]http://www.imdb.com/title/tt1034415/[/B]

Το cast κάτι λέει (αν και αυτή την ορφανή ποτε μου δεν τη χώνεψα). Τον σκηνοθέτη για να είμαι ειλικρινής δεν τον ξέρω και με μια ματιά που έριξα στις ταινίες του στο ιμδβ παίζει να έχω δει μόνο το pineapple express. Θα είναι πολύ δύσκολο επιχείρημα να βγάλει αυτή την αποπνικτική και αρρωστημένη ατμόσφαιρα του αυθεντικού:-k

τι εχει ακουστει για την ταινια αυτη?

The Life of Pi

φαινεται φοβερο παντως

Έχω διαβάσει το βιβλίο το life of pi, το οποίο είναι πολύ καλό. Η ταινία ετοιμαζόταν εδώ και πολυυυύ καιρό, και θυμάμαι στην αρχή είχε ανακοινωθεί ότι θα την έκανε ο Jean-Pierre Jeunet και είχα καταχαρεί. Μετά δυστυχώς την παράτησε, και πλέον μετά από πολύ καιρό κυκλοφορεί απ’ τον Ang Lee, τον οποίο βρίσκω φοβερά αδιάφορο σαν σκηνοθέτη. Anyway, καλή φαίνεται, θα την δούμε για να πούμε για ακόμη μια φορά το πιο κλισέ πεθαίνεις “Καλό, αλλά σαν τον βιβλίο δεν είναι”

2ο trailer για το [B]Last Stand[/B] και τα σπάει άγρια.

http://www.youtube.com/watch?v=Bp5jWGBPiPg&feature=g-user-u